Noutati DaciaClub si Reno
![]() ![]() ![]() |
Noutati DaciaClub si Reno
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
de curiozitate a fost un proces automat sau s-a facut totul la "mana" ? Mie imi convine daca se poate ca userul meu de pe reno romaximusro sa fie contopit cu acesta de pe daciaclub v-as multumi. Sub userul de pe daciaclub bineinteles
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Punctul 2 se pare ca nu a functionat pentru userii dil si b06fcn.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Alex nu se poate face un UNDO.. macar sa nu mai fie amestecate sectiunile ..cu userii DC n-are nimeni nimic Doamne fereste..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
electriczbif |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 23 May 04 From: Cluj ![]() |
Ma gandesc ca daca vroiam sa citesc/scriu ceva pe forumul daciaclub ma inscriam si acolo, eventual cu acelasi nume si aceiasi parola, nu? Nu inteleg ce avantaj aduce aceasta unificare unui user al forumului reno. In schimb acuma am de parcurs 5-10 pagini de new posts de fiecare data, cu subiecte care nu ma intereseaza catusi de putin. Nu e destul ca loteria nationala ne baga logan-uri pe gat, se pare ca incep sa faca si forumurile acelasi lucru. De ce nu s-a unificat cu forumul peugeot sau citroen de ex? Pt. mine cel putin era mai interesant, chiar daca tot neplacut. Am inteles ca sunt aceiasi administratori, dar forumul exista si prin userii abonati, iar la o astfel de miscare mie mi s-ar parea normal sa li se ceara si lor parerea.
My 2c. This post has been edited by electriczbif: 24 May 2006, 14:36 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2003
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
trebuirle stau in felul urmator, sectiunile tehnice generalitati clio megane si celelalte modele renault nu sunt accesibile decat din reno.ro.
de unit s-au unit subforumurile din "alte discutii". Bursa e mai bine sa fie unita, e mai utila daca e mai "bogata". Stirile idem. Exita o baza de stiri mai mare acum. Pe Daciaclub nu exista o sectiune de "Asigurari si Daune" ceea ce e chiar util sa existe. de ce sa nu se impartaseasca discutiile? Idem calatorii si starea drumurilor. Mai multe info, avem seanse sa gasim date despre ce ne intereseaza. Probleme forum si English corner, idem. Cafeneaua oricum e o "cafenea" si discutiile sunt lasate la "greu". Singura chestie care m-am gandit ca se poate sa va deranjeze e sectiunea diverse, care pe reno avea un alt caracter de pe daciaclub. Daca doriti ca sectiunea diverse sa fie iar individuala, am muncit de la ora 11 aseara pana azi la 9, o fac si pe asta si le splituiesc manual dupa cum erau inainte (poate ma ajuta si moderatorii ![]() Treaba cu "eu am reno si sunt mai tare" tine de noi. Noi toti putem face aceasta unire cat mai placuta si sa trecem peste orgolii de acest gen, si in final sa incercam sa ne intelegem cat mai bine. Asteptam de asemenea propuneri. Va multumim. p.s. in ceea ce priveste numarul de posturi vor da o renumarare si cei care au avut conturile unite vor vedea cresterea respectiva datorata cuplarii mesajelor. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
PROPUNERE: Cafeneaua si Diverse sa revina cum erau..moderate de moderatori Reno.. Stirile si Bursa sa fie comune..si atat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc cu groaza ce s-ar intampla daca se revitalizeaza un topic gen Symbol vs Logan in sectiunea comuna de diverse sau cafenea. Eu as fi de acord cu partea Diverse sa ramana pe fiecare forum in parte.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu s-ar întâmpla nimic..., fiind toate sub același acoperiș eu zic că situația se poate controla mult mai ușor, cele 2 comunități s-ar apropria mai mult și mai repede.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
alex |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ 24 May 2006, 15:04) Prin acelasi user din punctul 2 am vrut sa zic acelasi username. Nu am cautat si aceleasi persoane cu username-uri diferite. Daca sunt oameni care pe reno erau nick_pe_reno si pe dacia erau nick_pe_dacia si doresc unirea intr-un singur cont a datelor, ii rog sa precizeze la suport.reno.ro: username-ul de pe dacia, username-ul de pe reno si cel pe care doresc sa-l foloseasca de acum incolo. Multumesc. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bebes a fost convertit in bobo77;
jordanny a fost convertit in bonzai; |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
la o prima vedere la mine pare totul ok.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu merge view new posts? cel putin la mine nu merge... pe reno.ro...
This post has been edited by letitia: 24 May 2006, 16:58 |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------ Fiat Seicento, 899cmc, 2001
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte ciudat, letitia.. la mine merge..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
alex |
![]()
|
In ce sens nu merge? Detaliaza problema te rog.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce porcarie
![]() mare mare porcarie dom'le. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cristib @ 24 May 2006, 21:07) Am citit, știm. Altceva mai știți și puteți a spune pe această temă? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CGB |
![]()
|
da!!!
nu e doar o mare porcarie. e mama tuturor porcariilor. ce harababura dreq la cafenea si diverse. tot felu' de topicuri cu pisici, aparate foto, recomandari culinare, bf109 vs spitfire ![]() de ce nu se intelege ca pe reno eram mai putini membri, erau topicuri mai putine si mai usor de gasit. acu e o varza, de nici nu mai stiu pe unde am postat. This post has been edited by cristib: 24 May 2006, 20:18 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
S-a dus dracu forumul meu preferat...DaciaClub si doar atat...ce vremuri domle, ce vremuri.
Sa vezi acuma certuri!!!!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
"bula daciotului" pe reno.ro
![]() hai dom'le fiti seriosi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
letitia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 02 From: Bucuresti ![]() |
fraaate, e zona crepusculara forumul asta acu! deci, claus, rectific nu imi mergea view new posts... Nu ma intreba de ce!!! Tampenia e ca ma loghez cu parola de pe daciaclub ca aia s-a pastrat... Si partea simpatica e ca, uitand parola de pe daciaclub, cand am cerut sa-mi trimita pe e-mail parola cica nu eram in baza de date
![]() |
--------------------
Fiat
Seicento
2001, 899cmc
- B------ Fiat Seicento, 899cmc, 2001
|
|
alex |
![]()
|
Te-am intrebat in ce sens nu merge. Haideti sa renuntam la impresia creata de iesirea din rutina oferita de cele doua forumuri pana azi si sa ne ajutati un pic cu informatii. Suntem doar 2 oameni si momentan avem probleme tehnice mai stringente decat faptul ca 2-3 zile cafeneaua dacia este unita cu cea de la reno.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Va reveni "OLD Dacia Club Skin" ?
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io tot pe ala il foloseam. Asa ca, daca se poate, va rog sa-l readuceti la viata.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Da arata mai bine.
Parerea mea. ![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
AlexV |
![]()
|
||||||
Sectiunie curente daciaclub si reno sunt:
-Albastru: sectiuni accesibile doar din daciaclub.ro -Galben: sectiuni accesibile doar din reno.ro -Rosu: sectiuni accesibile si din daciaclub.ro si din reno.ro |
||||||
--------------------
Toyota
RAV4
|
|||||||
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce nu-mi pace mie: in titlul paginii (IE) nu mai apare titlul subiectului, apare doar "DaciaClub (Powered by...)".
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
apropos de nr de posturi, ieri (24.05.2006) era 205, iar azi (25.05.2006) este de 187...nu ca as fi vreun "vanator de posturi" dar macar sa ramana cate facusem....
![]() This post has been edited by uncle: 25 May 2006, 08:13 |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Cu skinul vechi cum ramane?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:09 |