cine ma poate ajuta, caut un furtun de aspirator, unde ?
![]() ![]() ![]() |
cine ma poate ajuta, caut un furtun de aspirator, unde ?
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si io-s curios de-o teava d-aia telescopica in care se vara peria.
Am cam indoit-o cand m-am spijinit o data-n ea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
incercati in magazinele "ferometale" inainte erau cate 2-3 in fiecare cartier, acum .... eu nu mai stiu decat de cele de la hala obor
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Targurile de vechituri...La berceni, In vitan...cred ca mai probabil acolo, nu cred ca noi se mai gasesc
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
www.vitacom.ro
eu parca acolo am vazut. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
Daca te intereseaza am eu unul de la un aspirator care s-a ars . Astept PM sau mess:doru.ghita Bafta! |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Daca esti din Bucuresti: Vineri am vazut unul intr-un 'magazinas' de sanitare. Mai precis, in Tineretului. Daca stii Piata Norilor, cum stai cu spatele fata de B-dul Sincai, 100 m mai in fata pe dreapta eu fel de supermarket la parterul unui bloc. Imediat dupa el e o 'bomba' de diverse maruntisuri pentru casa (strada se cheama Radulescu Motru). Acolo le-am vazut. Scria pe ele Electroarges parca, nu stiu cat sunt de compatibile. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar eu va zic una mai tare !!! Am doua aspiratoare. La unul s-a rupt peria - e lipita cu scotch acum. Nu prea stiu unde sa caut alta.
Alt aspirator are alta problema - l-am cumparat fara perie. Nu mi-am dat seama la cumparare ca nu am fost atent. Asa ca .... unde sunt magazine ce vand perii de aspirator? Culmea e ca cele 2 nu au acelasi diametru - ma exaspereaza chestia asta ca nu sunt universale. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Perii universale se mai gaseau (la un moment dat) prin Careffour (preturi de nesimtire - vreo 45 RON) - au un sistem de prindere pe pene cu surub care le strange (hai sa zic gen mufa de pexal)
Perii pentru aspiratoarele romanesti se gasesc in obor, la iesirea dinspre piata (spre spate). Au un diametru mai mic decat cele pentru aspiratoarele straineze, si au si un plastic destul de prost, dar pe care eu cu chiu cu vai l-am incalzit si l-am largit (cu metodologia de la mufarea tevilor de scurgere) si am reusit sa-l fac pe diametru tubului de la aspirator, dar era o porcarie de perie (nu avea reglaj sus-jos, era fixa) Eu am gasit totusi intr-o sambata in targul de la Valea cascadelor (ala de vechituri) furtun+tuburi metal+perii noi noute la un cetatean cu 25 RON tot gheseftul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Am gasit furtun la pret nesimtit la Altex unirii, dar am sa caut in targ, pare cea mai bun solutie.
Multumesc tuturora pt sprjiin! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 22:52 |