DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> LGN zgiriiat in parcare

Deshteptu
post 23 May 2006, 23:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members

m-am trezit cu masina zgiriata destul de urit, in spate stinga, intr-o parcare din Iasi. Dupa ce mi-au trecut nervii, am inceput s-a ma intreb ce-i de facut, dar nu am gasit un raspuns rezonabil, motiv pentru care va intreb pe voi:
1. ma duc la dealerul auto sa mi-o repare in service-ul lor si folosesc Casco?
2. ma duc la un service?
3. alte idei?

ma gindesc ca e vorba doar de vopsire, pt ca tabla nu pare a fi indoita...

scuze daca s-a mai discutat subiectul, dar eu n-am gasit (de nervi?)

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 1.4 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catap
post 24 May 2006, 08:23
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(Deshteptu @ 24 May 2006, 01:08)
m-am trezit cu masina zgiriata destul de urit, in spate stinga, intr-o parcare din Iasi. Dupa ce mi-au trecut nervii, am inceput s-a ma  intreb ce-i de facut, dar nu am gasit un raspuns rezonabil, motiv pentru care va intreb pe voi:
1. ma duc la dealerul auto sa mi-o repare in service-ul lor si folosesc Casco?
2. ma duc la un service?
3. alte idei?

ma gindesc ca e vorba doar de vopsire, pt ca tabla nu pare a fi indoita...

scuze daca s-a mai discutat subiectul, dar eu n-am gasit (de nervi?)
*

Primul drum la Politie pentru constatare le explici ca ai gasit-o in parcare zgariata si ti se da o dovada.
Apoi mergi la asigurare si pe urma in service. Se rezolva pe CASCO

Bafta

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 - TR 31 XXX
+
cicos
post 24 May 2006, 08:26
Post #3

Membru

From: Rm Valcea

1. te duci la politia circulatie, sa-ti faca o constatare. O sa-ti dea si o autorizatie de reparatie
2. cu constatarea respectiva, te duci la societatea de asigurari unde ai CASCO.
Acolo completezi o cerere, parca si o sa faca poze la masina.
Societatea de asigurari iti da o hartie de accept si, in unele cazuri, o sa-ti recomande un service, doua, trei. Daca sti vreun service bun unde ai vrea sa te duci, sa-i intrebi pe cei de la asigurari daca au "protocol" semnat cu acel service (eu o patisem. m-am dus la un service"neagreat" si de abia am rezolvat-o cu banii pe urma ...)
3. te prezinti la service pentru programare
Ai grija sa nu pierzi autorizatia de reparatie, emisa de politie ! Iti trebuie in service

cam atat.

This post has been edited by cicos: 24 May 2006, 08:29

--------------------
Dacia Logan Laureate 2005 - VL-xx-RLC
+
thunder
post 24 May 2006, 09:41
Post #4

Membru autentic

From: Pitesti

Daca nu esti din Iasi (sa-ti editezi locatia), sa nu declari la politie ca ti-a fost lovita in Iasi, ci la tine in oras ... sa nu te puna astia de la politie pe drumuri.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
vtavi14
post 24 May 2006, 10:40
Post #5

Membru incepator

si la mine e zgariata putin capota. Cand e frig afara (era), am un motan mare si pufos care se urca pe capota mad.gif cand vin acasa si motorul e cald inca. La altele nu stiu de ce nu se urca...poate ca-i rosie masina dry.gif

--------------------
+
Deshteptu
post 24 May 2006, 12:02
Post #6

Membru autentic

eu sunt din Iasi, masina insa e a lui maica-mea, care e plecata din tara. iar masina e inmatriculata in Neamt. Zgiriieturile au avut loc insa in Iasi. Deci trebuie sa merg la Politia din Iasi, nu?

--------------------
+
vtavi14
post 24 May 2006, 12:17
Post #7

Membru incepator

deshteptu: trebuie sa mergi la pol. unde s-a intamplat evenimentu...dar nu e obligatoriu.
Hai sa-ti spun: am fost bu microbuzu in Ungaria si am lovit un caine(rau de tot: far, spoiler, radiator intercooler: 84 milioane lei vechi reparatiile).
Nu m-am dus la Pol. ungara (szeget) ca nu mai plecam de acolo...Am venit cu ea asa in tara(mici probleme la vama). m-am dus la Pol. din Arad( de unde sunt) cu 'textul in cap:' indretandu-ma spre depozit am lovit un caine bla bla..la ora de etc.'
A facut constatarea, am fost la asigurari si cam asta a fost(ce-i drept ca am umblat vreo 2 zile).
Prima data du-te la pol. de la tine de acasa, si spui ca ai gasit-o zgariata la tine in fata casei. Ei te vor crede pe cuvant(ca n-au cum sa probeze). Tu doar sa ai poezia in cap.
Microbuzul e al firmei, si eu am fost la Pol. asa ca nu tre' sa mearga maica-ta.
Succes

--------------------
+
thunder
post 24 May 2006, 13:04
Post #8

Membru autentic

Un prieten s-a trezit cu un bolovan in geam, au vrut sa-l jefuiasca, undeva in afara orasului unde are masina inscrisa. La politie, cand a declarat ce s-a intamplat, si unde s-a intamplat, politaiu i-a zis: "sa nu te mai puna dracu sa declari ca ti-a fost lovita in alt oras/localitate. S-a intamplat la tine in parcare, in afta blocului, ca altfel te trimitem la mama dracului sa declari incidentul, si nu cred ca o sa ai chef sa te plimbi de colo colo pt. niste documente"

--------------------
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
Solon
post 24 May 2006, 13:16
Post #9

Membru autentic

Plus ca pentru vandalism cica nu s-ar acorda CASCO!
Era o discutie pe aici la un moment dat!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
thunder
post 24 May 2006, 14:30
Post #10

Membru autentic

Putin off-topic: da, nu e valabila asigurarea pt. vandalism, si nici daca ai baut (nu neaparat in stare de ebrietate).

--------------------
+
leinad
post 24 May 2006, 19:17
Post #11

Membru dacionist

From: Constanța

QUOTE(Solon @ 24 May 2006, 14:16)
Plus ca pentru vandalism cica nu s-ar acorda CASCO!
*

Se pare ca asa e..eu la vechea berlina am gasit dimineat luneta sparta, dupa ce cu o zi in urma s-au spart f multe masini in parcare (geamul lateral+furat casetofonul). Mie cred ca mi-au spart-o ciutanii cu mingea (ca nu avea ce sa-mi fure sleep.gif ),. M-am dus la politie, si cand i-am spus politaiului ca s-au spart multe masini cu o noapte in urma, el mi-a zis sa nu scriu asta in declaratie, ca nu m-ar despagubi cei de la CASCO, ci pur si simplu sa declar ca am gasit luneta sparta si nu stiu in ce imprejurari s-a produs evenimentul.
Din cate spui, nu se rezova cu polish, deci unica solutie e vopsirea, pe casco, bineinteles.

--------------------
Logan Preferance 75 ponei
+
Deshteptu
post 24 May 2006, 22:26
Post #12

Membru autentic

da, m-am lamurit.
inca o intrebare: oare nu o fi mai ieftin sa o vopsesc eu la un service, ca sa nu-mi stric reducerea la casco?

--------------------
+
claus
post 25 May 2006, 00:16
Post #13

private spice

pai, si atunci de ce ti-ai mai facut casco ? doar asa .. sa fie ?
foloseste-te cat mai mult de el, ca de asta platesti o gramada pe an ..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Asi
post 27 May 2006, 18:11
Post #14

Camaro SS

vopsirea nu e chiar ieftina
sare de cateva meleoane. Si asigurarea ce reducere iti face si in cat timp?daca sa zicem vrei polita curata si o faci cu banu tau.. si peste o saptamana doamne fereste lovesti pe vreunu; unde reparatia costa mult mai mult, atunci o faci pe casco.. si cu evenimentu care l-ai platit inainte sa ai polita curata?? n-ai platit degeaba cum ar veni?

edit.. cerceteaza-ti contractu casco ca poate ai fransiza la polita.. adica sa platesti x% (1-2max) din valoarea asigurat la fiecare evenimen cu casco.. adica daca e 1% pt orice chestie care vrei s-o faci pe casco vei plati 1% di pretu loganului.. de nus.. vreo 300bulioane.. adica platesti vreo 3milioane pt orice maruntis.
vezi ca fransiza se poate scoate daca exista platind ceva suplimentar peste casco.. (vreo 500de mii in plus nu e foarte mult).

This post has been edited by Asi: 27 May 2006, 18:17

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 22:15
Forum Renault