Cumparaturi online din state
![]() ![]() ![]() |
Cumparaturi online din state
shefful |
![]()
|
||
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|||
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Mi se pare interesanta ideea. De nenumarate ori am injurat in barba ca nu exista "Romania" in lista de tari a diverselor situri.
Mary - ti-am scris un PM. |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asa, fara a face reclama (toate la vremea lor), va voi explica in avans cum e toata treaba!
1. Vezi matale pe un oaresice site o pereche de papuci cu scame de matreata care ti se par atragatori. Faci matale un copy scurt la link-ul ala si intri pe site-ul care ti-l voi comunica eu mai incolo (dupa cum ziceam mai sus: toate la vremea lor) 2. Cind intrii matale acolo pe site pentru prima data, iti vei face un cont cu user si parola. 3. Dupa ce te loghezi, iti va aparea in fata un formular de comanda care va avea cimpul "link". Ei bine, acolo faci matale PASTE la linkul de facusi COPY la punctul #1 4. Dupa ce termini de adaugat produse la comanda respectiva, intrii matale frumusel si ceri o estimare de suma pentru livrare (valoare produs+valoare transport+valoare taxe vamale+ comisionul nostru de 10%). Acea estimare este doar cu titlu informativ, urmind a fi contactat in maxim 24 de ore cu o cotatie ferma de pret 5. Dupa ce primesti cotatia de pret incluzind totul si daca esti de acord cu ea, te reloghezi mataluta inapoi, deschizi tranzactia cu pricina (va primi un numar de tranzactie la confirmarea initiala) si ti se va elibera o factura proforma. 6. Cu factura proforma in minuta dreapta (sau stinga, dupa caz) te duci mataluta frumusel la orice sucursala a Bancii Transilvania si achiti contravaloarea. In momentul respectiv, plata se confirma in sistem si matale primesti un e-mail si un sms care sa zica treaba asta. Dupa care, matale te pui pe asteptat sa primesti un alt sms+e-mail de la mine care sa zica "stimabile, am ceva pe care scrie numele tau" 7. Livrarea se va face door-to-door, deci nu va trebui sa veniti voi pina la mine sa va luati papucii cu matreata. ![]() Regulile noastre sunt: 1. Minimum line item: 100 USD. Asta ca sa preintimpin cazurile in care o cucoana isi comanda o pereche de sosete care costa 2 dolari. Nici macar curentul consumat nu mi-l scot din banii astia, daramite transfer bancar a.s.o. Asadar, daca produsul pe care-l doriti costa 10 de dolari, mai gasiti doritori si comandati 10 bucati. 2. Intrucit noi prestam un serviciu, garantiile va privesc pe voi in mod direct si absolut personal! E treaba voastra sa va interesati de garantie si de universalitatea ei! 3. La fel, pentru device-urile mai mult sau mai putin electronice dar care au nevoie sa fie bagate-n priza, neaparat la 110 V, noi va putem sugera de unde sa luati convertoare. Daca aveti voi alta sursa, bravo voua! 4. NU aducem marfa perisabila! Pun pariu ca se gaseste vreo minte odihnita care sa comande pizza, curcani de Sex Givin' Day ( ![]() L.E.: Ca sa scadem transportul la cote suportabile, organizam un transport la o satamina sau doua. deci perioada de asteptare pentru un produs (din punctul nostru de vedere) variaza intre 3 si 20 de zile. Atunci cind produsul nu se afla pe stoc la vinzator, perioada de asteptare creste (normal) Daca mai e ceva care sa fi uitat, va dau de veste! P.S.: Paul (pgpdesign), sper ca ti-am raspuns . ![]() This post has been edited by Marty: 5 Jul 2006, 19:49 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Da, merci. Sunt convins ca pret+transport+vama+10% tot va fi mult sub preturile importatorilor de la noi (asta in cazul in care acestia exista).
Cum rezolvati treaba cu increderea? La inceput va fi mai greu sa convingeti lumea sa va dea banii in avans. |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa stii ca m-am gindit intens la chestia asta dar ma gindesc la faptul ca banii se depun in contul unei firme, nu incontul unei persoane fizice.
Acu', nu stiu, nu pot sa vorbesc din punctul tau de vedere (spre exemplu) pentru ca nu ma cunosti-nu te cunosc. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pgpdesign |
![]()
|
Eu cred ca as risca 100 usd sa va testez
![]() |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Marty |
![]()
|
Inofrmativ (cit m-am jucat cu soft-ul site-ului), estimarea valorii pentru o chestie de 100 de dolari si care cintareste 1 kg., e pe undeva pe la 165 USD. Repet, e doar o estimare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.620 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine ar posta cineva cum poti sa platesti cumparaturi on line la altii. Ca vreau sa dau vreo 8 euro prin PayPal, dar Romania nu e pe lista de tari "suportate" de numitul sistem de plata. Iar transefrul bancar la 8 euro cred ca face vreo 20 de euro (pina in germania). Partea proasta e ca e un serviciu, nu un produs pe care-l vreau platit.
This post has been edited by einstein1984: 5 Jul 2006, 20:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
marty...dragut, dragut, da din toamna asteapta-te la concurenta acerba..
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
pgpdesign |
![]()
|
QUOTE(big2003 @ 6 Jul 2006, 05:09) Iar daca se gandesc multi ca tine vom avea comert electronic la pastele cailor. ![]() Din pacate asta este. Cum spuneam si pe alt post - am contracte verbale cu americanii incheiate pe Yahoo Messenger si intotdeauna am fost platit versus am contracte cu semnatura si stampina incheiate in romania de pe urma carora nu voi vedea nici un leu. |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Adi_A |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 April 05 From: Baden, Austria ![]() |
www.buygpsnow.com - receptoare GPS si softuri navigatie
|
--------------------
Audi
A6
2.0 TDI 2005
- BN 422 EZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:18 |