Imbunatatiri pentru reducerea consumului...
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri pentru reducerea consumului...
OT-26-BIN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1984 Break
- OT-26-BIN
|
|||
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
ca sa reduci consumul de carburant in primul rand trebuie sa-ti perfectionezi modul de conducere si masina sa fie reglata ca la carte!!
Daca nu esti multumit nici cu acest consum, atunci trebuie sa te cam gandesti ca aproape orcie modificare pe care ai sa-o faci va fi in detrimentul puterii!!, totusi daca ma gandesc bine o aprindere electronica de calitate te-ar putea ajuta, ai putea obtine o reducere de 10-15% din cosum.Idea e ca daca doresti sa mentii puterea si sa reduci consumul trebuie sa imbnatatesti randamentul, scanteia, pulverizare mai fina a amestecului carburant, ai mai putea rectifica din chiuloasa 0,7-1mm, astfel iti va creste puterea, dar daca vei conduce sportiv, tot n-ai facut nimic si va fi mai sensibila la benzina de proasta calitate |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
OT-26-BIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 May 13 ![]() |
Nu am inteles mai nik... fi mai explicit te rog:-S
Aprindere electronica am... nush cat de buna e :-S Cum imbunatatesc scanteia? Cum fac pulverizarea mai fina a amestecului de carburant? Cum rectific din chiuloasa? :| This post has been edited by OT-26-BIN: 30 May 2013, 23:23 |
--------------------
Dacia
1310
1984 Break
- OT-26-BIN
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(OT-26-BIN @ 31 May 2013, 00:20) 1.Nu am inteles mai nik... fi mai explicit te rog:-S 2.Aprindere electronica am... nush cat de buna e :-S 3.Cum imbunatatesc scanteia? 4.Cum fac pulverizarea mai fina a amestecului de carburant? 5.Cum rectific din chiuloasa? :| 1. Citeste pana intelegi. 2.Aprinderea electronica este foarte buna daca este reglasi corespunzator. 7mm la senzor si 7-9 mm la bujii. 3.imbunatatirea scanteiei mai tine si de bobina... Aici trebuie sa ai o bobina de o calitate mai buna... poate ne spune freddybb ce ne recomanda el. 4.aici tine de reglarea carburatorului. 5. aici tine de un strungar priceput si de bani/timp de lucru. |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(OT-26-BIN @ 30 May 2013, 23:45) Si daca ai fi cautat pe forum inainte, nu-l mai deschideai. Sunt cateva topic-uri destul de lamuritoare pe tema asta, spor la cautat. Aici se inchide. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:54 |