Nu gasesc semnul de pe fulie...
![]() ![]() ![]() |
Nu gasesc semnul de pe fulie...
mymothman69 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2001
- bz-02-fsv
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu trebuie sa ajungi la semn. Vezi ca axul acela de la avans are 4 colturi (este un fel de patrat) in dreptul unde se sprijina platina mobila pe el. Roteste de elicea de la motor pana ce piciorul de sprijin al platinei mobile se rezeama in oricare din cele 4 colturi ale axului avansului. Cand piciorul acela, NU STIU cum sa ii spun sta pe oricare colt din cele 4 atunci poti regla partea fixa pe care face contact partea mobila a platinei.
Nu stiu cum sa explic mai bine. Sper ca s-a inteles. This post has been edited by diaconuliviu: 6 Apr 2007, 07:07 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
mymothman69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 August 06 ![]() |
M-am tampit..multumesc, ai dreptate. Da, de fapt am schimbat ansamblul platinei si i-am reglat si distanta cu lera la 0,3 mm (in carti scrie 0,3-0,35). Numai ca daca avea semn ca la modelul vechi de volanta, nu mai trebuie sa desfaci ruptorul , sa stai aplecat si sa te chiombesti pana cand potrivesti pintenul platinei mobile pe unul din colturi- tre' sa ai ochi de vultur si mana agera, si sa te tina cineva de izmene sa nu cazi cu nasu-n ruptor. Ma intrebam numai daca nu cumva are totusi vreun semn, daca nu pe volanta poate pe fulia arborelui cotit (n-am chef sa demontez scutul doar sa constat ca nui exista
![]() |
--------------------
Dacia
1310
2001
- bz-02-fsv
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
decupatura din axul delcoului tb sa fie inspre aripa din stg sau spre bobina ca sa intelegi mai bine
atunci semnul de pe volant trebuie sa fie in dreptul ferstrei de pe cutia ambreajului am sa incerc sa caut niste poze |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da? la mine e taman invers. Nu e o regula, depinde cum e introdus delcoul in bloc, decupatura poate fi la fel de bine si in partea cealalta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Acolo regula e: pinionul de delco se monteaza cu crestatura spre far, in situatia in care pistonul 1 e in compresie, caz in care si delcoul va fi cu crestatura "lulea" inspre aripa stinga. Ca unu' monteaza invers, da, e functional dar...asta numai daca umbla doar el la masina aia.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
D-le Argon,si sa cred ca fisa de la pistonul 1 este montata in capacul delco,in plotul dinspre chiulasa?
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 23:11 |