cutie nova blocata, blocata intr-a 3-a
![]() ![]() ![]() |
cutie nova blocata, blocata intr-a 3-a
amiggo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- 77 nes
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Incearca sa o bagi inapoi in a 3-a si dupa aia scoate-o in punctu mort avand o traiectorie cat mai pe lungimea masinii...deci sa nu tragi catre tine si sa descrii o traiectorie oblica (relativ la masina). Incearca toate astea cu motorul oprit. Cauzele pot fi multiple...ori ai luat teapa cu masina asta, si a fost vanduta fix din cauza cutiei, sau poate doar placa de presiune face nazuri.
Deci incearca cu motorul oprit si ambreiajul apasat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionutz_ro23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
asa am patit si io cu berlina mea intr-o seara. a rams blocat intr-a 3 . cica a sarit ceva bila din cutia de viteza. m-a costat 80 ron
|
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|
henrytoivonen_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 January 06 ![]() |
QUOTE(ionutz_ro23 @ 10 Jun 2006, 20:27) asa am patit si io cu berlina mea intr-o seara. a rams blocat intr-a 3 . cica a sarit ceva bila din cutia de viteza. m-a costat 80 ron Dacia nova are probleme cu cutia , mai precis cu timoneria. cumpara daca gasesti bucsile de la timonerie care se gasesc cam greu separate sau intreaga timonerie. se schimba usor si nu mai ai probleme. |
--------------------
dacia
logan laureate
- b-xx-xxx
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Bucsile de bronz de la timonerie sunt identice cu cele de la cutia cu 5 trepte de berlina. (parca 13mm diametru).
Bucsile de plastic de la cuplajul tija de comanda/timonerie se gasesc si sunt foarte ieftine. La tine problema nu e de la bucsi. Desfa cutia, rectifica furcile sau inlocuiestele (probabil sunt uzate), verifica cautatorul, schimba bilele cilindrice care blocheaza furcile, verifica sa nu ai vreun arc rupt la bilele de blocare a furcilor. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
- .
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
|
|
vick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 September 05 From: Romania ![]() |
Asa e, nu e de la bucse. Ti-a sarit cautatorul de la locul lui, sau furca. Cauze ar putea fi ori uzura, ori ceva rupt pe acolo. Ideea e urmatoarea: mai incearca s-o aduci la punctul mort, s-ar putea sa reusesti pana la urma. Cu prima ocazie insa desfa cutia si vezi ce se poate face ca problema o sa se repete cand o sa-ti fie lumea mai draga (iti spun din experienta...
![]() |
--------------------
DACIA
1310L
- B01POL SAU NU ...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
amiggo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 September 04 From: Bucuresti ![]() |
o dau asa,ieftinnnnnn
|
--------------------
dacia
1300
- 77 nes
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci ai luat teapa cu masina asta..imi pare rau pentru tine
![]() This post has been edited by argon: 13 Jun 2006, 18:23 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
amiggo |
![]()
|
nu stiu sigur daca am luat teapa azi am fost cu ea la service,i-am schimbat bucsele alea de plastic si cea de cupru si si-a revenit,dar mi-au zis ca sunt si probleme in interiorul cutiei si imi cer numai pentru manopera 5 milioane.daca stiti un alt service sau pe cineva care ma poate ajuta mai ieftin va raman recunoscator.e pacat s-o dau ca in rest functioneaza si arata impecabil.
|
--------------------
dacia
1300
- 77 nes
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
pai o cutie in5 sh e 5-6 milioane dar e de berlina ...nu stiu daca gasesti cv sh de nova
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
marianb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
- dj-99-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:46 |