Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da.
Nu vreau sa fiu rautacios, dar ai vreo tangenta cu limbile slave? La nivel de înteles/vorbit ma refer. This post has been edited by Markos: 24 Apr 2014, 12:29 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I bse bikvi pa pariadku,
Bez ashibkiy nazivaem. This post has been edited by corbex: 24 Apr 2014, 12:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ar trebui neapărat să am tangență cu limbile slave ca să înțeleg un articol de pw wiki?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Viki nu e de incredere. Cum poate spune ca avem dialecte care se constituie in limba unitara? Exac ce-a zis Markos cu moldoveneasca. Simti ca se vorbeste un dialect cind intri-n Buzau?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Apr 2014, 13:31) M-ai spart cu articolul ala. Ok, hai sa-l studiem împreuna: QUOTE Limba sârbocroată este un termen de specialitate creat de lingviști sârbi și croați pentru a desemna limba vorbită de sârbi, croați, bosniaci și muntenegreni. În fosta Iugoslavie era și denumirea uneia dintre limbile oficiale, pe lângă limba slovenă și limba macedoneană. Variante oficiale ale acestei denumiri mai erau „limba croatosârbă”, „limba sârbă sau croată” și „limba croată sau sârbă”. Din punctul de vedere al sociolingvisticii, termenul „limba sârbocroată” denumește o limbă abstand, adică dialectele și graiurile sale prezintă suficiente trăsături structurale comune obiectiv stabilite pentru a constitui o limbă unitară. În același timp, această entitate lingvistică constă din patru limbi standard aparte, care formează tot atâtea limbi ausbau, fiecare având statut de limbă oficială. Acum sa vedem (tot pe wiki, ca esti fan) ce reprezinta "limbile ausbau": QUOTE Conceptul de "limbă-ausbau" face așadar apel la diferențierea între ceea ce se numește "limbă" și ceea ce se numește "dialect", la criterii de ordin extralingvistic, aceste criterii fiind în esență de natură politică. Mai studiaza pachetul ala de Marlboro, daca zici ca alte tangente n-ai cu limbile slave. This post has been edited by Markos: 24 Apr 2014, 12:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu sunt fan wiki, ba dimpotrivă, chiar am zis.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Baietii care au scris pe viki menajeaza susceptibilitatile popoarelor vecine si prietene. Adica spun prostii din motive politice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aia cu "sârbocroata" e chiar pe bune. Acu' muulți ani am facut curățenie prin bibliotecile familiei și am predat la maculatură multe "cărți" ediția "Xerox", unele cu valoare istorică (făcute pe vremurile în care mașinile de scris și multiplicat se asimilau armelor și munițiilor). Printre aceste cărți exista un "Ghid de conversație româno-sârbocroat".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
Era pe vremuri catedra de sarbocroata la Universitate, în cadrul facultatii de limbi straine.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Excedentul Patriarhiei Române s-a prăbușit în doi ani: de la 28 de milioane de lei, la nici 500.000 de lei
Pai se poate să rămână BO fără ce slujește ea mai mult? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Bucurie mare, nu?
Dar știm, tu n-ai nimic nici cu credința, nici cu credincioșii și nici măcar cu Biserica. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
@mos
Si nu ti se pare normal? Doar ce s-a pus problema impozitarii... Vrei sa piarda ajtia ceva? |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E de angajament chestia ca a crede sia cugeta se se ecxclud ele avand localizare organica
![]() Pravoslavnicul nostru iubit tremura de furie pr care se chinuie sa o disimuleze cand cineva indrazneste sa aiba alta opinie decat BOR( si implicit domia sa) si atunci o tine intr-o cascada de balbe si argumente trunchiate sau improvizate. Relax man. Nu e nimeni detinatorul adevarului absolut si nici matale decat daca ai probleme cu campul vizual si ori e alba ori e neagra e tot aia aka BOR dixit. Sa spui ca religia nu a avut un rol major in divizarea societatii yugoslave.... A avut si inca unul major gonflat de toti combatantii. In princip triburile slavilor de sud erau cam aceeaSi marfa . Faptul ca de voie sau de nevoie au avut diverse orientari religiase a contribuit esential la dezbinarea lor.ulterior mai ales in perioada comunista a aparut si dihonia pe teme economice care a dus la razboi civil. 24 Apr 2014, 19:22: Si ca sa revin la esenta topicului. Dupa mine catedrala aia e ca tichia de margaritar si nu o sa aiba absolut nici un rol pozitiv in existenta populatiei romanesti. This post has been edited by bion: 24 Apr 2014, 19:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Relax man
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Crăp, nu alta!
Da' nici tu nu prea știi despre ce vorbești. Garantat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
"Si ca sa revin la esenta topicului. Dupa mine catedrala aia e ca tichia de margaritar si nu o sa aiba absolut nici un rol pozitiv in existenta populatiei romanesti."
esti sub influenta lui ![]() deblocheaza banii de la saltea a unora, capital de imagine pentru altii (atacand ori sustinand), sustine vanzarea produselor de lux precum si materialelor de constructie de cea mai buna calitate. sa nu mai vorbim de oamenii care mananca o paine construind acolo. acu la nivel spiritual, daca se fac slujbe acolo, e posibil sa ajute ![]() p.s. ma gandesc la puterea rugaciunii comune a oamenilor ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Eu aștept fazele doi și trei, cu pictatul și mobilarea.
Ikea? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
da ce bre, aia fac mobila de calitate?
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 Apr 2014, 18:53) Radiez de fericire ![]() QUOTE(kum @ 24 Apr 2014, 19:45) Dai un ban, da' stai in față. ![]() Plus că astea-s exact ce trebuie pentru This post has been edited by AR-18-MOS: 25 Apr 2014, 00:52 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Nu mai huli cele sfinte. Se vede bine treaba ca doar aghiuta te impinge sa-L vorbesti de rau pe Preafericitul Daniel.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
A. Gh. Uță
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde e vijelie?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
da' l@u?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
probabil concedii
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:39 |