Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
E cel putin la fel de egala cu a lui.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Markos baga batul prin gard
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Apr 2014, 21:02) Poate fi toxic si pentru tine. <span class='edit'>27 Apr 2014, 21:06:</span> QUOTE(paul_p @ 27 Apr 2014, 21:04) Markos isi traieste viata asa cum stie mai bine: seara pe net pe daciaclub. Ca-n rest... This post has been edited by kum: 27 Apr 2014, 21:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 27 Apr 2014, 22:04) Alături de tine ![]() 27 Apr 2014, 22:11: QUOTE(kum @ 27 Apr 2014, 22:04) Deci sunteți doi radicali. De ce să fie banat vreunul? This post has been edited by Markos: 27 Apr 2014, 21:11 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Pentru ca de la mine se poate invata eventual vreo injuratura sau cum sa puna un gepele.
Pe cand de la popa wannabe se poate invata ca e OK (si chiar recomandat) ca, daca fata vreunui coleg (sa presupunem) ar pleca de-acasa (o apuca bau-baul sau se enerveaza ca nu a strans destule like-uri pe feisbuc) si ajunge pe la vreo manastire, taica popa ala de-acolo sa nu anunte parintii, sa minta autoritatile, cat crede el de cuviinta. Asta in timp ce taxo si cu ma-sa se perpelesc la foc incet de grija plodoaicei. Si ar mai fi, da' asta mi s-a parut cea mai de rahat. 27 Apr 2014, 23:49: L.E. Ah, si daca ar fi cumva (din nou, sa presupunem) copilul vreunui coleg de pe-aici talentat la vreun instrument care nu e in nomenclatoru' bisericii sau nu suna suficient de religios (paregzample chitara electrica), ar mai invata lumea ca e OK sa arunce cu rahat in puștiul respectiv. Voalat si maiestuos, desigur. Cu intrebari nevinovate puse exact cand/cum trebuie. This post has been edited by kum: 27 Apr 2014, 23:49 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(paul_p @ 27 Apr 2014, 21:50) Fiecare e liber sa creada in ce vrea. Insa nu are dreptul sa nege sau sa ia in deradere credinta altora. Sau sa-i catalogheze pe cei ce nu-i impartasesc credinta ca fiind pagani, eretici, manati de aghiuta. Cu toate astea l-ai remarcat doar pe Dragoș. Kum, Mos și toți ceilalți cu aceleași păreri ca ei nu te-au deranjat. This post has been edited by ady77: 28 Apr 2014, 06:38 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind au zis ceilalti despre ceilalti ca-s eretici? Din punctul meu de vedere puteti fi si boshimani si sa va inchinat la sticla de coca cola cazuta din avion. Sau la ce mai cade din avion. treaba vastra. Ce ma supara pe mine e ca nici la buda nu puteti merge fara sa muriti de grija liber cugetatorilor, budistilor, catolicilor si alte filozofii conlocuitoare. E plin netul de spume si flacari aruncate de popi, pseudopopi si alti dreptcredinciosi impotriva catolicilor, de exemplu, probabil pentru ca-s mai aproape si mai numerosi. De ce n-or putea trai fara sa-i phoote grija de capra vecinului?
This post has been edited by corbex: 28 Apr 2014, 07:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Badie mai citește o data ce a scris paulp, mai la început asa...
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Apr 2014, 06:37) Cu toate astea l-ai remarcat doar pe Dragoș. Kum, Mos și toți ceilalți cu aceleași păreri ca ei nu te-au deranjat. Moldovene, am spus-o si o repet: nu am nici un fel de problema cu ce crede fiecare. Cunosc credinciosi (din aia adevarati, nu mistici aflati in delir) carora le respect opinia si credinta. Problema mea cu nenea dragos apare cand el ne ia pe noi de prosti sau pe cei care cred in altceva decat ce zice el ca-i bine (stiu, nu zice el ci predania) drept eretici. Chiar crezi ca este el singurul credincios pe acest forum? Nu vezi ca noi ne luam de el pentru ca nu e credincios ci avocatul bor? Te intreb pe tine direct: daca ti-ar pleca un copil de-acasa si ar ajunge la o manastire catolica sau protestanta si responsabilul de acolo ar minti Politia si nu te-ar anunta, ce ai face? Cand cineva ar hotara sa fie el LEGEA si sa hotarasca el ce e mai bine? Nu spun ca ar avea vreun gand necurat sau ceva de genu'. Pur si simplu s-ar crede el mai presus de lege si ar anunta CAND CONSIDERA EL DE CUVIINTA ca un copil a ajuns la el in manastire... Si sa fie vreo 5-6 de dragos catolici care sa tipe peste tot ca asa e corect. Voi, in toata ecuatia asta, fiind ortodocsi, bineinteles. Ia zi, cum ar fi? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Apr 2014, 08:15) Ce ma supara pe mine e ca nici la buda nu puteti merge fara sa muriti de grija liber cugetatorilor, budistilor, catolicilor si alte filozofii conlocuitoare. E plin netul de spume si flacari aruncate de popi, pseudopopi si alti dreptcredinciosi impotriva catolicilor, de exemplu, probabil pentru ca-s mai aproape si mai numerosi. De ce n-or putea trai fara sa-i phoote grija de capra vecinului? Impresia mea era exact pe dos, adica mi se pare ca ailalti nu mai pot de grija credinciosilor. ![]() Marturisesc ca eu merg la buda fara sa imi pun problema de ce nu vopseste X-ulescu oolele de Pasti ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(paul_p @ 27 Apr 2014, 21:38) Hello, revino-ti! Ți-am spus: argumente nu caracterizări sau epitete de ordin personal.Nu am ce contrazice, nu ma pun cu habotnici de genul tau, cu o gandire de un primitivism durereros, care in orice discutie ii invoca pe sfintii parinti. Si ale caror singure argumente sunt cuprinse in niste scrieri naive. QUOTE 1.Biblia afirmă că este fără erori. Biblia nu afirmă că este fără erori.2.Orice spune Biblia este adevărat. 3.Prin urmare Biblia este fără erori. QUOTE(paul_p @ 27 Apr 2014, 21:50) Fiecare e liber sa creada in ce vrea. Corect.QUOTE Insa nu are dreptul sa nege sau sa ia in deradere credinta altora. Poate n-ai văzut din prima: dreptul de spune că cineva crede în ceva în mod eronat îl am. Cu vârf și îndesat. Fie că-ți convine sa nu asta. Iar de luat în râs n-am luat pe nimeni, nici că-i ateu nici că-i (ușor sau mai mult) în rătăcire dpdv al credinței.QUOTE Sau sa-i catalogheze pe cei ce nu-i impartasesc credinta ca fiind pagani, eretici, manati de aghiuta. Am spus că manifestarea sectarismului este o (una din) formele de manifestare ale lui Aghiuță, pe principiul "divide et impera". E altceva decât ceea ce spui tu că am făcut.Cât despre erezie/eretici, vezi la dex de înseamnă și ai să ajungi la concluzia, dacă reușești să gândești cât de cât clar, că nu greșesc când afirm ce afirm. QUOTE(paul_p @ 27 Apr 2014, 21:54) Ca altfel se ajunge la intoleranta religioasa. Ceea ce niciodata nu a dus la ceva bun. Dai dovadă, din păcate, de habarnism cronic. Printre altele confunzi BOR cu credința.Nici macar BOR nu pretinde ca este singura si cea mai dreapta credinta. Lucrurile astea sunt sustinute intr-adevar de unii slujitori ai bisericii, insa in mod oficial BOR se disociaza de asemenea atitudini. QUOTE(kum @ 27 Apr 2014, 21:58) Dragul meu, asa cum tu ti-i permis sa arunci cu amenintari la adresa mea (dovada clara a caracterului tau) pentru ca nu-ti convine faptul ca fac misto de aberatiile si delirul tau mistic, Eu nu te-am amenințat NICIODATĂ (presupunând că aș fi făcut-o vreodată) ca urmare a părerilor tale exprimate elegant în raport cu părerile mele. N-are rost discuția, s-a zis atunci tot ce era de zis. Dacă vrei să continui, fă-o! Însă te rog și pe tine să-ți menții argumentația la nivel de idei: mistice sau nu. Delirante mistic sau nu. BTW, nici tu nu prea ai proprietatea termenilor. A... Că urmărești să jignești, asta-i altceva. QUOTE(Garett @ 28 Apr 2014, 07:06) Nu. Și să-ți spun de ce: nu cred că ai să găsești prea ușor și prea multe referiri în catolicism despre ortodoxie ca fiind eretică sau având erezii. De ce? Simplu: ortodoxia e cea care a păstrat neschimbată învățătura și moștenirea apostolică. Catolicii sunt cei care au modificat-o nonecumenic, căzând astfel în erezie. În cel mai bun caz, ortodocșii pot fi numiți schismatici de catolici, pentru că nu ascultă de ei. De parcă ar trebui s-o facă! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Citeste aici si vezi cine de grija cui moare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' tu ce căutai pe acolo? De curiozitate întreb...
Nu că n-ai avea voie, Doamne ferește! Da' totuși... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Cum deschid pagina imi sar in git niste spamuri. Cu "Ai visat, ai regretat", "Cu cine se phoote Oana si Vio, "Fan club Niculina Stoican" si "Ereticii vor arde in focul amorului carnal". Nu-i caut eu, ei dau peste mine si nu stiu sa-i dezactivez. Si fiindca dau peste mine, dau si eu peste ei.
Eu m-as multumi sa comentez decit despre gradina lui Markos. This post has been edited by corbex: 28 Apr 2014, 08:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
@Corbex:
Vezi pe cine urmărești și n-o mai face. Știu, e greu, dar nu imposibil. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Intru pe Feisbuci doar ca sa port discutii academice cu voi. Orice altceva imi este strain.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Apr 2014, 09:37) Nu pot, nu am cont de feisbuci ![]() Ma refeream la forum..pare ca Dragos e atacat din mai multe parti. ![]() Fiecare isi da cu parerea in functie de experientele personale. Mie imi e greu sa ma pronunt in privinta BOR care ar trebui sa dea un exemplu bun. Nu stiu in ce masura o mai face, imi e greu sa apreciez pt ca de ex. la botezul fetitei preotul m-a jecmanit cu nesimtire si slujba a tinut-o de forma, in schimb, la cel mic, a fost o cu totul alta poveste si de aia pot sa si-l pomenesc: preotul de la biserica Popa Soare de pe Burghelea. Cand eram copil, popa al batran, zis si Popa Evanghelie, se purta pe masura misiunii lui. Urmasul lui ne lua la furat pepeni in bostanaria dintr-un sat vecin ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Markos |
![]()
|
Măcar nu e toxic pentru omenire.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 09:30) nu cred că ai să găsești prea ușor și prea multe referiri în catolicism despre ortodoxie ca fiind eretică sau având erezii. De ce? Simplu: ortodoxia e cea care a păstrat neschimbată învățătura și moștenirea apostolică. Pe principiul are dreptate cel cu gura mai sloboda si obrazul mai gros. Gargara curata, argumente pentru prescolari. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 28 Apr 2014, 10:12) Relax man. Mulțumesc și apreciez grija, dar mă descurc. L.E. Da Dane, știm: literatură sf ieftină. Nu, pe principiul că n-au ce zice, nu pe ce principiu zici tu. This post has been edited by DragosP: 28 Apr 2014, 09:21 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Posibil. Numa' că vezi tu, cu miscare ecumenică, cu ridicarea anatemelor și alte chestii d'astea cu iz umanist BC a început.
BO i-a lăsat în plata Domnului. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
A inceput la ei, acolo, deci ce ne pasa? Daca un preot catolic afirma ca ana are tema, nu trebuie sa sara tot bor-ul in sus. E ana lor, e tema lor.
This post has been edited by corbex: 28 Apr 2014, 09:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Chiar, ție ce-ți pasă?
P.S. Te-am blocat pe feibuc, relax, nu te vei mai simți obligat să-mi citești postările mistic delirante. Sau ale altora. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Spune-mi si mie cum se face, vreau sa-i blochez pe pinguinii Oana si Vio. Nu le pot intelege postarile decit cu Heidegger alaturi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 20:11 |