Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu poți s-o faci?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 13:25) Si cu ce justifica asta ce-a facut popa ala? Fii bun si explica-mi legatura intre ce zic io si ce togma' ai scris tu. Da' asa simplu, ca la prosti. Deci: legatura intre ma-sa&bunica-sa habotnice si popa penalu' care a mintit politia. Multumesc! L.E. Chiar ca ma infuriasem si mi-a scapat. Are legatura cu grija ta miscatoare pentru fata mea, vizavi de pericolele care o pandesc la tot pasul (am pus si citatul, atunci cand am scris). Bine, ideal ar fi sa n-o mai aduci în discutie pe acest forum tehnic, dar nu pot sa-ti cer o chestie care tine de bun simt, m-am resemnat în privinta asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 13:02) Problema mea (pentru ca inevitabil te-ai intreba asta) este (si aici dau acelasi exemplu) cand vad cum, in anul de gratie 2014, adica la muuulti ani de cand e internetul accesibil, pe un forum TEHNIC, daca se discuta de un CAZ FLAGRANT DE INCALCARE A LEGII intr-o chestiune ce implica o minora, vine un exaltat din asta si afirma nici mai mult nici mai putin ca e OK ca popa ala de la manastire nu a anuntat parintii si a mintit autoritatile, luand practic legea in mainile lui. Daca taica-su la copchila aia nu era bazat si nu iesea scandal in media, nu stiu cand ar fi plecat fetiscana aia din manastirea aia. Bre kum, sunt si io in aceeasi situatie cu markos, chiar daca la un an diferenta. Si crede-ma ca vazand acest caz chiar am regretat ca nu sunt, eu si familia mea, mai credincios. Sa zicem ca stiu bine-bine ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 12:27) ![]() Calmează-te! "Popa penalu" de care zici tu a acționat spre binele SUPREM al copilei, la acel moment. Înțelegi, bine. Nu, dă-i înainte cu invectivele și lăturile! Ma ratacitule... Cine este el sa decida care este binele suprem? Nu mi-ai raspuns la intrebare: daca ar fi plecat fetele tale de-acasa si ar ajunge la o manastire de mormoni, iar aia ar minti autoritatile si nu te-ar suna, actionand in (ceea ce cred ei) interesul fetelor, ce ai spune? Sau la intrebarea cu talharirea familiei. Raspunde ipocritule la intrebarile alea doua, ca vad ca esti campion mondial la evitarea raspunsurilor care nu-ti convin. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 13:31) ![]() 28 Apr 2014, 13:35: QUOTE(daniM @ 28 Apr 2014, 13:34) Nu. Dar îmi place ca la întrebări tâmpite să răspund în același stil. Plus că întrebarea mea chiar are logică în contextul întrebării lui. This post has been edited by DragosP: 28 Apr 2014, 12:35 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 Apr 2014, 12:30) Are legatura cu grija ta miscatoare pentru fata mea, vizavi de pericolele care o pandesc la tot pasul (am pus si citatul, atunci cand am scris). Bine, ideal ar fi sa n-o mai aduci în discutie pe acest forum tehnic, dar nu pot sa-ti cer o chestie care tine de bun simt, m-am resemnat în privinta asta. Hai bâști! Chiar vrei sa-ti pun citatele cand ai adus-o tu in discutie pe nevasta-mea de trei ori (pana m-am enervat si am zis ca-ti iau toata linia feminina din neam, umana sau nu, in varful cosorelului)? Ce-mi place mie sa ma uit la unu' care se da mare domn, care zice de altu' ca-i golan, da' el e mai golan ca toti... Hai sa revenim la discutie si sa lasam partea cu a mea-i mai mare ca ai dovedit destul ca esti mai golan ca mine. Lumea a vazut. Nu ar trebui sa te bazezi pe faptu' ca nu au multi chef sa intre in troaca ta. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 12:34) Nu. Dar îmi place ca la întrebări tâmpite să răspund în același stil. Plus că întrebarea mea chiar are logică în contextul întrebării lui. Logica pufului si a predaniei, stim. <span class='edit'>28 Apr 2014, 12:38:</span> QUOTE(Markos @ 28 Apr 2014, 12:36) Hai dinamo! This post has been edited by kum: 28 Apr 2014, 12:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
suparare mare la galatz, vizita lu nuti a lasat sechele.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Alta era întrebarea tâmpită. Calmează-te, vorbește așa cum ai vorbi cu cei din familia ta, și apoi mai discutăm.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Kum, tu cum ai preferat, ca parinte, sa o gasesti?
Azi dar distrusa psihic cine stie pentru cat timp si fara sa mai aiba incredere in nimeni? Sau peste 2-3 zile dar stabila emotional? |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Ai dreptate. Atatea tampenii din partea ta incat am inceput sa le incurc.
Deci sa se luam metodic, pen' ca mie-mi place organizat, nu amestecat, asa cum faci matale ca sa poti sa eviti. 1. a)De ce trebuie interpretat NEAPARAT in favoarea pochilor ce scrie/ce nu scrie prin predanii? b)De ce tre' sa faca cucu mare biserica? c)De ce trebuie sa existe decalaje din astea enorme (biserica megalomana - enoriasi lipiti pamantului)? 2. a)De ce trebuie sa decida un mos ce este bine si ce nu? b)De ce crezi ca un judecator invata de-l ia dracu' pana ajunge judecator? (nu ca si aia ar fi perfecti cu totii) c)Cine ii da dreptu' lu' ala sa decida intr-o chestiune asa delicata precum fuga unei adolescente de acasa? d)Cine ii da dreptul SA INCALCE LEGEA? e)Eu daca sunt maror la un accident si vad cine il calca pe unu' da' nu spun la politie, nu cumva sunt bun de pedeapsa? Sunt 2 grupuri de intrebari. Ai putea sa incerci sa raspunzi la ele? Sau macar sa spui care din ele sunt tampite si de ce? <span class='edit'>28 Apr 2014, 12:48:</span> QUOTE(ady77 @ 28 Apr 2014, 12:44) Kum, tu cum ai preferat, ca parinte, sa o gasesti? Azi dar distrusa psihic cine stie pentru cat timp si fara sa mai aiba incredere in nimeni? Sau peste 2-3 zile dar stabila emotional? Ia o pauza, mai citeste o data ce-am scris si revino. Te rog nu ma fa sa te dau drept exemplu de ce e toxic dragos... This post has been edited by kum: 28 Apr 2014, 12:51 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 08:30) Poate n-ai văzut din prima: dreptul de spune că cineva crede în ceva în mod eronat îl am. Cu vârf și îndesat. Fie că-ți convine sa nu asta. Iar de luat în râs n-am luat pe nimeni, nici că-i ateu nici că-i (ușor sau mai mult) în rătăcire dpdv al credinței. Paragraful asta cam da cu virgula. Bucata asta QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 08:30) E o afirmatie clara, nu un dubiu, cum vrei sa il clasifici un pic mai inainte. Asta asa, daca tot e sa fim scrofulosi pana la capat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi și de cine am râs bucatzel?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 11:31) Dpdv tehnic, estul a parasit locuinta conjugala. Cu toate astea, ceilalti sunt schismatici, ei s-au rupt dogmatic etc. Fascinant. QUOTE(DragosP @ 28 Apr 2014, 13:27) Normal, popa le stie intotdeauna pe toate. QUOTE(ady77 @ 28 Apr 2014, 13:44) cum ai preferat, ca parinte, sa o gasesti? Azi dar distrusa psihic cine stie pentru cat timp si fara sa mai aiba incredere in nimeni? Sau peste 2-3 zile dar stabila emotional? Sa-nteleg ca-n 2 zile a scos "dracii" din ea? ![]() distrusa - stabila Te-as intreba pe ce se bazeaza aceste afirmatii dar e clar. Vezi ce-am scris mai sus. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Ma arhitecte, du-te ma si fugi cu cercu' de-aici. Nu te baga ma in discutii de oameni mari. Cand o sa-ti platesti tu toate facturile, o sa-ti cumperi tu masina ta, casa ta, ... totul al tau din salariul tau, atunci o sa poti sa-ti dai cu parerea despre ceva. Nu e nevoie sa expui pe forum cum sta treaba pe la tine prin clan (maman cu papa, nevasta-ta cu tine). Tu, chiar sa vrei, nu ai avea cum sa ridici pliscu'. Nici acasa la tine, nici acasa la parinti.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 28 Apr 2014, 13:57) Tu ești exemplul viu al celui ce-i arăți ceva alb și se jură că-i negru. Cine a modificat Crezul, adăugând filioque? Care nu înseamnă numai modificarea nonecumenică, nonsinodală a lui ci contrazicerea flagrantă a spuselor Mântuitorului: "care de la Tatăl purcede". Cine a venit cu prostia primatului papal? Cine nu le-a acceptat? Deci? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Apr 2014, 12:57) Asa ajung si eu un exemplu. Tu te gandesti doar la parinti, eu ma gandesc la copil. Cum o fi mai bine? Vezi intrebarile din grupul 2. In special 2.d si 2.e. ![]() Si mai lasati-o dracului cu binele copilei, ca nu era abuzata in nici un fel acasa, nu avea parinti alcoolici. Folositi-va naibii si capul vostru ca sa judecati, nu mai luati idei de la altii. Ce dracu' ma moldovene, tu chiar nu ai creier in cap? Chiar nu esti capabil sa gandesti TU INSUTI? In ce fel era amenintata siguranta fetei daca suna ala acasa? Sau daca nu mintea politia? Ia fa un efort si zi-mi concret. Ca de lozinci sunt satul. Eu inteleg ca e mult mai comod sa lasi pe altii sa gandeasca pentru tine, da' chiar in halu' asta? 28 Apr 2014, 13:04: QUOTE(ady77 @ 28 Apr 2014, 13:01) ![]() Q.E.D. Cred ca nu imi mai trebuie argumente pentru aia cu toxicitatea. This post has been edited by kum: 28 Apr 2014, 13:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai daca era asa bine acasa si nu avea probleme, de ce o fi plecat?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
De capul ei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(kum @ 28 Apr 2014, 12:59) Ma arhitecte, du-te ma si fugi cu cercu' de-aici. Nu te baga ma in discutii de oameni mari. Cand o sa-ti platesti tu toate facturile, o sa-ti cumperi tu masina ta, casa ta, ... totul al tau din salariul tau, atunci o sa poti sa-ti dai cu parerea despre ceva. Nu e nevoie sa expui pe forum cum sta treaba pe la tine prin clan (maman cu papa, nevasta-ta cu tine). Tu, chiar sa vrei, nu ai avea cum sa ridici pliscu'. Nici acasa la tine, nici acasa la parinti. baga seama ca te oftici ca e vorba de mama si nu de soacra, ca la tine. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
Toxicitatea se poate manifesta în diverse forme. În ultimele zile ai cerut suprimarea dreptului la liberă exprimare pentru doi useri, pe motiv de toxicitate. Dacă te-aș încadra într-o grupă de toxicitate (ușor de intuit), m-ai înjura?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:24 |