Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(ady77 @ 16 Apr 2012, 19:59) Nu mă interesează, cum nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Milostenia în sine este un act extrem de personal, atât pentru cel ce-l face, cât și pentru cel ce o primește. Să te lauzi cu faptele de milostenie este dovadă de mândrie. Am mai și spus-o, nu prea o să vezi Biserica trâmbițând ce face ea pentru cei săraci. QUOTE(Victoras2001 @ 16 Apr 2012, 20:42) Or fi unii toba de teologie. Nasoleala e ca daca ai logica si bun simt, teologia ramane doar cultura generala. ![]() Rezultă de aici că dacă ai "logică și bun simț" nu ai cultură generală? ![]() QUOTE(cdadan @ 16 Apr 2012, 23:17) Stie dex-ul. DÓGMĂ, dogme, s. f. 1. Învățătură, teză etc. fundamentală a unei religii, obligatorie pentru adepții ei, care nu poate fi supusă criticii și nu admite obiecții Oare catehismul si "sfanta traditie" (care o mai fi si aia) nu sunt dogme? ![]() Deci am avut dreptate, habar n-ai ce-i aia o dogmă, ce e imuabil și ce suportă, de-a lungul vremii, modificări. "Sfânta Tradiție"... Dacă ai fi citit ce ți-am indicat la un moment dat, ai fi găsit ce reprezintă. Așa în schimb, facem discuții "logice și de bun simț". ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma cand e inaugurarea?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Alydor @ 16 Apr 2012, 19:32) Babaieti... hai sa ne mai relaxam putin... "BOR a cerut ca 2% din impozitul pe venit să ajungă la Catedrala Neamului Da' când școala piticilor tăi o să cerșească acei 2%, tot așa vehement vei fi? Da' când Arafat cerșește acei 2% pentru SMURD, tot așa vehement ești? Ți-a băgat cineva mâna-n buzunar??? Vrei să-i direcționezi acolo, o faci! Nu? Nu! Dumnezeule, ce probleme au unii! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind cere SMURD-ul, ai banuiala ca banii se vor regasi in viata sau sanatatea cuiva. Cind cere biserica, nu mai ai nici o banuiala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Pentru o sanatate beton, mai ai nevoie si de bani. Altfel iti dau doftorii medecamente naspa.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am auzit ca ar ajuta si rugaciunile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pana una alta, nici scoala si nici SMURDul nu-si pemit cheltuieli excentrice, in schimb BORul isi permite cheltuieli demne de beizadelele la moda...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Da, ce-i drept, e greu de facut o legatura intre SMURD si sanatate. Dupa sapaturi asidue, am descoperit ca astia-i duc fuga pe aia cu sanatatea muci la ailalti care le-o betoneaza. E o legatura conexa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@radian
ca veni vorba de cheltuieli excentrice la scoli.......wc-urile la pret de apartament de lux la ce categorie intra? |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(kato @ 17 Apr 2012, 10:32) @radian ca veni vorba de cheltuieli excentrice la scoli.......wc-urile la pret de apartament de lux la ce categorie intra? Macar in alea iti poti satisface o nevoie naturala. Si nu-s facute din donatii. O utillitate scumpa e de preferat unei inutilitati si mai scumpe. Excesivdefericitul Daniel a umplut televiziunile si radiourile publice cu popi, care cheama la pocainta. Curind va numi pe cineva in postul indelung lasat liber de regretatul Savonarola. Dupa aceea vom fi chemati cu cartile in piata Unirii, sa le dam foc. Nu inainte de a cumpara cuvenitele indulgente. Cei care n-au carti pot aduce 14 peturi la 2 litri. This post has been edited by corbex: 17 Apr 2012, 10:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 08:13) Să te lauzi cu faptele de milostenie este dovadă de mândrie. Am mai și spus-o, nu prea o să vezi Biserica trâmbițând ce face ea pentru cei săraci. ei nu pe naiba, au comandat ditai ecranul sa-l puna pe turla CMN, sa tina scorul la suflete salvate. |
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 10:14) deosebirea dintre creștinism și catolicism. ereticii aia! |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
La Marea Schisma indulgentele au revenit exclusiv catolicilor?
![]() This post has been edited by corbex: 17 Apr 2012, 10:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 17 Apr 2012, 11:22) Si sa sui flacara sfinta in lucrarea diavolului (avion) tot pacat e, nu s-a impiedicat nimeni de asta. Mai degrabă pari tu a fi lucrare a diavolului; de unde până unde avionul, sau știința în general, e lucrare a diavolului? Nu prea ți-a priit mâncarea și beuturica zilele astea? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Bai crestinilor fara lumanari autorizate ia cascati ochii aici...
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/p...ou-scandal.html |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ortodocsii si catolicii nu se mai afurisesc de prin anii '60.
nu stiu daca, tehnic vorbind, se mai considera eretici ![]() in general, chestiile astea nu trebuie luate ad literam, zic eu, ca ajungem ca in bancul ala cu calugarii. nu stiu daca CMN poate fi integrata ca atare in 'programatica' BOR, ca sa fie acceptata fara discutii, macar de practicantul asiduu. eu zic ca o discutie cu privire la cat/cum/de ce e binevenita, nu ne aflam in incidenta lui 'crede si nu cerceta'. This post has been edited by Han Solo: 17 Apr 2012, 11:10 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 17 Apr 2012, 12:09) eu zic ca o discutie cu privire la cat/cum/de ce e binevenita, nu ne aflam in incidenta lui 'crede si nu cerceta'. Nici un creștin nu se află sub incidența acelei tâmpenii. Ignoranții, da. QUOTE(daniM @ 17 Apr 2012, 12:12) Păi... Nu prea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
Macar asta stii
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:02 |