Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
Han Solo |
![]()
|
||
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
||
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie mi se par ciudate atacurile la religie din cauza prostiei (parerea mea) conducerii BOR, de a construi catedrala.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atacurile nu sint la religie. Sint la mistoul pe bani publici. Religia e individuala. Fiecare crede in ce zei vrea. Cita vreme nu-i opune celorlalti.
This post has been edited by corbex: 17 Apr 2012, 11:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Actuala discutie eu am deschis-o. Nu mi-am propus un atac nici la religie in general si nici la adresa BOR. Doar, ca mi se pare complet deplasat si iresponsabil modul in care BOR cheltuie banii, care fie vorba intre noi, sub o forma sau alta, tot bani publici sunt. Mai exact ma refeream la luxul de a plimba lumanarea sfanta cu avionul de colo, colo...
This post has been edited by radian: 17 Apr 2012, 11:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
@ ady77
corect, asta e si perceptia mea. insa BOR provoaca chestia, cu o mare eroare de PR. nu fructifica momentul de a deveni depozitara si exponenta unui set de valori cu impact major asupra lumii seculare, ci intra cu avant si abnegatie in economia de piata. rateaza o foarte buna oportunitate a-si indeplini misiunea si a-si avansa cauza. parerea mea. |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Din cauza ca n-are cauza. Visul lor e sa ne doteze cu un popa la 10 locuitori si o biserica la 30.
This post has been edited by corbex: 17 Apr 2012, 11:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
I-am injurat de cite ori am avut ocazia pe aia care-ti strecurau un fel de biblie in mina, pe strada sau in tramvai, invitindu-te sa faci cunostinta cu adevaratul Iisus. I-am trimis chiar la munca, pe unii dintre ei. Pentru ca incercau sa bage altora pe git ceva. Acelasi lucru il face azi BOR. Mai are putin si declara direct drept pagin pe oricine nu cotizeaza.
Daca vorbesc despre convertirile facute cu sabia-n dreapta si biblia-n stinga, se cheama ca atac religia? This post has been edited by corbex: 17 Apr 2012, 11:54 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.739 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Han Solo |
![]()
|
badie, amesteci lucrurile.
una dintre bilele albe majore ale BO, istoric vorbind, a fost ca a folosit sabia doar ca sa pregateasca prescurea. |
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
Numai pentru ca s-a raspindit in state slabe, insuficient organizate si sarace. Referirea la sabie am facut-o gindindu-ma la religie, in general.
This post has been edited by corbex: 17 Apr 2012, 11:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Apr 2012, 12:56) Și eu care credeam că ai ceva cu ortodoxia! ![]() Oricum, nu pot decât să constat cu tristețe că majoritatea celor care-și dau cu părerea la modul critic despre Biserică/Credință/etc, habar n-au despre ce vorbesc: clișee peste clișee fără nici o legătură cu realitatea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si doar biserica detine adevarul absolut.
ps asta cu candela autorizata e de mare .... This post has been edited by b76bgaarh: 17 Apr 2012, 12:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Dragul meu: dacă eu încep o discuție cu tine despre arhitectură, probabil că te-ai termina de râs. Le fel și eu, dacă vorbesc cu tine despre randamente supraunitare.
La politică (vezi topicul), fotbal (vezi topicul) și religie tot rumânu-i priceput. Mai ales ăia spiritualizați materialist-dialectic pe vremea plumbuitului. This post has been edited by DragosP: 17 Apr 2012, 12:13 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 12:09) Oricum, nu pot decât să constat cu tristețe că majoritatea celor care-și dau cu părerea la modul critic despre Biserică/Credință/etc, habar n-au despre ce vorbesc: clișee peste clișee fără nici o legătură cu realitatea. pai declina chestia asta la CMN, care e o chestie destul de palpabila si reala (ma rog, cand va fi gata). |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Topicul este despre CMN. Il rog pe DragosP sa-mi zica, în cateva randuri, parerea lui despre CMN: e ok sau e cam mare? costa decent sau e cam scumpa? era imperios necesara sau mai puteam supravietui fara ea o vreme? Mersi frumos si anticipat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grecule a zis ca nu se baga intr-o discutie despre arhitectura.
pana la urma cum e cu cei 2%? poti sa ii mai dai oricarei biserici sau trebuie musai la catedrala? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Apr 2012, 13:23) Topicul este despre CMN. Il rog pe DragosP sa-mi zica, în cateva randuri, parerea lui despre CMN: e ok sau e cam mare? costa decent sau e cam scumpa? era imperios necesara sau mai puteam supravietui fara ea o vreme? Mersi frumos si anticipat. Raspund eu :E mare dar e ok,probabil ca e scumpa dar arata decent,nu se stie cat mai traim(vezi 2012) asa ca e IMPERIOS necesara(e mare deci poate tine loc de purgatoriu) This post has been edited by daniM: 17 Apr 2012, 12:36 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai structura nu are nimic de a face cu arhitectura.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Intreaba pe Ake
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 12:09) Oricum, nu pot decât să constat cu tristețe că majoritatea celor care-și dau cu părerea la modul critic despre Biserică/Credință/etc, habar n-au despre ce vorbesc: clișee peste clișee fără nici o legătură cu realitatea. eretici, maica. atei si antihristi, sodomiti si gomoriti. da, poti s-o pui la bula. This post has been edited by yhattori: 17 Apr 2012, 12:46 |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
Am priceput, nu esti arhitect - nu comentezi despre cladiri, daca-s naspa sau misto. Merge aplicata chestia asta si la automobile?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
"Oricum, nu pot decât să constat cu tristețe că majoritatea celor care-și dau cu părerea la modul critic despre Biserică/Credință/etc, habar n-au despre ce vorbesc: clișee peste clișee fără nici o legătură cu realitatea."
Asta tine cu ursu" ![]() Probabil nu ai inteles domnu'P.Majoritatea isi dau cu parerea la modul critic vizavi de faptul cum BOR propovaduieste credinta printre noi,afacerile pe care le face in detrimentul nostru si folosindu-se de singurul pai care a mai ramas sarmanilor-CREDINTA Parerea mea e ca sunt mai rai ca toti! |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
n-ai inteles nimic!
|
--------------------
*
*
*
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 17 Apr 2012, 12:42) Hanule, de data asta musai ca-s de acord cu tine. QUOTE(IRONICK @ 17 Apr 2012, 12:53) Uite alt eretic. Ia vezi ce zice catehismele BO ... cica credinta fara biserica e ca sexul fara partener. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Iar n-ati inteles. Nu e importanta Catedrala Mantuirii Neamului (prost), ci firma care o construieste. Putea foarte bine sa fie o autostrada ortodoxa, ca tot aia era.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
yhattori |
![]()
|
obligatoriu cruciulita la retrovizor si masina sfintita.
|
--------------------
*
*
*
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 17 Apr 2012, 13:23) Topicul este despre CMN. Il rog pe DragosP sa-mi zica, în cateva randuri, parerea lui despre CMN: e ok sau e cam mare? Deși nu văd de ce, în urma rugăminții tale, ar trebui să răspund, hai să încerc...Nu știu dacă este mare sau mică. În comparație cu ce? Cu casa ta? Probabil că e mare. Cu a mea? Cu siguranță e mare. Cu alte catedrale/complexuri de acest gen? Nu știu, după cum am zis. QUOTE costa decent sau e cam scumpa? La prima vedere pare scumpă, dar iar întreb: în comparație cu ce? Nici pe departe n-am toate datele ca să pot trage o concluzie. QUOTE Părerea mea proprie și personală nu cred că are vreo relevanță. Cert este că dacă trebuie, se va face. Dacă nu, nu. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:47 |