Biserica Mantuirii Neamului?????
![]() ![]() ![]() |
Biserica Mantuirii Neamului?????
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mi-am propus să fiu tranșant; am, zic eu, bunul simț să-mi văd lungul nasului, și acolo unde nu mă pricep nu mă bag.
Însă, ca să fiu tranșant, uitându-mă în jurul meu: DA, este necesară |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
O fi lumea plina de pacatosi, da' credinta nu sta intr-o cladire.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Depinde de credinta,deocamdata cam banul conduce totul,Dumnezeu e dat incet-incet la o parte si,culmea,taman de "trimisii"lui pe pamant(sic)E impinsa in fata o cale falsa de a ajunge la Dumnezeu,"tre' sa dai banul,Isus are nevoie de incaltari noi"
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 12:09) Oricum, nu pot decât să constat cu tristețe că majoritatea celor care-și dau cu părerea la modul critic despre Biserică/Credință/etc, habar n-au despre ce vorbesc: clișee peste clișee fără nici o legătură cu realitatea. Cu tot respectul, dar nici tu nu ai spus nimic relevant. In toate posturile tale (astea de pe forum, nu alea impuse de religie) nu ai facut decat sa le spui celorlalti ca nu dreptate. Nu ai prezentat argumente, nu ai explicat de ce nu au dreptate, nu le-ai aratat care e adevarul. Stiu ca o sa imi raspunzi ceva de genul : "nu am pretentia ca detin adevarul", "nu cunosc adevarul", etc. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
daniM |
![]()
|
Ai cumparat candela aia?Esti mort si te ia dracul direct.Esti sarac si nu ai platit botezul copilului?Pai stai in chizdele matii de paza in camera sa nu lasi copilul singur nebotezat pana oi face rost de bani ca vine dracul si ti-l ia.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yhattori |
![]()
|
de craciun ii cinti la multi ani ca aia din full metal jacket?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 14:14) Și cu asta am încheiat! Credeți nu credeți: Hristos a Înviat! Și sunt bucuros să vă mărturisesc asta! Nu te supara dar tu crezi mai mult in "Preafericitul e bine!" decat in "Hristos a inviat!" O fraza mi-a ramas si mie in minte si care ar trebui sa se aplice la multe„Moldova n-a fost a strămoșilor mei, n-a fost a mea și nu e a voastră, ci a urmașilor voștri și a urmașilor urmașilor voștri în veacul vecilor" ,de ce se poarta popii ca si cum au primit biserica mostenire?Sa reamintim cazul Dragan Constantin Iosif cand <la inmormantare< a fost inchisa biserica si au fost postati body-guarzi la usi ca sa nu intre lumea?Cu cat au fost platiti popii aia ?Cum iti permiti tu sa inchizi o biserica ZIUA in amiaza-mare? This post has been edited by daniM: 17 Apr 2012, 13:24 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 13:14) Si o sa tot invie si fara mastodontul ala din curtea casei poporului. Credinta sta in sufletul omului nu in constructii reci faurite de oameni. Atitudinea de talibani ortodocsi nu cred ca este pe placul lui Dumnezeu, daca acesta exista intr-adevar, eu unul am alte conceptii legate de viata si de moarte, diametral opuse cu cele scrise acum mii de ani de niste oameni care se minunau la orice rahat pus in scena de "iluminatii" vremii. Biserica S.A. si angajatii ei profita de slabiciunea oamenilor pentru obtinerea de profit. Il las pe George Carlin sa continue pentru mine. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Markos |
![]()
|
Am recitit comunicatul, sa fiu sigur ca nu mi-a scapat ceva, ca ma cearta parintele Dragos Braileanu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
Si trebuia sa-l recitesti aici?Nu ne doare capul destul de blasfemiile lor?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
e interesanta si cruciada purificatoare de partea cealalta, care vrea sa starpeasca pana la unul morbul obscurantismului si sa cladeasca o lume noua, bazata pe stralucirea orbitoare a stiintei si ratiunii.
cu chestia asta am si eu o mare problema. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
"e interesanta si cruciada purificatoare de partea cealalta, care vrea sa starpeasca pana la unul morbul obscurantismului si sa cladeasca o lume noua, bazata pe stralucirea orbitoare a stiintei si ratiunii."
Auzi,Freud,sunt oameni aici care sunt mai jos cu inteligenta ca tine;nu vrei sa ne explici ce vrei sa zici ca sa nu ne incarcam factura la Orange?Su esti Cornel Dinu undercover? This post has been edited by daniM: 17 Apr 2012, 13:47 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 09:13) Să te lauzi cu faptele de milostenie este dovadă de mândrie. Am mai și spus-o, nu prea o să vezi Biserica trâmbițând ce face ea pentru cei săraci. Io zic sa mai studiezi putin... si sa vezi cu cata mandrie se lauda biserica ca a facut si a dres, ca cate eforturi a depus ca sa realizeze marele fas... Si nu biserica a facut ci prostimea. QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2012, 10:10) Da' când școala piticilor tăi o să cerșească acei 2%, tot așa vehement vei fi? Da' când Arafat cerșește acei 2% pentru SMURD, tot așa vehement ești? Ți-a băgat cineva mâna-n buzunar??? Vrei să-i direcționezi acolo, o faci! Nu? Nu! Dumnezeule, ce probleme au unii! Nene cred ca nu ai inteles exact situatia. Hai ca iti mai spun o data. Nu a fost o rugaminte chestia asta. A fost impunere. Ceva de genul VREM ca toata prostimea sa dea 2%. Nu cine vrea, nu cine poate. Asnamblul va fi structurat pe două subsoluri, demisol, parter plus 14 etaje, punctul cel mai înalt al edificiului fiind la înălțimea ultimului etaj al unui turn de 30 de etaje. Catedrala va fi dotată cu săli polivalente și de conferințe, apartamente pentru înalții prelați și heliport... Pot sa stiu de ce e musai sa fie apartamente pentru prelatele alea? Nu le ajunge vila pe care o au? Ce nevoie au de heliport? O sa le vina "lumina" direct cu ciolocopteru? Repet ce am zis si mai devreme... Prostia monumentala nu poate fi celebrata decat printr-o cladire monumentala... Suma respectelor, Alydor Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 17 Apr 2012, 13:41) e interesanta si cruciada purificatoare de partea cealalta, care vrea sa starpeasca pana la unul morbul obscurantismului si sa cladeasca o lume noua, bazata pe stralucirea orbitoare a stiintei si ratiunii. cu chestia asta am si eu o mare problema. iar scot capul ai lui Fouche, 'tu-le mama lor de hebertisti! |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daniM |
![]()
|
Topicul asta e ceva efemer,e de prisos sa folosim cuvinte mirobolante,ca sa spunem ce:eu muncesc,platesc si astia ma fura!
This post has been edited by daniM: 17 Apr 2012, 13:55 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Decat sa construim 2 spitale mai bine facem o biserica. Daca nu putem trata bolnavii macar sa-i ingropam crestineste.
This post has been edited by cielo99: 17 Apr 2012, 13:58 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cielo99 @ 17 Apr 2012, 14:57) Decat sa construim 2 spitale mai bine facem o biserica. Daca nu putem trata bolnavii macar sa-i ingropam crestineste. N-ai citit cu atentie: QUOTE Biserica este singura școală care nu se finalizează cu examenul de bacalureat sau cu studiile de doctorat, ci rămâne permanent o școală spirituală pentru toată viața, care îndrumă oamenii să caute viața cerească veșnică, încă din timpul vieții lor pământești. În plus, ea este singurul spital care vindecă pe om de păcate prin iertare și prin cultivarea virtuților spre a dobândi sănătate sufletească și iubire curată pentru armonia în familie și societate. Așadar, Biserica este școală spirituală și spital duhovnicesc, complementară tuturor școlilor și spitalelor publice. This post has been edited by Markos: 17 Apr 2012, 13:59 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Mai bine facea un mall in locul CMN, se mai ducea omul cu familionul la mec, la o shaorma, nu murea de fuame.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
daniM |
![]()
|
Ba tu nu ai citit cu atentie:"Scoti banu' esti mantuit,nu?da-te dreq!"
This post has been edited by daniM: 17 Apr 2012, 14:02 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
zanzie are si un mall mai micut asa, la subsol.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 23:23 |