Cu ce ne facem auziti ... Prezentati , Recomandat, Sisteme audio si scheme de legaturi
![]() ![]() ![]() |
Cu ce ne facem auziti ... Prezentati , Recomandat, Sisteme audio si scheme de legaturi
alexblondul |
![]()
|
||
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|||
alexblondul |
![]()
|
![]() Membru Nedisciplinat Group: Members Posts: 335 Joined: 4 February 06 From: Lizeanu - Stefan Cel Mare ![]() |
Eu voi posta primul ... pe batrana mea doamna am sa pun casetofon de Logan ( care cica ar fi Philips) si boxe de Logan ( care cica ar fi Blaupunkt) ... intrebarea mea ... Cum se aud si daca merita ???
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
- B 12 SVE Dacia 1310, rosu imperial, si tot tacamul ... Benzina sa fie , motor avem noi !!!
|
|
bano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 April 06 ![]() |
casetofonu e blapuwnkt da meria da ca el ei gratis 2 mil cel mult da nu se aude ala si boxe altele
![]() |
--------------------
dacia
Logan
2008 laureat degeaba ai masina daca nai benzina TDI E LA MODA
|
|
alexblondul |
![]()
|
bano nu am inteles nimica din ce ai scris in topic ... scrie mai clar
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
alexblondul |
![]()
|
sa stii ... serios ... ai inteles ceva din ce a zis ???
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bano @ 9 Apr 2006, 14:01) sam or eud e aminte lesceva, dacanu inv eti sasc ri rom aneste numai po stape aici cado resc saram an vir ginmint al ![]() Asa..si la subiect, am un CDMp3 Roadstar, 4x45, nu sare, se aude mai bine ca un Sony, are multe funtii, si ca boxe, 2 rotunde pe 2 cai in usile fata, si 2 ovale, 3 cai, in hayon. Toate sunt SonyXplod. Mi-as fi pus si subwofer, dar nu am loc de prostii deastea in portbagaj..ala e pentru cei cu fite. This post has been edited by argon: 9 Apr 2006, 15:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alexblondul |
![]()
|
argon multumesc pt detalii ... dar prima mea intrebare ramane daca stie cineva ceva de radio-cd-ul de Dacia Logan .
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Fa tot posibiliul si ia ceva calumea din magazin, nou. Ala e.. de serie, nu e cine stie ce. Nu merita 2 mil, si SH pe deasupra. Eu am luat un CD Panasonic acum 2 ani aproape, cu 4,8 milioane, si functioneaza absolut impecabil pana in ziua de azi... si a mers NUMAI in forja, si muuult timp. Sunt disperat dupa muzica in masina. Stau si ascult si seara, cu prietenii. Am 2 baterii, una a masinii si una pt muzica. Ca papa destul, cam 4 Amperi pe ora. O incarc periodic. Panasonic arata si bine, are definitie a suntului de nota 10, bass super cu niste boxe capabile.
Apropo de boxe, lasa dracului cartoanele alea de pe Logan. Nici sa nu te gandesti!!!!!! This post has been edited by Steffyx: 9 Apr 2006, 17:16 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
alexblondul |
![]()
|
eu nu dau banii pe ele ca deja le am de la loganul unui prieten ... eu ma gandeam la un panasonic sau alpine ... dar boxe ... ce merita mai mult
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu dupa cum am zis, am Panasonic. Insa de ce sa nu recunosc, Alpine e peste. Din punctul meu de banghire, Alpine si probabil Clarion is cei mai cei.
Ca boxe, NU SONYXPLODE. Nici sa nu te gandesti. Alea originale, da, dar nu chinezariile de la noi semnate Sony. Eu in masina am no-name in portiere spate (adica, LFG, nu multi au auzit). Si la luneta 2 woofere Domotec, cu membrana groasa. Tremura numarul de-l iau dracii, cu geamurile deschise se aude muzica de la 200 metri in spatele blocului ![]() ![]() Bafta! REPET: Nu te stresa cu cartoanele de pe Logan, is de toata jena. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
Eu pe citroen am mers pe o configuratie cu Head Unit Apline CD luat cu 200 RON de la baieti, boxe Pioneer cap de serie pe spate si clarion pe fata.
Subwoofer am un Kenwood de 12 inch. Partea de amplificare este toata facuta de mine cu manutza mea si are 4x75 pe boxe si 1x200 pentru subwoofer. |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
alexblondul |
![]()
|
in domeniul casetofoane si boxe recunosc ... sunt varza ... de aceea apelez la voi sa ma ajutati si pe mine sa gasesc si eu 1 casetofon , 4 boxe , 1 subwoofer si un amplificator ... toate astea sa nu scoata mai mult de 600 W RMS si undeva la un pret de maxim 500 euro ... poate putin peste
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
lord_sith |
![]()
|
![]() IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!! Group: Members Posts: 233 Joined: 31 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Din experienta care o am si eu in domeniul audio iti sugerez un cd/mp3 KENWOOD, boxe spate JBL sau INFINITY, pe fata PIONEER sau ALPINE....
Am lucrat in domeniu asa ca stiu ce vorbesc..., plus am avut pe dacie un casetofon KENWOOD si boxe INFINITY pe state , pe fata aveam ALPINE si se auzea de nu puteai sa suporti sunetul. Daca vrei sa iti pui si amplificator atunci iti sugerez un cd\mp3 PANASONIC (are cea mai mare fidelitate...aplificatoare sunt o groaza bune...INFINITY, KENWOOD, ALPINE (mai ales)... |
--------------------
dacia
1310
1991 TLX
- B 28 CUA Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
alexblondul |
![]()
|
cum ne facem auziti ??? prezentativa sistemele audio din bolizii vostrii ... si niste preturi si firme
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
eu am mers cu wecsler jvc, player jvc medii noname, tweetere cu membrana de polipropilena si un woofer (ton noname) si suna de mori...
Attached thumbnail(s) HPIM0820.JPG ( Size: 1.57mb ) Number of downloads: 170 |
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
eu am hu-ul sony cu amplificator alpine si 4 difuzoare sal in luneta si pioneer in usi pe fatza si tweetere pe bord si nu se compara cu no name-urile voastre si faza cu roadstar suna mai bine ca un sony e tiganie (eu am sony si nici nu m-am gandit vreodata ca ar putea "sari" cd-ul pe cand la roadstar aud afirmatii de genu ("Roadstar, 4x45, nu sare")
si am mai citit ceva de genu "Tremura numarul de-l iau dracii" ![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
tudop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 March 06 From: Iasi ![]() |
Eu tocmai am luat un head unit Pioneer DEH2800 , este acum cam peste tot in oferte in jur de 4mil, si pot sa zic ca merita banii... Bine, e inca in casa, trebuie sa termin noul bord si sa il nituiesc acolo ![]() Difuzoare bune sunt scumpe... astea gen sony xplod sau alte explozii care sunt la raft prin altex ... suxx. Eu din llipsa de fonduri am luat din bazar niste difuzoare OEM facute in Italia (marca ASK, fac difuri pt f multe companii auto >Citroen, Peugeot, etc > si am gasit niste modele "high end") filtre pe 2 cai imi fac eu, sa fiu sigur ca sunt ce vreau... Alta etapa importanta e antifonarea portierelor, eventual schimbarea fetelor interioare, suporturi pt difuri facute din MDF, detalii care fac diferenta. Degeaba ai difuzoare de 3 mil in portiere daca sunt prinse de cartonul scorojit si vibreaza toate suruburile si kkturile din portiere. Am sa pun si poze, dar dupa Paste, deocamdata am suspendat lucrarile ![]() |
--------------------
dacia
sandero
1.4
- is oltcit club trs
aro 244 |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Apr 2006, 16:24) sam or eud e aminte lesceva, dacanu inv eti sasc ri rom aneste numai po stape aici cado resc saram an vir ginmint al ![]() Asa..si la subiect, am un CDMp3 Roadstar, 4x45, nu sare, se aude mai bine ca un Sony, are multe funtii, si ca boxe, 2 rotunde pe 2 cai in usile fata, si 2 ovale, 3 cai, in hayon. Toate sunt SonyXplod. Mi-as fi pus si subwofer, dar nu am loc de prostii deastea in portbagaj..ala e pentru cei cu fite. tu chiar crezi ca roadstaru ala a tau are 4x45w ?poate 4x5w...si chiar crezi ca roadstarul se aude mai bine ca sony ?(sony astea mai noi au amplificator MOSFET-sunet calumea)! sau poate roadstaru ala a tau e mai tare si ca un blaupunkt sau ca vreun alpine , nu ? din experienta va spun sa nu dati banii pe asa ceva sau daewoo ca si ala e prost...tu cred ca nu ai avt nici un aparat calumea pe masina pana acuma....eu am SONY xplod si boxe ovale pe spate domotec(shit-uri)si pe fata am boxe WELL(bunisoare) si in masina am un sound calumea (clar si tare) |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sobolan @ 18 Apr 2006, 11:12) tu chiar crezi ca roadstaru ala a tau are 4x45w ?poate 4x5w...si chiar crezi ca roadstarul se aude mai bine ca sony ?(sony astea mai noi au amplificator MOSFET-sunet calumea)! sau poate roadstaru ala a tau e mai tare si ca un blaupunkt sau ca vreun alpine , nu ? din experienta va spun sa nu dati banii pe asa ceva sau daewoo ca si ala e prost...tu cred ca nu ai avt nici un aparat calumea pe masina pana acuma....eu am SONY xplod si boxe ovale pe spate domotec(shit-uri)si pe fata am boxe WELL(bunisoare) si in masina am un sound calumea (clar si tare) Corect asa este. Nu se compara SONY cu vreo facatura din aia care are nush ce functii si nu sare nici cd-ul (performanta mare ce sa zic). Eu nu am auzit de vreun SONY cu G-SHOCK sa ii sara cd-ul plus ca modelele astea XPLOD (cum am si eu) au amplificator sunt 4*50w iar reali sunt 4*30 dar sunt adevarati ca te scoate din masina daca ai si boxe bune legate pe el. Si nu imi dau seama cum un ROADSTAR sau eu mai stiu ce altceva la 2 mil jumate se poate auzi mai bine ca un SONY. Cat despre durabilitate nici nu se compara. Nu ai probleme cu el multi ani. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
alexblondul |
![]()
|
dupa parerea mea ... eu zic un Sony sau Alpine pt putere
|
--------------------
Dacia
1310
1986 TLX
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu momentan am pe masina un mp3 daewoo 2boxe rotunde fata 2 ovale spate(2 twetere)daewo...statie cam de 150w RMS + un woofer al unui amic facut din pal (cu difuzor domotec de 30cm)ce sa zic...intoarce lumea de pe trotuar capul cand trec cu jamu' deschis
![]() & linia audio care mi se pare cat de cat buna ar fi:un mp3 sony(momentan imi scapa codul)2 rotunde sony de 16cm (fata) spate 2 jbl ovale + o statie de 150w + un woofer jbl de 30cm ![]() si in leg cu radio cd-ul de pe logan eu nu am vazut nici unul sa sara cd-ul la gropi mi se pare ok...acum cateva saptamani am fost martor la parlirea finalului unei astefl de scule.. ![]() ![]() This post has been edited by cristigeo69: 24 Apr 2006, 21:59 |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
TYGI |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 06 From: BRAILA ![]() |
nush ce sa zic de roadstar
![]() dar nici ce ziceti voi acolo cu sony X-ploud sau alte chestii e adevarat daca vrei ceva klumea iei un Clarion sau un Blaupunkt cat despre boxe hai mai dale incolo ca au impanzit lumea de boxe X-ploud eu am vazut la cineva niste no-name-uri care se auzeau bine aveau 125 de W reali si 250 W muzicali si erau doar 620 000 de mii setul (bine si magazinul era specializat in tot ce tine de muzica, de la chitare pana la lumini ![]() This post has been edited by TYGI: 15 May 2006, 13:53 |
--------------------
Dajia
1310
- BR-01-OZN
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Ce parere aveti de radio CD cu mp3 Panasonic CQ-1301?.. Ma bate un gand sa-mi cumpar unul.
Pe masina am niste boxe RoadStar (romanesti, cred...). Sa le pastrez tot pe astea sau sa schimb si boxele? Poate tot Panasonic?... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu am avut un SONY Xplode + boxe tot SONY Xplode fata+spate si pot sa spun ca am fost super incantat de el. Sunet clar si puternic. Nu vreau sa spun ca e ceva gen ... mama HU-urilor dar isi merita banii. Un prieten are pe Logan un KENWOOD cu boxe fata+spate JBL ... sincer ... nu se aude nici pe departe la fel de puternic ca fostul meu HU. Sunteul e clar, dar nu prea are bass. Momentan am pe masina un Blaupunkt stock cu 7 difuzoare penibile ... si nu prea am cum sa-l schimb. Si se aude naspa, nu are suficient bass ... nu se simte puterea, iar undeva dupa jumatate din volum distorsioneaza.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
CE SCULE audio aveti:)
eu zic mai bine o masina care sa nu aibe nevoie de muzica,decat alpine audio:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Depinde mult de cati bani vrei sa bagi in masina.
O linie audio buna se face in felul urmator: 1) HEAD-UNIT tip DECK adica numai cu preamplificare. 2) Amplificatoare 2 buc. - unul in fata, pt boxele din fata si tweetere - unul in spate, langa boxele din spate. Scheme poate fi imbunatatita prin plasarea unui subwoofer cu amplif separat, cross-overe, equalisere. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cea mai mare prostie pe care o poti face e sa mergi la magazine cu di tate sa iti cumperi audio pe masina.
A doua mare prostie e sa dai banii fara a te informa FOARTE! bine ce sa cumperi. Asa ajung oamenii sa aiba sony, roadstar, kenwood si altele la preturi de Pioneer, Alpine, Clarion, fara nici macar sa stie ca au luat tzeapa. "Eu am avut un SONY Xplode + boxe tot SONY Xplode fata+spate si pot sa spun ca am fost super incantat de el." - nu ii XploD? Eu am unul sub scaun, vrei sa il cumperi? " iei un Clarion sau un Blaupunk" - Nu prea le poti compara pe astea doua.. A treia tampenie e incapatanarea de a NU lua piesele din magazinele online, unde gasesti mult mai multe modele etc(cel putin noi, astia ce traim in provintzie). This post has been edited by eXtenSion: 16 May 2006, 20:21 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 16 May 2006, 21:18) A doua mare prostie e sa dai banii fara a te informa FOARTE! bine ce sa cumperi. Asa ajung oamenii sa aiba sony, roadstar, kenwood si altele la preturi de Pioneer, Alpine, Clarion, fara nici macar sa stie ca au luat tzeapa. Salut ... Nu am putut sa nu remarc raspunsul tau ... Chiar nu te inteleg deloc de ce pui Kenwood alaturi de Roadstar si Sony ... Eu unul am un cap de serie de prin 2001 (daca nu ma insel) de la Kenwood pe batranica mea, mai bine zis un KDC-PS9590R, ovale Mitsubishi Infinity (nu se gaseste asa ceva in magazine, va garantez), pe fata am Hertz DSK 165, boxele fiind amplificate de o statie de 4*200 W adusa de la mama ei din Germania ... Si as putea spune ca se aude bine...Si banuiesc ca stie toata lumea ca pentru un sunet si mai bun interiorul ar trebui antifonat (de ex. Dynamat) perfect ...Eu vreau sa pun momentan doar pe usile de pe fata ptr k alea sunt cele mai importante... O sa urmaresc topicul sa vedem ce mai zice lumea .. Bafta all! |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 11:21 |