cine e mai tare femeia sau masina?
![]() ![]() ![]() |
cine e mai tare femeia sau masina?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
lilyszor |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 June 05 ![]() |
|
--------------------
vw
vw
- CJ05XBK
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Ca sa ne referim strict la intrebarea din topic, raspunsul il poate da doar un impact frontal femeie - masina. Dupa asta se numara zilele de spitalizare respectiv service si aflam raspunsul.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
masina cred ca este mai tare deoarece ...numarul blondelor este mult mai mare decat numarul bmw-urilor, .....multe au ramas pe dinafara
|
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmm.... amandoua te pot baga in boala, amandoua te pot "ucide", amandoua ofera senzatii tari , masina te duce de la x la y ,femeia te duce de la rai in iad sau invers...hehehe ce comparatii aici....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu prefer invers, se poate ?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Cred totusi ca titlul topicului aduce o atingere sexului frumos. Cum adica "mai tare"?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sa-ti fie rusine daca esti pe invers !
vezi ca mai sint si copii pe aici !!!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi plac si copiii.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
babe ceva ?
![]() b64chr: "cred totusi ca titlul topicului aduce o atingere sexului frumos. Cum adica "mai tare"? Ce atingere s' aduca? Asta-i motto-ul lor in viata ! This post has been edited by costi: 23 Jun 2005, 14:31 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Numa alea grase rau.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Ghidioneanu @ 4 Apr 2004, 21:01) ![]() QUOTE(Ghidioneanu @ 5 Apr 2004, 09:40) Mda ... si eu care tocmai ce mi-am cumparat Megane Break ... o animala de masina ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai bebe inainte de a lua masina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
NU de alta Liviu...dar la cat stateai tu in Iasi....MAAARE MINUNE....
![]() Noi ne gandeam ca l-ai facut prin e-mail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca meganele ala ajunge din urma octavia
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar Octavia a cotraatacat cu versiunea Combi
![]() ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:45 |