dacia 1310 B-69-TAU
![]() ![]() ![]() |
dacia 1310 B-69-TAU
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Taur, ai doborat un adevarat un adevarat record. 5 posturi succesive... si rezista de aproape 5 ore...
Is curios ce parere vor avea moderatorii despre asta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(taur @ 28 Jun 2006, 03:05) mai bine asa decat sa ajung de rasul curcilor... cassa locco = misto si caterinca... dar trebuie sa ai ceva in cap ca sa te prinzi ca cineva face misto de tine si de prostia ta... apropo am niste pagere vo 6 la numar... daca vrei ti le fac cadou sa le pui pe chestia aia (ca masina nu o pot numi in halul in care arata acu'), sa faci un "tiuning" de maaaaaaare angajament. poti sa ti le pui chiar pe scaun sa te scuture poate iti aranjeaza cerebelul la locul lui.... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Baietii de la Cassa Loco nu au facut misto de masina. Asa am crezut si eu, dar m-am elucidat dupa ce am discutat cu ei.
Au facut misto de cu totul altceva ! This post has been edited by argon: 28 Jun 2006, 09:55 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ne luminezi si pe noi?
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
eu eram convins ca nu au luat-o ca sa faca misto de ea...
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
drifter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 14 December 04 ![]() |
mie imi place. mi se pare cea mai frumoasa berlina din RO, tunata cu bun gust. aia bleu nici nu se compara...
|
--------------------
Dacia
1310
'98
-
|
|
vizavi |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 27 June 06 ![]() |
Sunt de acord cu drifter.
Comparativ cu ce dacii tunate am mai vazut, e de departe cea mai bine realizata. E usor sa critici, mai greu sa realizezi ceva. Taur, tine-o tot asa, nu te lasa afectat de invidia celor din jur. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
si tu faci cateva greseli!
ca de exemplu: Faci citeva greseli :! cateva nu citeva! 1-1 ???? a si merci de obs! [/quote] De fapt eu scriu asa cum am fost invatat la scoala si la fel ca multi alti romani ignor cu buna stiinta scrierea cu "sunt" si "i din a". Fara suparare, tu sigur nu de la scoala ai invatat, de pilda, cum se utilizeaza cratimele; crezi sau nu, ai lacune in ceea ce priveste gramatica. La fel de adevarat este faptul ca acesta nu-i forumul Limbii si Literaturii Romane si crede-ma, daca nu m-ai fi atacat aiurea n-aveam nimic de comentat la adresa ta - puteai scrie oricum! "1-1 ????" Cit vrei tu : 2 – 1, 3 – 1 pentru tine, nu sintem in nici un fel de competitie - ai deschis un topic si eu mi-am spus parerea despre masina ta, atit. Altfel, bafta cu tunningul! |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Acum serios , ai avut grija de lufturile alea ? Ai mai adus vreo imbunatatire ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
taur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 August 05 ![]() |
QUOTE(SiloS @ 29 Jun 2006, 21:06) da am adus mai multe, am schimbat praguri am facut stopuri pe leduri, am acoperit goul de la numar, alt paint pe capota si mai multe, acum pregatesc masina pt poze ca intra in revista! dar aici nu mai postez nici o poza! pa pa si bafta multa! ![]() |
--------------------
dacia
1310
- b-69-tau
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De ce , mai ? Ai facut acum niste chestii chiar interesante [ stopuri pe leduri , daca ai schimbat desenul de pe capota e bine , ca ala vechi era cam
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum de ce?
Unii nu l-au laudat asa cum se astepta ![]() Acuma s-a suparat si nu mai pune poze ![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
pai ce rost are sa mai continue povestea masini aici.. si asa masina e ''kitch'', '' a aparut in videoclip pt ca sa se faca misto de ea'', ''e urata'' deci... de ce va mai intereseaza ''kitchul'' asta de masina?! intereseati-va de cea bleu.. ca aceea este frumoasa, tuning cu gust (scos masca fata, lasata jos, si barile vopsite si decojite, jenti )
This post has been edited by andrey2003: 30 Jun 2006, 16:31 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ai cerut un termen de comparatie...
QUOTE(andrey2003 @ 14 Jun 2006, 17:31) eu ash vrea sa puna cineva o poza cu TUNING adevarat la o berlina(nu gordini style sau... pe berline modelele mai noi) chiar sunt curios... astept... ![]() La primirea lui asta ti-a fost reactia... QUOTE(andrey2003 @ 14 Jun 2006, 18:06) Deci te rog f frumos sa nu ne scoti noua coarne si sa nu ne mai poftesti "elegant" sa ne interesam de cea bleu. Cea bleu a aparut in peisaj la solicitarea ta! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
andrey2003 |
![]()
|
da... si am observat ca voua va place mult mai mult aia... si ca TAU-u il considerati kitch... deci de ce v-ar mai interesa modificarile care le va mai aduce Robert la masina lui?!
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
|
SiloS |
![]()
|
pentru ca pana la urma greselile le poate indeparta . Poate va face ca spoilerele alea sa se imbine cum trebuie cu restul caroseriei , de exemplu .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cei mai enervanti oameni sunt cei care nu accepta criticile. Imi iau jucariile si plec.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE un i-pod de 30 gb Din astia 30 gb cati sunt cu manele? ![]() Glumesc, glumesc.. Am vazut si eu dacia asta la baneasa la niste curse..de aratat mai arata ea cum arata asa cocotata si cu linia incredibila spoilere-praguri dar sa o vedeti cum se misca!! Sincer nu stiu daca mai prinde suta, si daca o prinde cred ca e nevoie de multe zeci de secunde ![]() ![]() Hai bafta si nu te mai supara asa pe noi, suntem doar invidiosi ! ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
taur |
![]()
|
nu nu ascult manele ci le detest! da nu stiu in cate secunde prind suta, si pe aeroport crezi ca am incercat sa fac un top-speed? trebuia sa demonstrez ceva cu ea? nu-mi rup masina la curse, nu m-am dat niciodata cu ea si nici nu ma voi da vreo-data!
si daca nu va place ce? nu-i nimic asta e, nu am zis eu nimic legat de asta ci de comportamentul vostru general, f multi jignesc si aduc pareri f urate! e ok sa zici ca nu-ti pace dar nu sa zici ca ce e aia bascua sau te miri ce! in fine nu mai zic nimic ca cine stie ce se mai interpreteaza acum! bafta ![]() |
--------------------
dacia
1310
- b-69-tau
|
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
nu-i lua in seama TAU, dupa parerea mea forumul asta este pentru pasionati de masini, dar marea majoritate dintre ei se dau experti si ei de fapt nu au bani sa-si repare masina(asta daca au masina si nu e a lu tacso si o repara el), dar totusi vorbesc despre uleiuri 0 w 60, sau isi da cu parerea ca aia e kitchhhhhhhhhhhhhh, sau ca ala nu stie sa scrie sau tot felu de arogante cand ei de fapt nu "au cu ce".
cred ca masina arata f bine si intotdeauna cand un pasionat se apuca de tuning va imbunatati constant masina sau va da tot jos de pe ea si o va aduce la forma initiala tu tine-o tot asa! , cred ca important e cea ce iti place tie, si in ciuda carcotelilor lor, orice om va intoarce capul dupa masina (intorc uni capu dupa alea care au abtipilduri din piata de la rusi/vitan, asa ca.......) P.S. daia nu mai pot eu de moderatori ca ma pedepsesc(de aici nu am invatat multe lucruri bune pt ca toti va dati cu parerea, chiar mai mult toti aveti masinile perfecte dar mai au unele probleme pe care nu stiti sa le rezolvati This post has been edited by DB77AAA: 12 Jul 2006, 08:47 |
--------------------
ex: oltcit, dacia
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Si tu presupun ca ne`ai ajutat tot timpul sa le rezolvam,nu ? In 17 posturi sunt convins ca ai rezolvat toate problemele..Stai ca asta se scade, deci in 16.
Daca nu si`ar da nimeni cu parerea nu stiu cum ar fi.. Nu prea bine. |
--------------------
facebook
groups
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
iar gargara?nimic nou pe aici:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
In primul rand bravo proprietarului pentru ca a avut curaj sa faca o modificare la masina sa fie mai personala.
In al doilea rand nu inteleg ce aveti atat de criticat la ea ? Si nu inteleg o treaba: unii recunosc ca nu au nici o treaba cu "tuning-ul" atunci de ce isi tot dau cu parerea asa aiurea chiar nu inteleg. Cand o sa veniti voi cu ceva mai frumos atunci inteleg sa criticati atata timp cat aveti o masina care nu are absolut nimic in plus fata de ce are cand vine din fabrica chiar nu inteleg de ce atatea critici. Bravo B 69 TAU |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
taur |
![]()
|
poze de la meetingul de dacii organizat de mine.... si masina inca nu-i gata
Attached thumbnail(s) rreeeerrrr.jpg ( Size: 325.74k ) Number of downloads: 641 rreerrrrr.jpg ( Size: 207.77k ) Number of downloads: 685 rrrreeerrrr.jpg ( Size: 97.06k ) Number of downloads: 615 rrrreerrr.jpg ( Size: 197.22k ) Number of downloads: 703 rrrrrrrrr.jpg ( Size: 22.5k ) Number of downloads: 608 |
--------------------
dacia
1310
- b-69-tau
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
No offence.. dar o vopsea ca lumea cand ii tragi.. in afara de capota care e deosebita.. restul zici ca e vopsit cu pensula...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Fa ceva cu spoilerul fata, sub grila in special, e ondulat rau si strica tot aspectul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
taur , bravo mai , parca ai inceput sa ai si tu simtul frumosului
![]() Din pacate , la masina tot mai ai de munca pentru ca spoilerele alea ale tale de targu jiu se imbina cu restul caroseriei cam rau , spoilerele nu au o linie dreapta curata , aici ramai in continuare cu (-) . Daca dai jos proiectoarele albastre sau sa pui in schimb unele albe e mai bine . Mai ai mult de munca pana sa termini masinuta , gandeste-te ca acum vreo 2 ani aveai pe masina dungi albastre , arata masina ta de cacao . incet , incet , poate o faci placuta si ochiului meu . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand vine vorba de critica suntem pe primul loc.. cand vine vorba de facut ne ascundem pe la colturi.. Made in Romania.. "Multi stie putini cunoaste"
TAU inca odata tot respectu pentru munca depusa.. ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Care e faza cu vopseaua? Mie imi pare "buna".
Oricum gg desen, praguri, mai sa rezolvi spoilerele. |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:47 |