Berlina cu GPL
![]() ![]() ![]() |
Berlina cu GPL
catalin_jianu |
![]()
|
||
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
|
|||
johnyc20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 June 06 From: Buc ![]() |
salut!
adica ~2000Eu? mie mi se pare cam mult, sincer n-as da atat. bafta! |
--------------------
dacia
logan
laureate 1.5dci
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(johnyc20 @ 16 Jun 2006, 07:40) Pai eu unu am vazut ca cam cu atat se dau...chiar cu mai mult...80 si 85...bine si imi convine mult sa o iau p'asta pentru ca vb aia....stiu ce iau...am vazut-o, am verif, am probat-o am mers cu ia...si il cunosc pe proprietar....adik am incredere in el ca e buna... This post has been edited by catalin_jianu: 16 Jun 2006, 09:47 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
cu 100 mil un prieten si-a luat Dacia brek pe inkectie din 2002 . Acum alegerea iti apartine in totalitate .
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Asa...pareri vruiam sa cer in legatura cu pretul...75 mil e bun? Mi-am vandut dupa Pasti o dacie break impecabia cu gpl omologat cu 55mil si toti mi-au spus ca am facut o afacere super. Si nu avea pic de rugina ptr ca imediat dupa ce a fost cumparata la fabrica la Pitesti niste priteni au demontat-o si au terosonat-o, antifonat-o, bagat vaselina, etc. Cei drept era din 96. Si nimeni nu se uita la ea cand ceream 60 mil. Si i-am lasat si casetofonul cu tot cu boxe nou-nout. Mi se oferea 45, 50 mil. Cel care a luat-o m-a sunat de curand sa-mi spuna cat e de incantat de masina. 75 mil. si inceput de rugina... scuza-ma dar nu merita. Daca cade caroseria, pacat de restul. Motorul se repara, bucsele se schimba, dar cand vine rugina... |
--------------------
Renault
Megane
- Cl-02-xxx
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:58 |