tacanit la frane
![]() ![]() ![]() |
tacanit la frane
cristiansoft |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 July 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Sigurantele de la placute? Si la mine mai faceau uneori.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cristiansoft |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 July 04 From: Constanta ![]() |
Salutare.
Am fost azi la service , am facut un test cu nea' ingineru' si concluzia sigurantele de la placute lipsa sau sarite. OK am zis, hai sa la schimbam si le-am schimbat. Am plecat acasa iar pe drum "totul mi s-a parut OK" sau asa am crezut. E in aceasta seara am iesit prin oras si acel tacanit este tot acolo. Totusi stateam si ma gandeam nu cumva poate fi de la servofrana si de ce zic acest lucru: am mers cu masina intr-o zona mai linistita si am facut testu cu apasat - eliberat pedala de frana pentru a-mi da seama din ce zona provine si pot afirma 90% ca zgomotul provine de undeva din zona acesteia, chiar am tinut mana pe bord si parca sa si simtit usor acel tacanit. Voi ati mai avut cumva aceste probleme ? Pentru cei care se pricep la servofrana, poate fi cumva de la ea ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
Ender Wiggins |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 April 06 ![]() |
zgomotul poate sa provina si de la parghia ce face legatura intre pedala de frana si pompa de frana
|
--------------------
Dacia
Logan
- xx-58-YUL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:30 |