Motor compromis?
![]() ![]() ![]() |
Motor compromis?
Alt3rEgo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
drumul in sine nu ar fi trebuit sa dea probleme, decat daca a forjat-o sau a fiert motorul. consumul este destul de mare. intrebarea este: consuma ulei? daca nu motorul (carburatorul)nu are nimic ci doar este prost reglat, mai ales la asa un consum.
o ironie este faptul ca daca consuma ulei ar trebui sa traga mai tare ![]() -sa incerce sa scoata un furtun din capac in scut sa nu mai bage noxe in carburator, iar gura de la teu(carburator) sa fie astupata cu un dop. -o alta posibilitate- sa nu fie reglati tachetii bine etc etc |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai depinde!
A fortat motorul apoi l-a lasat 2 ani pe dreapta? ca in doi ani avea timp sa faca motorul si de 2 ori! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alt3rEgo |
![]()
|
Pai n-a mers prea mult in astia 2 ani. Busteni-Sibiu si retur o data la 1 luna, doua.
|
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Nu avea ce sa pateasca motoru chiar daca a fortat-o putin la urcare, parerea mea ca nu este reglata calumea de acolo si consumul marit si lipsa de putere.
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai ar putea fi si de la carburator, aprindere dereglata. Dar stau si ma intreb rodajul l-a facut calumea, sau asa doar 200km... dupa care a forjat-o la greu?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Alt3rEgo |
![]()
|
Pai a menajat-o 200 km dupa care s-a luat la intrecere cu un Cielo intre Brasov si Pitesti (culoarul Rucar - Bran, plin de pante si rampe accentuate, serpentine etc.). A cam forjat-o la drumul ala. La 500 a strans chiuloasa. Dupa aceea a facut doar naveta o data la o luna sau doua intre Busteni si Sibiu.
|
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
EL credea ca s-a luat cu un Cielo, caruia de fapt i se falfaia si nici nu l-a observat probabil, crede-ma ca stiu ce inseamna Cielo si 80 de cai, o Dacie nu are nici o sansa, chiar si Nova, asa ca spunei cumnatului sa lase basmele.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alt3rEgo |
![]() ![]()
|
Legenda spune ca el a ajuns cu 30 min inaintea Cielo-ului. La volanul masinii de Craiova era o verisoara a lui, incepatoare. Deci s-ar putea sa existe un sambure de adevar in toata povestea.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Atunci totul este foarte clar
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alt3rEgo |
![]()
|
Concluzia: motorul a suferit o uzura prematura, asadar in momentul de fata e compromis. Gresesc?
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Alt3rEgo |
![]()
|
Bietul meu cumnat... Acum trebuie sa-i spun ca e necesar sa-si faca setul. Iar. Si sa mi-o lase mie s-o rodez. Macar 400-500 km. Dup-aia i-o las s-o forjeze cum o vrea.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu te grabi; raspunde intii la ce e legat de consumul de ulei. daca nu consuma, posibil setul bun si dereglate aprinderea si carburatia, cum ti s-a sugerat. A, ca poate n-o mai duce mult, e altceva.
daca consuma ulei...de regula setul sau ghidurile |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Alt3rEgo |
![]()
|
Pai ii cam papa ulei un sfert de litru la suta de km.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BV-03-TTX
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
taxidriver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova
R524
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:04 |