Doamnelor si domnisoarelor soferite
![]() ![]() ![]() |
Doamnelor si domnisoarelor soferite
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ori sunt paranoic ori fenomenul ia amploare vad ca mai nou se intampla ca unele doamne si domnisoare au gasit si claxonul pe care il folosesc excesiv si absurd.
In unele situatii din trafic , perfect linistit pentru ca deja am calculat mai tot ce se poate intampla , interveni , sa zicem in situatii "clare" fara prea mult neprevazut, se intampla sa sar ca ars cand cineva din spate sau de prin apropiere da in claxon ca-n gard absolut aiurea (un sir de doua, trei masini care asteapta sa faca stanga pe verde intermitent dar capul de coloana asteapta sa treaca pietonii ) facand zgomot ca dupa coloana funerara. Lipsa de respect , de educatie , de control ssd. This post has been edited by Pedro: 2 Jun 2006, 12:46 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oricat ne-am ascunde dupa drepturile femeilor, tendinta de a face misogini barbatii cand se iau de femeile de la volan, adevarul este ca sunt o gramada dezastru. dar o gramada. Nu am nimic cu femeile, dar multe nu au priceput in scoala ce e aia masina, au invatat doar sa apese cat de pe pedale si daca trag de volan la stanga masina o ia la stanga, dar nu stiu mai mult de atat. Multa lume ar da replica la asta "Nu toata lumea e pasionat de condus sau trebuie sa fii expert" DAR SCUZATI-MA. Faci intoarcere din 3 miscari in mijlocul drumului din 7 miscari ca nu esti in stare sa apreciezi cat de lung e botul...si asa de departe de e a apecia cat de cat distantele incat se speria sa nu dea in masina din fata care era parcata desi mai avea PESTE un metru. Chiar daca masina era ceva buburuza cat un tico, avand aceste tolerante imense, tot i-au trebuit 7 miscari sa intoarca o nenorocita de masina de 3 metri.
Dupa aia dorm la volan. Dupa asa se **** pe ele sa intre intre alte masini unde un camion ar intra la limita. Habar nu au ce e aia trefic, ce e aia participanti la trafic, ce e aia ajutor chiar daca by the rule ele au prioritate, habar nu au ce ar putea face pentru fluidizarea traficului...si le inteleg...ca tot drumu stau stresate sa vada cand pocneste un colt de masina, desi mai are 1 metru pana sa o faca. Zilele astea am umblat mult prin CJ la diferite ore. Ma luau dracii ca in peste 80-90% din probleme de...blocaj, miscat cu melcu desi erau multe masini care asteptau la stop, incadrat pe banda....descopeream ca tot femei speriate de bombe erau la volan. Au ajuns sa fie mai rau ca taximetristii...in 4 zile de frecat CJ-ul m-am enervat din cauza unui taximetrist care desi nu prea se misca, se agita rau de tot...dar rau de tot la intentia mea de a intra in fata....era ambuteiaj mare si incercam sa eliberez o intersectie sa nu imi las spatele masinii in intersectie....dar el nu. Un alt incident a fost cu un sofer de la o firma de termopane care nu a auzit ce e aia asigurare cand schimbi banda si vroia sa ma scoata de pe banda mea. Dar asta e TOATA lista la capitolul sex masculin. La sex feminim...countless....peste 10 faze. Mentionez ca nu bag TOATE soferitele in aceasta oala, dar sunt mult prea multe care se incadreaza in aceasta oala. Vina e mai mult a intructorilor si a politailor care le dau carnetele. This post has been edited by driverx: 2 Jun 2006, 12:40 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
am patit-o si eu cu o tanti d'asta la Razoare ... semaforul din mijlocul sensului giratoriu se schimba foarte repede.(veneam de pe bd. Timisoara pe banda cea mai din dreapta si o luam spea Academie...).S-a schimbat semaforul in timp ce treceam si cei care veneau pe benzile 1,2 de pe Dr. Taberei au plecat mai devreme... si am blocat banda 1/2 din banda celor de pe Dr. Taberei... in paralel cu mine au mai oprit pe banda din mijloc un mictoboz si un autobuz pe banda cea mai apropiata de centrul sensului giratoriu...(asta cu autobuzul era muuult mai in fata decat mine)
O tanti cu un Fiesta nou nout pleaca de pa banda 3 de pe Dr. Taberei ...se apropie la 30 cm de fundul masinii mele si incepe sa claxoneze ca disperata , gesticuleze si sa injure ...DESI AR FI AVUT LOC SA MA DEPASEASCA dupa vreo 2 minute de astfel de tratament(timp in care am aprins avariile,am incercat sa ii dau de vorbest cu ea ...)/.../ i-am aplicat un remediu... am bagat in marsarier si am inceput sa ma deplasez spre ea...Temporar a functionat...apoi a inceput mai rau. Concluzia:Daca soferul este prost din nastere( indiferent de sex ) nu ai ce sa-i faci... |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@driverX
Asa este. Ai perfecta dreptate. Pur si simplu nu se descurca in trafic, blocheaza intersectii, absolut totul. Totusi eu nu as vrea sa fiu asa dur la adresa femeilor soferite pentru ca NU ele sunt de vina, ci aia care au acordat carnetul in urma sustinerii examenului de traseu, adica nenea militianu. Se acorda mult prea usor carnetul la femei. A invinui femeile in aceasta situatie este ca si cum am invinui un copil care a fost aruncat pe strada ca nu are educatie, nu est bine crescut, ingrijit, nu are studiile efectuate la zi etc. Trebuie inlaturate cauzele, iar nu efectele. Acum ca niste soferi cerebrali, ce ar trebui sa fim noi, trebuie sa ne pazim, sa nu ne enervam, sa ne ferim, si sa anticipam si pentru colegii din trafic greselile ce urmeaza sa le faca. Stiu ca suna frumos dar asta este. Pe de alta parte nici cu barbatii care nu stiu sa mearga nu mi-e rusine; oricum procentual sunt mai putini decat femeile. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si totusi pe topicul acesta nu scrie nici o doamna sau o domnisoara?? m-ar interesa mai mult parerea lor, ca pe a noastra o stiu prea bine....
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Oameni buni ... gata, le-ati desfiintat ! Totusi, o femeie nu ia cuvantul ?
Si mai e ceva ... s-a creat deja o atitudine, ca altfel nu stiu cum sa-i zic, printre femei atunci cand sunt abordate in trafic, ele crezand ca deja e rostul de ceva scantei; claxonez o tipa (Matiz rosu - mai, nene, chiar toate in Matiz rosu sunt asa ?) sa o atentionez ca are roata din dreapta-spate lasata, aproape pe janta ... iar ea imi arata semnul ala cu degetul pe geam ... de asta ce ziceti ? This post has been edited by mao: 4 Jun 2006, 07:02 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
pe stefan cel mare.....iesisem de pe str tunari ....si fac dreapta ....imi aduc aminte ca nu trebuia sa fac dreapta...ca inca nu ma duceam acasa (puterea obisnuintei
![]() ![]() ![]() faza cu datul jos din masina mi s-a parut beton ![]() This post has been edited by ..IcemaN..: 4 Jun 2006, 07:27 |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
>... iar ea imi arata semnul ala cu degetul pe geam ... de asta ce ziceti ?
semnul ala nu inseamna "f@@k you" ? fa-i si tu semnul pentru "yes" daca iti place ![]() This post has been edited by luxxxian: 4 Jun 2006, 12:49 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar incepeti? Mai lasati-le in pace...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
un raspuns pentru o intrebare pe care am vazut`o pe aici. cum se dau permise la soferite care nu stiu sa conduca si deopotriva la soferi in aceeasi situatie! PE BANI! iti trebuie bani si faci orice! poti sa fii orb ciung daltonist etc etc si iti iei permisul! important e ca nimeni nu vede! nu conteaza sexul soferilor conteaza ca multi habar n`au de masini! nu stiu nici macar pe ce usa se urca in ea... d`apoi sa mai si conduca! cereti voi prea mult!
|
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ intr-o zi cu soare) Cred ca aprox. 25.000km pe an si peste 10 ani la activ non-stop la volan, din care jumate in Buc si fara nici o amenda in viata mea, inseamna ce ai scris acolo mai sus? Bravo tie, esti un exemplu bun pentru restul. QUOTE(dantes @ in aceeasi zi cu soare) Nu cred ca trebuie sa te iei de familia mea sau a altui forumist.. In primul rand nu e frumos..sa nu mai zic altfel... Doamne iarta-ma, de unde ti-a venit ideea asta? QUOTE(dantes @ tot el) Sper ca astfel de atitudine sa ia sfarsit! Aici au fost descrise fapte reale cu care s-au intalnit diversi coforumisti in viata reala... Iar realitatea cruda este aratata si in acest topic... Pai diversii coforumisti s-au intalnit cu diverse situatii descrise (cu lux de amanunte) in topicul acesta. Si s-a trezit un stimabil coforumist (enervat fiind de o femeie in trafic) sa deschida un alt topic (de parca de asta ducea lipsa DC) in care sa arate cat de bine conduce el (si alti stimabili coforumisti) si cat de prost conduc ele. Culmea e ca mai si asteptati replica vreunei femei pe acest topic (no way). Nu sunt vreun aparator al drepturilor femeilor, conduc in medie cam tot atatia km/an ca si domnia ta, cu precizarea ca de vreo 15 DAR cand vad o femeie la volan, incerc sa evit (cat se poate, bineinteles) intalnirea cu ea. Si culmea stii care e? Ca nu am avut nici un eveniment neplacut in intalnirile cu sexul frumos, oare de ce? Dar de ce sa vedem paiul din ochiul nostru, cand e mai simplu sa spunem ca ele sunt de vina ca exista pe strazi. Pai atunci, hai sa eliberam strazile si de taximetristi si de camionagii si de carutasi (cu asta sunt de acord) si de biciclisti si...de ce nu? si de pietoni. Si uite asa am ajuns stapanii soselelor si nu ne mai deranjeaza nimeni, auzi, da' n-ar fi mai simplu sa luam noi metroul sa vedem care femeie ne mai enerveaza ca nu ne-a cedat locul, ca doar si noi venim obositi de la munca??? ![]() Sunt total de acord ca unele (ca si unii, dealtfel) au luat permisul cum l-au luat dar nu e mai simplu sa evitam decat sa ne aruncam ca berbecii si dupa aia sa ne vaitam ca am iesit sifonati din confruntarea cu ele? Sotia mea conduce de vreo 12ani si nu a avut evenimente in trafic, decat (daca asta se pune) cu unii misogini. Spre exemplu, vrea sa faca stanga si se trezeste claxonata de unul sau altul care depasesc pe....contrasens, linia de tramvai sau trecerea de pietoni ![]() Deci hai sa fim seriosi ca specimene exista si de o parte si de cealalta. Ca lui aia i-a luat amantu sau barbatu masina, pai si lui ala poate i-a luat tac'su masina la 18 ani si e zmeul zmeilor pe sosele. Mai multe accidente cu zmei la volan decat femei. Parerea mea, ![]() |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Sa va spun si eu o faza tare:
Intr-o vineri, pe la 9 seara, asteptam linistit la semafor sa intru in intersectia de la arc, dinspre televiziune, pe banda 2. Pe banda 3, langa axului drumului, o doamna cu o fabia combi, vorbea linistita la mobil. Se pune verde, eu plec usor, ea la fel. La un moment dat vad ca vine spre mine, usor, usor - si trag drepta, tai vreo 3 benzi si ma opresc pe zona hasurata. Doamna nimic, se trezesta din somn cand vede semnul ala de cedeaza venind spre botul propriei masini, si se opreste brusc. Acum, nu era sa fiu nesimtit si sa o claxonez pe doamna, ca dup-aia sa ma injure ![]() Spectacolul ar fi fost total daca mai si lovea masina... Concluzie: proasta trebuia sa fie si fudula sa vorbeasca la telefon fara hands free, conducand cu o mana... Asa ca lasati-le in pace sa intre in primul pom, nu le mai claxonati. PS: aia cu pana mi s-a intamplat si mie, am claxonat o domnisoara ca mergea pe janta cu roata din spate, si mi-a aratat semnul international al pacii. Faza e ca mergea incet, cu vreo 35 (normal, nu ii tragea masina calumea!!), si a crezut ca de asta o claxonez, desi i-am arata clar cu mana ca e vorba de roata. Probabil se grabea si n-avea chef sa o schimbe... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Cert este ca trebuiesc evitate cu ORICE pret, e clar si evident ca se nu se descurca in trafic si ca sunt majoritatea prapastii cu carnet de conducere.Sfatul personal? Incercati sa faceti tot ce va sta in putinta sa nu va coborati la nivelul lor, nu va lasati provocati , mai ales ca ele stiu bine ce efect poate avea "soba" dintre picioare in diferite situatii...Va spune asta unul care s-a judecat prin tribunale cu o proasta cca 8 luni , si bineinteles pana la urma ptr faptul ca am avut curajul sa o intreb pe coarda care era sa intre in mine cu STOP la intersectie , de ce imi arata ea mie semnul ala ciudat, si de ce ma scuipa , tocmai pt acest fapt eram gata , gata sa ii dau 10 k , noroc de justitia romana
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Sa zic si eu ce am patit acum vro 3 saptamani. Bun eram eu pe pod la iesira de pe iuliu maniu ma bag pe banda din dreapta sa o i-au sper centura, dau semnal cand ajung in zona punctata ma pregatesc incet sa ma bag la care in spate de la vro 20 metrii una cu un matiz argintiu clacsona la greu mentionez ca ea era pe banda de urgenta ca sa o i-a tot pe unde mergeam eu .Nu ma dau merg mai departe la care ea tupeista se baga prin dreapta si o i-a in fata mea, nu ma deranjat asa rau cu toate ca eram cu mama si tata si erau cu inima in dinti, asa trece ea tupeista tot apasand pe clacson la greu si bolboroseala acolo, asa trece in fata mea pune frana si merge mai incet la care mie deja imi incepuse sa-mi creasca tensiunea merg si tac. Merg paralel cu ea si i fac semn cu mana ca este nebuna ce e asa disperata?? la care ea tot cu injuraturi ca am vazut-o mooooo deja eram in clocot, ajungem amandoi la intersectia de la pod unde se cedeaza trecerea si opresc langa EA la care eu acolo agitat i zic ca este proasta ce se baga ca nebuna asa si drept raspuns primesc >> dute-n cenzurat cenzurat de fraier !!! moaa eram negru cobor si ma duc la e avea usa incuiata ca sa mor daca nu i rupeam gura asa sa ales doar cu putin scuipinol pe geam si o palma in geam! Dar nu m-am putut descarca la maxim sa mor daca nu o bateam de suna apa in ea !
Asa ca ma feresc, nu prea ma agit din prima dar daca insista i dau ce vrea ! Cam asta am patit eu ! Salutare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si care e morala? Te-au lasat nervii de fata cu parintii tai din cauza unei proaste. Din asta inteleg ori ca mergi rar cu masina ori ca mai ai de lucru cu autocontrolul, parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intr-o seara am vazut patru pasarele intr-um matiz, cea de la volan fiind blonda desigur. Au aterizat ele si trebuia sa parcheze masina. Au ochit un spatiu unde incapea lejer un E-klasse paralel cu bordura si blonda a varat delicat botul masinii in acel spatiu, restul masinii ramanand pe alee. Apoi a coborat mandra si a plecat sa parcheze inca un Tico in care mai erau trei pasarele. Bineinteles ca si pe asta l-a parcat identic.
Sa mor io daca le inteleg pe femei! Fac pariu ca nu i-ar fi placut deloc daca cineva i-ar fi introdus-o asa delicat! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(vijelie @ 6 Jun 2006, 23:37) Si care e morala? Te-au lasat nervii de fata cu parintii tai din cauza unei proaste. Din asta inteleg ori ca mergi rar cu masina ori ca mai ai de lucru cu autocontrolul, parerea mea. Omule "rar" ce inseamna ca eu merg cam zi de zi in medie vro 20-25 km si cu autocontrolul nu am probleme din cat imi aduc aminte! 1. Treaba era ca iertat-o o dat cand mi-a taiat fata si a pus frana; 2. Cu toate ca a gresit tot pe mine ma injura; 3. Ma injura si mai nasol pt eu sunt " vinovat" pt ce ?? |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trebuia sa-i faci o cravata din mana ta si sa vezi daca se asorteaza cu fatza vanata si ochii bulbucati.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Omule, ca sa zic asa, din moment ce maimutzica se comporta ca o proasta si sunt convins ca chiar era, ce te mai pui la mintea ei? Astia ca ea nu tb bagati in seama, altfel se jmekeresc. Ignora-i si gata, ca e plina lumea de nebuni. Parerea mea si drum bun la toata lumea!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 6 Jun 2006, 23:54) Trebuia sa-i faci o cravata din mana ta si sa vezi daca se asorteaza cu fatza vanata si ochii bulbucati. ![]() Lasa nu pre am tendinta de a ma bate in tarfic, din motive de dosare penale sau chstii dastea vreau sa am cazierul curat ! Am vazut o bataie super marfa la intersectia de la Metro militari vine unu smeker cu o dacie berlina si in spatele lui 2 tipi cu un aro dala mai mititel sport parca, coboara unu se duce la pustanu ala cu daci si poc una in mecla ![]() Lasa prostul/proasta in pace ca se crede profesionist/a. This post has been edited by Ci_co: 6 Jun 2006, 13:03 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
OT:
Prima intanlire cu extraterestri o sa fie de fapt cu femei extraterestre care s-au ratacit cu OZN-ul prin galaxie. copyright "Tetelu" |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 6 Jun 2006, 14:00) . . . dar cert ala cu dacia era soto vinovat pt ca unu din batausi era un om mai in varsta . . . Pe cuvantul meu daca pot gasi vreun motiv sa accept argumentul tau... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
de la istorie pana la insasi efectele imediate violenta s-a dovedit complet gresita.
Si pe urma fara nici un fel de vrajala sau spirit poetic ci pur practic si demonstrat "Who lives by the sword, dies by the sword", adica cine traieste cu sabia moare de sabie This post has been edited by Pedro: 6 Jun 2006, 14:34 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Femei... huuuh
![]() In octombrie: una care dadea cu spatele iesind din parcare a gandit ca daca circula masini da-le-n ma-sa, ea nu trebe sa le dea prioritate si s-a oprit cu spatele masinii in usa dreapta a papucului meu. La politie tot ea cu gura mare... In ianuarie: stateam la geam cand face una manevra de iesire din parcarea de pe dreapta drumului, tot cu spatele... iese, iese... ![]() ![]() ![]() Anul trecut, septembrie: O gagica imi da autograf cu creta pe masina pe motiv ca din cauza mea nu poate sa parcheze masina, ca deh, ea nu stie sa dea cu spatele ![]() August 2004 - o proasta care nu se opreste la semnul stop - se baga in intersectie ca deh, io eram cu motocicleta si nu-i bai daca am luat-o nitel pe aratura. Ca cica daca intram in ea, ea nu patea nimic. Mai 2004 - tot o vita, bruneta, vorbea la telefon, tot neoprire la semnul stop - io pe motor- iese si se opreste in fata mea blocand toata banda. Noroc ca nu am avt viteza si am reusit sa ma opresc... Tot ea cu gura mare, cica "ce cauti pe sosea, boule? Nu stii ca motocicletele au voie decat pe trotuar?? ![]() Si in fine, the winner : Ieri, 08.06 2006 din pacate Tragic ![]() Eram in curte cand aud la un moment dat un Buf! si zbierete, tipete alea alea. Alerg repede din capul curtii (curtea are cam 120 de m), alunec pe pamantul ud, iau o gura de pamant proaspat ![]() Doua masini bushite, asezate nefiresc aproape paralel, PESTE indicatoarele de sens si limitare a vitezei!! Una bucat vita (scuze, da altfe nu pot s-o numesc) cu o bora a considerat ca semnul STOP de la intersectia strazii Poetului cu soseaua de centura e doar de decor acolo.. si a intrat in intersectie fara macar sa incetineasca. A intrat in PLIN intr-o dacie in care erau trei persoane: Dacia lovita in partea dreapta fix in dreptul usilor. Soferul - era afara din masina deja, se tavalea pe jos de durere (posibil coaste rupte). Copilul (2 -3 ani sa fi avut) - il stergea un alt sofer de sange- era lovit la cap taietura adanca pana la os deasupra ochiului drept, sangera abundent, era in stare de soc, da respira, iar cu celalat ochi se uita nedumerit in jur. Mama copilului, care era pe bancheta spate- saraca- gravida, tipa disperata dupa copilul ei. Tot in stare d eshoc si ea.. am reusit cu greu impreuna cu inca niste soferi sa deschidem usa dreapta spate (era infundata cu totul in masina contorsionata) - si atunci am constatat ca e pur si simplu prinsa intre scaunul fata- care in momentul impactului s-a deplasat spre bancheta spate imobilizand practic femeia cu picioarele prinse intre scaun si bancheta.... Femeia era lovita la cap - sangera, fata ii era plina de sange peste tot. Imagine de cosmar! Cu greu s-a reusit deplasarea scaunului in fata pt a elibera picioarele femeii. Intre timp dou soferi au luat copilul si l-au dus spre spital, s-au intalnit cu salvarea pe drum si au predat copilul (ulterior am aflat ca nu a murit). Dupa 20 de minute a venit politia cu 3 echipaje. dupa inca 5 minute a venit salvarea (deci salvarea a ajuns la 25 de minute dupa ce am sunat la 112). In tot acest timp proasta care a bagat o familie intreaga in spital repeta: "vai copilul... vai copilul..." si din cand in cand ".. unde e semnu ala de stop, ca io nu l-am vazut!!!" asta in conditiile in care gagica (nr inmatriculare: AR - 10 - MON) locuieste chiar in zona... Ea bineinteles nu a patit nimic, i-a sarit airzbangul si i-a curs nitel sange pe nas. Incerca sa explice ca dacia aia muci - aia e vinovata, ca deh, ea venea din dreapta!!! Asta in conditiile in care strada aia e presemnalizata, are pana si damburi de-alea ca sa incetineasca soferii, si sa ii atentioneze ca urmeaza semnul STOP. Ea tot timpul a vorbit pe mobil cu prieteni si cunostiinte spunand ca a vacut un mic accident. Asta e, cate-odata facem haz de femei, adevaru e ca fie femei, fie barbati, multi/multe nu realizeaza ce tragedii se pot intampla de la o simpla neatentie sau ignoranta. In cazul asta, sper ca cei implicati in accident sa isi revina, si accidentul sanu aiba urmari asupra sarcinii femeii (da, femeia era insarcinata!). P.S am aflat apoi de la un martor ocular care vrioa sa traverseze - ca cica copilul a zburat pur si simplu din masina pe usa STANGA spate- care s-a deschis datorita impactului deosebit de violent. This post has been edited by Ciombe: 9 Jun 2006, 10:32 |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doamne fereste
![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
![]() Problema cu gura mare este valabila pentru ambele sexe, dar din pacate pana acum nu am intalnit femeie care sa aiba curajul sa isi recunoasca vina in astfel de situatii. Toate sar cu gura si te ameninta cu fel de fel de cunostinte sus puse sau prieteni si tati mai lati in umeri. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Pedro |
![]()
|
Dumnezeule mare , sa aibe grija al de sus de familie si sa fie bine cu sarcina femeii.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
imi pare nespus de rau de ceea ce li s-a intamplat celor din dacie, si cred ca daca tipa era intr-un trabant sau tico si fara centura de siguranta cred ca toata viata s-ar fi uitat dupa semnele de circulatie...
revenind la femeile in trafic... sincer nu shtiu cate sunt in raport cu barbatii si personal nu ma intereseaza. eu sunt de felul meu destul de misogin in privinta femeilor la volan... mi-am luat o gramada de palme dupa ceafa cand conduceam cu o persoana de sex feminin in dreapta, datorita vorbelor de dulce adresate participantelor in trafic, si in foarte scurt timp aparea dovada ca nu am zis nimic degeaba... niciodata nu sunt atent la soferul altei masini sa vad daca este sau nu femeie, dar in 99% din cazuri imi dau seama cand este o femeie la volan... exemple cu femei paralele cu tot ce inseamna condus nu cred ca mai este nevoie sa dau... de la cedeaza trecerea necedata, parcare din N miscari, taiat fata, frant aiurea in mijlocul drumului cu 2 benzi, vb la tel in intersectie, machiat in mijlocul intersectiei, injuraturi luate degeaba (incluziv vazut degete ![]() nu afirm ca TOATE femeile sunt la fel... nu am idee cate conduc bine si cate sunt anticondus, dar cele care sunt anti mereu sar in evidenta si dau ideea de generalizare (sorry ladyes... voi ne-ati facut ideea asta despre voi). in ceea ce ma priveste incerc cat pot de mult sa ma feresc de ele, de fapt vorba 'ceea "ma feresc ca dracul de tamaie" de ele... daca in spate observ o femeie schimb banda, daca este in fata o depasesc pe unde pot, uneori chiar cu riscul sa imi iau amenda, daca sunt in lateral las sa intre 1-2 masini in fata... nu de alta dar prefer sa imi iau injuraturi si amenzi decat sa fac vizite pe la politie si prin service-uri... paza buna... apropo de femei si condus in dimineata asta cand mergeam la munca: pe la valea cascadelor... se circula in coloana si toata lumea trecea cum putea pe banda 2 ca imbecilii cu tirurile ocupasera toata banda 1... in fata mea o masina de la coca cola, in fata lui un camion de gunoi, eram pe banda 2 si deodata vad in dreapta camionului un fiesta sau un focus clatinandu-se zdravan... ii taiase (cel putin incercase sa taie) calea la autocamionul de gunoi si se oprise cu toata partea stanga a masinii in roata camonului. si cine credeti ca scoate capul pe geam (ca de iesit din masina nu mai era vorba)... ati ghicit... un capsor blond.... trece pe contrasens cel de la coca cola, da camionul un pic in spate si trage tipa pe dreapta (inutil de spus cum putea sa urle ca nu ea e de vina)... masina avea ambele usi stanga plus aripa fata sifonate foarte bine... camionul nu parea sa aiba ceva... am reusit sa trec si eu pe contrasens si am auzit de la cei care au venit dupa mine la serviciu pe acolo ca a fost un ditai blocajul... norocul meu ca eram aproape de camionul ala... ce pot spune... MULTUMESC LUI MAMA CA NU M-A FACUT FATA!!! This post has been edited by AlinI: 9 Jun 2006, 11:30 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:16 |