Doamnelor si domnisoarelor soferite
![]() ![]() ![]() |
Doamnelor si domnisoarelor soferite
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o fi acelasi semn.. dar cu degetul.. din lateral indreptat spre cavitatea bucala...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce repede s-a ajuns de la femei la m*ie...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pai tu ai cerut un raspuns la ce-ti arata ele.. si eu ti-am dat o varianta.. sa le dai... mumu
![]() This post has been edited by semit: 9 Jun 2006, 12:58 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
bai nene...traim intr-o tara de ciobani...
am 23 ani...nu prea am apucat sa vad cum era treaba cu Ceausescu...dar din ce mi-au povestit parintii si ce-am mai vazut prin filme...era civilizatie in Romania. Sa inteleg ca din cauza comunismului....acum romanu se simte liber si recupereaza ? Acum ceva timp...eram cu un prieten cu masina, o tipa i-a taiat fata, prietenu o claxoneaza....iar aia ii arata degetu din mijloc. Urat...sa vezi o fata la volan care arata semne obscene... Maine-poimaine o sa vad si fete care merg cu toate geamurile deschise, cu manele la maxim, sau parazitii....tigarea in coltu gurii, o mana pe geam, semnu nike pe luneta...injurand si scuipand la semafor. |
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
mai nene unde traiesti
![]() ![]() ![]() inca nu ai vazut asa ceva??? mai da si tu o tura pe strazi.... in maxim juma' de ora intalnesti specimenele specificate de tine... |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
>cum se face semnul de yes???? ca gasesc doritoare zilnic... poate.. cine stie ...
Se da din cap in sus si in jos ![]() |
--------------------
Dacia Logan
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu le fac cu ochiul si le trimit o bezea (imi "tzuc" buzele, nu stiu sa explic...). Works every time
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Alydor |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ciombe, sigur ... esti un profesionist in intalnirile cu femei la volan ... asta e ... totusi ... nu dam cam de misogini la faza asta ? cu femeia la volan ? chiar asa de periculoasa este ? Dumnezeule, cati barbati inconstienti am vazut pe drumurile publice !!! Si n-am "decat" de vreo 10 ani de permis si, credeti-ma, nu sunt sofer de weekend !
Nu stiu, nu s-ar putea sa ne vindecam de sindromul asta in vreun fel ? Eu cred ca pustii teribilisti cu mai mult de suta de cai sub capota si pietonii care se arunca in fata masinii pe trecerea de pietoni (de parca zebra aia ar fi un fel de zid care opreste masina) sunt cu mult in fata categoriei "femei la volan". Din proprie experienta (de familie) va pot spune ca o mamica ce-si duce copilul cu masina somewhere este mult mai atenta la trafic decat un tatic, chiar daca ea ar merge o idee mai incet decat "normalul" ... Pe langa impresiile despre ele, doamnele, puneti si posturi cu situatii in care le-ati provocat voi pe ele ... chestii d-alea, de semafor, vrruum, vrruum, shicane, si despre cat de frustrati ati fost cand v-a "crosetat" vreuna in trafic fiindca era mai abila decat voi ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Azi am ars claxonu' si mi-am consumat tot repertoriul de injuraturi in nici un km cred...
De fapt, sa detaliez... Prima (si cea mai tare): numar de B, Skoda Octavia, putsa blonda... Merge pe 2 benzi cu 40 la ora pe una dintre foarte putinele strazi bune din Iasi. Dau s-o depasesc, afurisita-ncepe s-accelereze mentinandu-si traiectoria dubioasa. Cand am ajuns in dreptul ei ma trezesc cu pietoni in fata. Pe scaunul din dreapta aveam o sticla de cola si 2 ciocolate. Am c...t o frana de om prost de mi-a zburat ciocolata pe jos. Sticla de cola peste ciocolata, mi-a facut-o terci! ![]() A doua (la distanta de o intersectie de precedenta): merg cu 50-60, asta iese de pe-o strada laturalnica pt a face la stanga fara sa-mi acorde prioritate. Bon zic, asa ceva am facut si eu la viata mea. Da' daca m-am bagat am fript-o, dar nuuu, tanti asta (ca era mai doamna) se misca ca pisul boului nu care cumva sa uzeze pivotii Daciei 1300 in liniile de tramvai pe care tocmai le traversa. Frana (iar ![]() A treia (asta era chiar de ras, nu m-a afectat in mod direct, la distanta de 30m de tanti de adineauri): inca nu-mi terminasem repertoriul de vorbe alese smulse de incidentul anterior si vad in fata, pe sensul celalalt un mare card de masini care blitzuiau si claxonau. In frunte, un Matiz asezat de-a curmezisul strazii semnaliza ca vrea sa vireze stanga intr-o parcare oarecare... Cand m-apropii ce-mi vad ochii, evident, o duduie la volan astepta sa se termine masinile de pe sensul meu. Dar ce mi s-a parut culmea a fost ca d-ra, desi era singura-n masina si contrar obiceiului nu vorbea la telefon, radea ca proasta de una singura!!! Ideea-i ca metode de genul asta... QUOTE(ovidiusoft @ 9 Jun 2006, 17:23) Eu le fac cu ochiul si le trimit o bezea (imi "tzuc" buzele, nu stiu sa explic...). Works every time ![]() QUOTE(Alydor @ 9 Jun 2006, 18:04) aha mersi... eu pana acu deschideam geamu si le intrebam: " la mine sau la tine?" merita sa le vezi fata..... ...trebuie sa-ncerc si eu pana nu ma-mbolnavesc de nervi. Si culmea, sunt o persoana f calma... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce naiba oameni buni! Chiar trebuie sa povestiti fiecare intamplare cu o femeie la volan intalnita de voi?
Repet ce-am zis pe pag precedenta, lasati-le in pace! Nu toate si-au luat carnetul pe spaga si sunt unele care au talent. Despre cele paralele, s-a discutat deja destul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu respect procentul de 10% din femei, restul de 90% spaga, decolteu larg, alte servicii prestate instructorilor si lista poate continua.
P.S. nu sunt misogin ![]() P.P.S. o masina care este condusa de o femeie care se incadreaza in cele 90% declarate mai sus se vede de la o posta dupa cum conduce...fie si in drum drept...sau cel putin in 99% din cazuri cand zic "iauite alta care si-a luat carnetu pe ...." am dreptate. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect...dar e de ajuns. Recomand topic closed.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, Muttley tin sa-ti spun ca te compatimesc pentru cele 3 intalniri avute intr-un singur drum, bine ca n-ai mers mai mult de 10km, ca cine stie peste ce "ciumafaie" mai dadeai s chiar te enervai.
Pe cand asa, sa stii ca apreciez calmul de care ai dat dovada si faptul ca ai circulat preventiv si te-ai oprit in ultima clipa (pacat de ciocolata aia, mama lor de pieton si "ciumafaie") la o trecere de pietoni dupa una din putinele strazi din Iasi. Acest lucru dovedeste faptul ca esti un maestru in ale covrigariei si un bun cunoscator al putinelor strazi, intersectii si treceri de pietoni din orasul care onoarea sa te aiba ca cetatean. Intr-un cuvant numai recsept, aa retsept, aaa respect. QUOTE(Muttley @ calmu') Azi am ars claxonu' si mi-am consumat tot repertoriul de injuraturi in nici un km cred... De fapt, sa detaliez... Cand m-apropii ce-mi vad ochii, evident, o duduie la volan astepta sa se termine masinile de pe sensul meu. Dar ce mi s-a parut culmea a fost ca d-ra, desi era singura-n masina si contrar obiceiului nu vorbea la telefon, radea ca proasta de una singura!!! Da' tu de posturi de radio n-ai auzit? Si eu mai rad ca prostu' dimineata in drum spre munca ascultand KissFM (apropo, de carcotasi si telefoanele alea cu Mitica de la Liga si Beeecali, ai auzit?). Si nu sunt singurul, oare suntem mai multi care rad ca prostii de unii singuri in masina sau sa inteleg ca noi avem radio portabil pe masina (stii tu, e chestia aia din bord pe care o mai vezi la cate unii si care produce zgomote) si tu nu? Tu nu ai vorbit niciodata la telefon, la volan fiind? Stii tu, e un fel de telefon ca ala din casa numai ca nu are fir ![]() Eee, nu pot sa cred cata corectitudine vad in unii de pe aici. Si cat de proaste sunt femeile si nesimtite ca ne arata deshtu' ala din mijloc (invariabil), ne stropesc cu cola (cand nu ne e sete), vorbesc la telefonu' fara fir (ce inventie minunata), ne taie fata (cand nu suntem atenti), pleaca primele de la semafor (ce oftica), ocupa 3 locuri de parcare cu un singur Tico (ale dreaq de masini gonflabile), nu le mai ajunge strada cu geepanele de la amanti (moama ce bine e sa fii femeie), etsetera, etsetera.... Pai hai sa va povestesc si eu o intamplare petrecuta asta-vara pe Valea Oltului. Ce sosea minunata, ce privelisti ametitoare dar mai presus de toate ce de Tir-uri bai frate si ce maestri soferi in ale depasirii am putut sa vad. 3 Tir-uri de Ungaria (goale, deci aveau ceva viteza) cu distanta de rigoare intre ele (cat sa incapa 2-3 masini), mers regulamentar, toata lumea mergea linistita cand...se trezeste unu' mai cu mot (cu Octavia din dotare si familia in spinare) sa le ia la rand, depasind pe linie continua (cine o mai fi desenat-o si p'aia pe asfalt si de ce, habar n'am). Il face pe primul, mai ia 2 turisme si se baga la al 2lea, cand...se trezeste ca din fata mai apare o matahala de Tir. In momentul urmator l-am si vazut sub Tirul care venea din fata, numai ca...soferul Tirului pe care tocmai il depasea pune o frana brusca de a iesit fum din toate rotile si saua a inceput sa joace stanga-dreapta. Asta cu Octavia, vazand locul ivit, trage repede dreapta de volan si reintra pe banda lui de mers in fata Tirului pe care tocmai il depasea. Stiti cum a trecut pe langa bara de protectie al cap-tractorului celui care venea din fata? Exact, la milimetru. S-a potolit omul, mergea dupa aia numai cu 50km/h, cred si eu, ca doar vazuse moartea cu ochii. Ca dupa aceea, au urmat niste sicane din partea soferului de Tir, asta e alta treaba, l-a prins pe o portiune unde se faceau 2 benzi, a venit in paralel cu el si l-a bagat usor, usor in sant. E bine, nu chiar in sant dar atat cat sa-l faca sa traga pe dreapta si sa ia o gura de aer (Bulan din Congo va poate poate confirma ca asa se practica). Cred si eu ca era nervos asta cu Tirul si ii dau perfecta dreptate. Si ia ghici, nici unul din soferii implicati in incident nu era femeie ![]() Alta intamplare, de asta data cu mine in rolul pricipal. Ies de la Metro-Baneasa pe la Academia de Politie (nu ai alta iesire) si ma incadrez pentru semafor pe prima banda ca sa fac dreapta spre Ploiesti. Numai ca pe banda aia la un moment dat apare un crater in sosea in care nu prea ai chef sa dai cu masina. Io dau semnal stanga ca sa ocolesc craterul respectiv si astept sa-mi faca cineva loc cand s-o pune verde. Si astept si astept si nimeni nu-mi face loc, ba din contra ma mai si clacsoneaza ca sa stau cuminte acolo ca trec ei (pe banda 2). La un moment dat, o masina incetineste si-mi face cu ochiul din faruri. Eu deja ma resemnasem si scot mana pe geam ca sa treaca. Masina opreste si ma asteapta, eu ma prind ca dau de un binevoitor si ma bag repede, depasesc groapa cu pricina si ma bag la loc pe banda mea. Si astept ca cel care mi-a dat voie sa ajunga in dreptul meu ca sa-i multumesc, o face si...stupoare, FEMEIE la volan (saru'mana conita). P.S. In sperana ca ati avut rabdarea necesara sa cititi tot postul, inchei... ....cetind ce tot scrieti voi pe aici, parca parca mi se face rusine ca traiesc in tara asta, vorba amicului... QUOTE(Muttley @ corectu') This post has been edited by RDI: 10 Jun 2006, 05:51 |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(amc @ 10 Jun 2006, 09:25) Bai ce teapa ti-ai luat ![]() Lasa, stai fara grija ca pana la 12 se mai gaseste vreo unu' sa bage din top ce'a patit el zilele trecute cand o blonda (ups, era sa spun "proasta") i-a luat fata ![]() |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Frumoasa pledoarie domnu' RDI, frumoasa!
Tre' sa te dezamagesc din nou si sa te anunt ca raman la parerea ca respectiva daca radea de ce auzea la radio sau din cauza c-o gadilea cineva varbal la handsfree merita multe, numai cuvinte de lauda nu. Iti reamintesc ca reusise sa blocheze circulatia rau de tot! La urma urmei... Oricum mai avea de stat acolo, inca nu putea sa miste, n-ar fi condamnat-o nimeni daca s-apuca sa-si retuseze machiajul in timp ce vorbea la telefon, asculta radioul si claxoanele celor din spate. De admirat atentia distributiva exceptionala!!! Cum spuneam... Ma "leeeeshi"?!? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnule RDI trebuie sa recunosc ca aveti dreptate si ca priviti lucrurile OBIECTIV dupa parerea mea.Bineinteles ca aveti un alt stil de a prezenta lucrurile si poate deranjeaza pe altii.Dar cred ca tocmai subiectivismul cu care se privim lucrurile ne face sa nu ne intelegem din regulamente si priviri.In india societatea era divizata in caste care cred ca sau mai desfiintat insa la noi am inceput sa ne fragmentam in cluburi exclusiviste ca sa nu le zic caste.Femeile soferite versus restul,amatorii versus profesionistii si ETC versus ETC.
|
--------------------
a
b
c
|
|
RDI |
![]()
|
Muttley draga, cum spuneam in incheierea postului meu...
P.S. In sperana ca ati avut rabdarea necesara sa cititi tot postul Dar se pare ca era prea lung pentru domnia ta, stii de unde mi-am dat seama? Ca din tot ce am scris eu acolo, matale numai asta ai retinut. Eu ma asteptam sa ma ataci pentru... ...sa stii ca apreciez calmul de care ai dat dovada si faptul ca ai circulat preventiv si te-ai oprit in ultima clipa (pacat de ciocolata aia, mama lor de pieton si "ciumafaie") la o trecere de pietoni dupa una din putinele strazi din Iasi. Acest lucru dovedeste faptul ca esti un maestru in ale covrigariei si un bun cunoscator al putinelor strazi, intersectii si treceri de pietoni din orasul care onoarea sa te aiba ca cetatean. ...lucru ce dovedeste ca te-ai luat la intrecere (deh, esti barbat, nu? ![]() ![]() ![]() Oricum, ai grija, cand te faci mare si te insori sa nu-ti lasi nevasta sa dea pentru permis, nu de alta da' sa nu fie o "proasta" in plus pe DC - asta am subliniat-o ca sa ai de ce te lua de mine. Dar cum bine spuneai... QUOTE(Muttley @ 10 Jun 2006, 12:10) Si nu, nu m-ai dezamagit, poate pe prietenele tale (prin catalogarea ce le-o faci celor cu permis), da' pe mine sigur nu, era de asteptat reactia ta. This post has been edited by RDI: 10 Jun 2006, 12:13 |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 10 Jun 2006, 12:10) Ete aici cred c-am gresit eu... Ia zi tu drept papuje, nu cumva esti "d-ra"? ![]() Ca domn asa feminist mai rar indraznesc sa cred... A nu se-ntelege ca-s misogin, fereasca D-zeu, le iubesc ceva fantastic, da' nu cand invart volanu'! Si uite argument nesimtit si badaranesc din partea mea, care-l postez cu strangere de inima, p-undeva-mi pare rau, da' cam asa vad eu lucrurile... Ai scris in postul ala lung (pe care de altfel l-am citit integral) ca si barbatii fac, si ei dreg... Parerea mea proprie si personala-i ca astia calcam pe bec din... nesimtire sa zicem. Dar doamnele o fac din nestiinta, nepricepere, as spune chiar prostie... O fac cu zambetul pe buze si cu sufletul curat, d-aia-s asa catastrofe... ![]() Imi amintesc acum de ce scrisese Ciombe cu d-na care i-a trosnit Oltcitu' de 3 ori si a spus ca nu si-a dat seama... Ei bine, eu tind s-o cred... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
RDI |
![]()
|
Mdea, am vazut ca se practica. Pe unele le faceti barbati, pe altii femei.
Dar din cate imi aduc aminte, Ciombe nu e ala cu aidiu de yahoo, ciombelete? Si care era suparat pe membrii DC ca i l-au furat? Daca da, si eu tind sa... ![]() |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Da, mi l-au furat!
Nasol e ca pe "doizece" e unu ciombe28 care imi face numele de ras, injura si se cearta aiurea cu toti ![]() Scuze de off-topic... QUOTE Din proprie experienta (de familie) va pot spune ca o mamica ce-si duce copilul cu masina somewhere este mult mai atenta la trafic decat un tatic, chiar daca ea ar merge o idee mai incet decat "normalul" ... Da sigur... am un coleg de servici: Saptamana trecuta, nevasta lui impreuna cu sora nevestii (deci cumnata) se hotarasc ele sa faca o plimbar ecu Loganul pana la vre-o 30 de km de Arad. Si pleaca ele da nu oricum- impreuna cu copii (unu de cateva luni si unul de 3 ani). Cumnatica la volan. Celelalte pesoane in spate pe bancheta spate. Copilul de cateva luni statea priponit in scaunul special. Buun.. afara o ploaie de-aia de nu vedeai la 50 de metri, soseaua uda, dreapta si cam proasta. Si ce se gandeste soferita: sa ajunga mai repede... la 130 la ora pe drum DREPT iese cu parte dreapta nitel in afara soselei ![]() Asa ca aveti grija... P.S. Nu-stiu cum dreacu se face, da in ultima perioada sunt tot mai deprimat... Accidentele cu raniri de persoane ma deprima. Aproape ca nu trec doua saptamani fara sa vad un accident sau urmarile unui accident serios. Sambata iarasi a fost accident, unu cu un Renault 18 a lovit intai o alta masina, apoi a zburat pe linia de tramvai direct in tramvaiu ce venea din fata. Masina e zob. El e pe la spital. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Subscriu si eu. 90% din femei nu vor in ruptul capului sa-ti dea prioritate, sa te lasa intr-o coloana sau sa patrunzi in trafic de pe vreo straduta. Mai mult, de cele mai multe ori, iti blocheaza iesirea postandu-se in fata ta...O fi rautate sau pur si simplu nepasare?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt convins ca in Bucale...pe tarlale soferitele conduc exceptional, in bucuresti insa e jale
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Femeile fac parte din categoria acelor soferi care ,, au intotdeauna dreptate ". Adica, aceasta specie care devine tot mai periculoasa si mai prezenta pe strazi.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 02:04 |