Romtelecom - dispar casieriile, le inchid, bataie de joc
![]() ![]() ![]() |
Romtelecom - dispar casieriile, le inchid, bataie de joc
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
NEXTGEN amendata cu 100.000 lei
"Controlul efectuat in 5 aprilie la o firma bucuresteana de comunicatii prin cablu a aratat ca din cei peste 1.200 de angajati, 965 persoane nu aveau incheiat contract individual de munca, lucrand in baza unor conventii civile pe care Codul Muncii nu le mai prevede din anul 2003", a spus Dantes Nicolae Bratu intr-o conferinta de presa. Acesta nu a precizat numele firmei. Inspectorul general de stat a precizat ca firmei i s-a aplicat amenda maxima permisa in momentul de fata de lege, respectiv 100.000 lei si i s-a impus incheierea contractelor Individuale de munca pentru toatele cele 965 de persoane. Potrivit lui Bratu, domeniile care par a fi "predispuse" pentru munca la negru sunt constructiile si serviciile (spalatorii auto, frizerie, coafura, alimentatie publica, panificatie, paza si protectie etc.). http://www.manager.ro/articole/legislatia-...e-lei-6745.html |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am un abonament Vodafone pe care-l foloseste mama, am facut ca factura sa se plateasca automat si nu prea ma uitam pe factura cand o primeam, dar odata am avut curiozitatea si am vazut ca era activat serviciul de telefon fix.
Dupa mai multe telefoane cu cei de la vomafone, si amenintari pe email ca le zic la revedere, mi-au scazut contravaloarea optiunii respective pe toata durata cat a fost activata. Le-am cerut inregistrarea telefonica, mi-au zis ca mi-o trimit, dar nu am mai primit-o, iar din moment ce mi-au dat banii nu am mai insistat. Mi-au explicat ca se poate activa o extraoptiune nu numai de titular ci si de utilizator. editat ![]() editat ![]() This post has been edited by tribunul: 7 Apr 2011, 20:39 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 7 Apr 2011, 21:27) se poate activa o extraobtiune o ce, mă? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Obtional, poti sa scrii cum vrei tu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bine ca sunteti voi frumosi....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:51 |