Dacia Logan 1.6 16 valve (Prestige), impresii, teste, pareri, informatii, etc
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan 1.6 16 valve (Prestige), impresii, teste, pareri, informatii, etc
GABONE77 |
![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) logan16valve2vz.jpg ( Size: 316.1k ) Number of downloads: 4729 |
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
115cp?? Asta inseamna ca este ultima generatie de 1.6 16v VVT (pre-eurocrap). Adica motorul de pe MII.I .
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pacat ca nu merge direct pe forum. dar am rezolvat-o asa. iata linkul logan cu motor 1.6 16 valve
specific ca nu credeam pana nu am vazut ieri in fata blocului un logan perla cu nr de arges specificat mai devreme si care avea aceeasi sigla de motorizare. si statea de cateva zile in fata blocului meu iar eu nu l-am vazut... ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Parca spuneau si de ceva modificari la partea din spate...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ar fi sa ma iau dupa cum este prins numarul de inmatriculare tind sa iti dau dreptate...dar dupa sigla aia de pe spate care o poti lua de la alta masina si sa o pui acolo. Ai auzit motorul mergand? de unde sti ca are 115 cp?? ai vorbit cu propietarul?? detalii plz...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma indoiesc ca este 1.6 16v 115cp de pe Megane II. Probabil este cel de 107cp de pe Megane I. Ganditi-va ca 1.6 16v 110cp este motorul de "top" cel mai sportiv al lui Clio III.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
GABONE77 |
![]()
|
nu cred ca e o coincidenta sa inceapa sa isi puna diferiti proprietari pe masina sigle de 1.6 16V. mai ales ca sunt multe similitudini. ambele variante fiind de top. cat despre motor am banuit ca e cel de 115cp dar nu stiu exact probabil o sa ne lamurim cand o sa apara.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Se vorbea pe un alt topic ca a fost omologat un motor de 105 CP.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
AND |
![]()
|
Stati linistiti , 105 sau 107 whatever. Motorul de pe Megane I (UNU). Sub nici o forma nu e vorba de 1.6 16v VVT 115cp de pe Megane II.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Asa are ala 115 CP cum are si Loganu actual 90 cai
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Va fi 107 cai , asa a zis Fourmont !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
tm8bnz |
![]()
|
![]() turbomatic Group: Members Posts: 379 Joined: 13 March 05 From: RO,TM ![]() |
L-am avut la reprezentanta,are 107 cai,e motorul de pe Megan 1 !
|
--------------------
Dacia 1.3T / Renault
5 GTT
- 1986 / 1988
- TM8BNZ / TM88BNZ
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 2 Jun 2006, 20:05) pe Clio 3 "normal" va apare si un 2.0 de 140 cp (de la nissan) in vara asta, pe langa 2.0 de 197 cp la RS revenind la logan - intre 107 si 115 cp ar putea fi o diferenta maxima de 0.5 sec pana la suta, oricum in jur de 9 secunde. Daca ar scoate 8 in cap, il voi lua in considerare... |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
1.6 pe Logan? Sa vedeti acum accidente. La 60% din Loganurile de pe strada am observat tabla indoita, zgariata, etc. Schimbarea brusca a masinii dintr-o Dacie berlina veche intr-un Logan provoaca o atitudine necorespunzatoare cu posibilitatile masinii. Sa nu mai vorbim de aroganta soferilor de Logan, va stiti voi care, cei cu mana pe mijlocul volanului, cu umarul stang cat mai sus si care arunca priviri peste umarul stanga din spatele unor ochelari de soare.
Oricum e buna motorizarea in cazul in care aveti rulota, asta daca se poate monta carlig de remorcare. Drum bun tuturor. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa le fie de bine, da' daca tot aceleasi probleme le va avea INTREAGA MASINA, nu stiu cine ar da 10-11 mii de euro numai ca motoru e mai puternic.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Dacă tot a apărut pe străzile patriei, poate confirma cineva că, comanda cutiei de viteze este pe cablu?
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum sincer, credeti ca daca ar fi aparut noul motor nu se facea nici un pic de reclama? la tv la radio...nici macar pe siteu dacia nu a aprut inca. Probabil ca inca sunt in probe cu ea...si daca masina pe care a vazuto initiatorul topicului avea nr ag xxxx probe atunci era alta treaba...pana la lansarea oficiala nu putem face decat speculatii. Eu in continuare cred ca este vorba de un tip care si-a lipit sigla aia pe spate ca sa fie mai "cool"...pana la proba contrarie bineinteles...
Later edit: scuze nu vazusem postul lui gabone77 care imi raspunsese dejea la intrebarea mea This post has been edited by AMW: 3 Jun 2006, 15:40 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
GABONE77 |
![]()
|
amw mi-e greu sa cred ca e o coincidenta, acelasi tipar de numar. una in Bucuresti si una in Tg-Jiu. pacat ca nu am o camera sau un tel mobil cu camera ca faceam poza si la asta din fata blocului. Numerele sunt normale nu PROBE. Probabil ca inca nu le-a facut reclama pt ca sunt in teste probabil. Pana si in reclame e un Logan cu nr AG-XX-VIK parca... so...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu a fost lansat oficial , dar logic ca este in probe de ceva timp .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AMW |
![]()
|
dupa cum am mai zis, dupa numar masina pare sa apartina celor de la dacia
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cum ai facut aceasta constatare? sa sti ca in Arges mai sunt si persoane fizice !
Sigle am vazut in targ, am vazut si montate, e noua moda de tuning, de cand a aparut prin targuri sigla respectiva am vazut cel putin 5 idioti cu asa ceva montat. am vazut de aproape una si textura e diferita, in poza postata e prea de departe, de aproape s-ar vedea ca e lipita ulterior. Bucurati-va ca nu si-a lipit actibild cu boss sau nike, nu va mai oferea subiecte de supozitii. This post has been edited by argon: 3 Jun 2006, 16:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AMW |
![]()
|
atunci ia spune-mi tu mie cine mai isi prinde numerele in bolturi...cum se facea mai demult? Iti zic eu...doar cei de la dacia, pana si masinile de la parlament, senat, guvern etc au suporturi de numar.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Numarul e nituit, am mai vazut asa, e mai sigur, nu se mai fura asa usor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
AMW |
![]()
|
ma scuzi...nituit...da si eu am pe breck la fel...dar e din 96 si atunci nu prea erau suporturi de numere, eu ma refeream la masinile noi care nu pleaca de la dealer fara suport de numar (ca de isi fac si ei reclama) masinile care nituiau numerele inainte erau cele cu SEN, GUV. Si ia spune-mi tu cine fura numerele de inmatriculare in ziua de azi?? in cel mai rau caz se crapa suportul de numar si cade...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Stati linistiti ! In stilul caracteristic, Dacia va sti sa popularizeze noul motor atunci cand il va introduce pe piata ! Si pe site, evident ... sectiunea motorizari.
Asa ca, mai e pana acolo. Zvonurile erau ca trebuia deja sa apara de prin aprilie 2006! A, si motorul va avea sigur 107 cai, de generatie mai veche ! (nu caii, ci motorul ![]() Ca off-topic ... megane-ul nou are 110 cai, iar ala "vechi" are 115 cai (1.6/16V)... ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
GABONE77 |
![]()
|
@argon
daca vrei sa imi zici ca sigla aia e pusa pe doua masini aflate in judete diferite ambele cu nr de inmatriculare AG-08-H?? si e doar o coincidenta adica sunt puse din targ dupa cum zici tu inseamna ca traim in zona crepusculara. o sa pandesc proprietarul masinii din fata blocului unde stau sa ridice capota sa ma uit si eu nitel ![]() cel putin la asta de care vorbesc si care am vazut-o sigla pare din fabrica nu se vede ca si cum ar fi montata ulterior. ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
argon |
![]()
|
Gabone, fa o copie de talon, daca tot il abordezi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AND |
![]()
|
@mao : Corect, Megane II 1.6 16v post-facelift are 110cp iar cel pre-facelift avea 115cp...ca deh..normele de poluare.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:25 |