BRITAIN GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
BRITAIN GP, Detalii despre circuit
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sorin, adu-ti aminte ca la turci au stat bucatile de eleron pe pista pana la sfarsit
![]() ![]() Poate totusi confundam o treaba bine facuta(in anglia) cu niste "romanisme"(in turcia)... This post has been edited by DrK: 12 Jul 2010, 11:30 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ce s-a vazut la tv...3 angajati strangand cateva bucati mai mari de resturi (care oricum ajunsesera pe marginea asfaltului), dar unu nu ar fi pus mana pe o perie sa mature si tonele de resturi mult mai mici. Au lasat vantu sa-si faca treaba.
![]() Fiecare e liber sa creada ce vrea, doar e se uita la F1 pe propriul sau timp liber, dar in F1 cand se doreste, se intampla orice. Asa cum au ajuns fosti piloti ca Damon Hill sau Nigel Mansell sa decida cand intra SC-ul sau nu, cine sa treaca pe la boxe sau nu. E ca si cum il pui pe Porumboiu sa arbitreze Vasluiul. Scria cineva mai sus ca nu il intelege pe Alonso de ce nu l-a lasat pe Kubica sa-i treca in fata...pai cum sa-l lase cand l-a depasit corect? ![]() Sau pt unii F1 e pe bune si pt altii e un joc de fetite? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Din ce am vazut eu acolo, alonso nu avea cum sa-l lase pe kubica sa treaca. Mai urma o curba in care polonezul a franat la intrare si evident pentru evitarea impactului cu alonso. Nu vad cum ar fi fost posibil sa il lase alonso sa treaca...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu mah, ma refeream la depasirea lui Alonso pt care a primit drive through...Kubica l-a aruncat de pe asfalt pe principiul mergi pe unde stii, insa Alonso isi crease deja avantajul.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hell conform noilor reguli fia nu ai voie sa tai un viraj si sa castigi o pozitie. regula de bun simt.
12 Jul 2010, 11:53: oricum anul asta ii ajung blestemele lui raikonen. This post has been edited by b76bgaarh: 12 Jul 2010, 11:53 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Alonso e un maaare prostovan. Dupa ce ca scoate Ferrari-ul la arat ca sa-l depaseasca pe Kubica, tot el e nervos ca este penalizat pentru scurtcircuitarea sicanei.
Nu trebuia sa aiba cum sa-l lase pe Kubica sa treaca, trebuia sa-i faca loc si sa astepte pana trecea ala in fata. Dar noo, era prea greu... L.E. @hellcat. Cata vreme kubica era mai in fata, regulamentul ii da lui dreptate. Doar nu trebuia sa iasa el de pe traseu la iesirea din curba, doar pentru ca alalalt nu stie sa depaseasca... This post has been edited by bucatzel: 12 Jul 2010, 11:56 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Lasati-l pe Alonso ma railor ce sunteti! Nici la team-radio nu mai raspunde! El se concentreaza!
![]() Halonso a scurtcircuitat o curba in timp ce-l depasea pe Kubica. Cum Kubica in curba era in fata lui, Alonso a trecut in fata datorita scurtcircuitarii! Oricine era, nu-l lasa sa treaca! Foamea si prostia lui Alonso l-a facut sa piarda locuri bune. PUNCT. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cred ca Alonso inca mai suspina dupa perioada 2005 - 2006 si se mai intreaba de ce a dat pasarea din mana dupa cea de pe gard.
Prea multe greseli a facut la Ferrari. Ce sa-i faci, se pare ca Schumi nu era bun sa ajute Ferrari (din pista, ca si pilot) ca sa dezvolte masina si sa o faca din nou nr.1. In schimb sunt buni Massa si Alonso. Mare greseala a managementului Ferrari. 12 Jul 2010, 13:21: Ca sa nu mai vorbesc de salariile astronomice pe care Ferrari le plateste pilotilor pentru a primi in schimb .... locurile 14 si 15. Schumi si-a meritat fiecare banut primit. Poate veti spune ca Alonso inca e la inceput de drum cu Ferrari. De acord. Dar sa nu uitam ca pana acum mai mult a gresit decat a realizat ceva si, mai mult, uneori am impresia ca e la plimbare pe pista. De ce o cursa ca cea din Canada sau Australia trebuie sa fie exceptii? This post has been edited by sorin_f39: 12 Jul 2010, 13:21 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
BRAVO ALONSO!!!!
Desi putin ajutat de gresala mecanicilor lui Vettel, a facut totusi o cursa impecabila. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
O cursa incredibila,probabil cea mai frumoasa din acest sezon. Bravo Alonso,bravo Ferrari,bravo Massa. Massa merita locul 4 mai mult decat Hamilton,parerea mea .
This post has been edited by sorin000: 10 Jul 2011, 18:14 |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
A fost penalizat Hamilton, dupa incidentul din ultimul tur cu Massa ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Rasare soarele si pe strada noastra!
Forza Ferrari!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
stef88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 July 08 ![]() |
Felicitari celor de la Ferrari...au mai facut progrese, desi mai trebuie sa lucreze putin la masina pana sa-i ajunga pe cei de la RedBull.
This post has been edited by stef88: 11 Jul 2011, 16:22 |
--------------------
Dacia
Nova
GTI 2000
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Alonso e un superpilot - scoate si ultima felie de unt din ferrariul ala
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, e un pilot bun, dar daca Ferrari nu-i livreaza o masina buna cat mai curand, "rugineste" si nu mai da randament.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Mi se pare normal sa scape cu 0 sanctiuni, din moment ce este cel mai agresiv pilot...si oricum la faza cu Massa ,eu spun ca nu a fost vinovat.Cat despre Ferarri ...RbR si Mercedes,vreau sa spun ca inca sunt fan Schumi! Parerea mea este ca de tot ce are nevoie acum, este un podium!Dupa care isi intra iara in mana.Bafta si ne auzim peste 10 zile
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mai degraba as zice ca ala o fost accident "de comun acord". La ce trase aveau amandoi ca sa ramana pe traseu, n-aveau cum sa iasa de acolo fara scantei.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(B_i_t_z_a @ 12 Jul 2011, 14:46) Mi se pare normal sa scape cu 0 sanctiuni, din moment ce este cel mai agresiv pilot...si oricum la faza cu Massa ,eu spun ca nu a fost vinovat. Agresivitate care de multe ori e in afara bunului simt (asta nu conteaza) dar si in afara regulamentului (asta conteaza) Din cauza acestei agresivitati a pierdut multe puncte si de multe ori a abandonat. Tot din cauza acestei agresivitati nu cred ca va mai fi vreodata campion. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
"maintain the gap"... urata treba. Parca am mai auzit/vazut ceva asemanator.
Sorry for Jenson. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Mda, din cauza echpei a abandonat.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(betamax @ 12 Jul 2011, 22:24) Ma bucur ca Mark nu s-a conformat si a incercat sa depaseasca. Bravo lui! E un pilot care are caracter si merita sa fie campion mondial. Si mie imi pare rau de Button... e singurul pilot McLaren pe care il agreez si care adopta mereu niste strategii interesante (se vede experienta atator ani de F1) |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gabize |
![]()
|
Modus, te cam contrazici...
Webber nu va fi un pilot mare niciodata, daca va da dovada de caracter. Daca doreste sa fie cu adevarat campion, trebuie sa lupte, cu orice pret. Se presupune ca s-a supus ordinelor echipei, pentru a-si asigura un loc la RBR pentru la anu'. Trist, dar asa nu se nasc campioni, ci mor la statut de speranta. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Modus |
![]()
|
Nu cred ca are nevoie sa-si asigure locul; a pilotat bine, aduce puncte importante echipei pentru campionatul constructorilor.
Nu prea vad cine i-ar lua locul si ar fi mai bun ca el, mai ales in aceeasi echipa cu Vettel. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:33 |