Logan rosu, 1.4, B-75-VMD, sau neandertalu' cu ciumafaia
![]() ![]() ![]() |
Logan rosu, 1.4, B-75-VMD, sau neandertalu' cu ciumafaia
bure |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
".Doar ma mai bucur cand mai vad cate unul cu nr de B cum semnalizeaza curbele pe Predeal sau pe Poiana."
Deformatie profesionala de bucurestean vigilent ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
mai oameni,
bucurestiul e o zona aglomerata unde daca esti cu treaba ta nu te intereseaza cati merg pe linia de tramvai si prin refugiu si cati trec pe rosu. problema este sa nu te influenteze grav actiunea lor. cert este ca in aglomeratii trebuie sa se dea prioritate si la cei de pe un drum secundar, mai ales in traficul la bara. am fost 2 luni (ina,feb) in bucuresti si atata timp cat nu am avut o ora de ajuns la munca fixata era ok. faceam si jum de ora din victoriei pana la pipera. voi credeti ca bucurestiul e un etalon al haosului? nu e asa. in bucuresti m-am inteles cu cei ca mine care foloseam corect benzile. sa vedeti voi lumea a treia, orientul mijlociu sau america centrala cum au traficul. cata lipsa de diciplina. acolo e normal haosul si e inutil sa injuri. iti folosesti numa claxonul mai des pt atentionare. la arabi regula de baza e claxonul si masina mai mare.. am condus in tm 2 ani masina de serviciu de bucuresti. la fel, majoritatea celor din bucuresti sunt cei care s-au asezat acolo venind din toate zonele. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxxxian @ 7 Jun 2006, 18:10) >Aaaaaaaaaa, stiu, ca are numar de Buc. si astia sunt toti niste soferi problema. Am inteles. Dar daca unu d-asta intra in primul stalp/copac ce faceti? Opriti sa-l salvati sau tresalta inima in voi si va deplasati mai departe fericit? Eu opresc, da' cu scarba. Astfel de mentalitati ma lasa fara grai pe cuvantul meu. Din pacate nu mai gasesc unde scrie in codul rutier despre atitudinea care trebuie sa o aiba un sofer care este depasit desi el circula cu viteza maxima admisa, oricum era si o intrebare sau doua de genul asta cand am dat eu examen si raspunsul era ceva de genu ca iti continui drumul fara al atentiona pe celalalt ca a depasit viteza maxima... so... ce va aia pe voi daca daca unu merge peste viteza maixma admisa e permisu/banii vostru(i) in joc sau ai lui? Intr-adevar cei cu numar de provincie sunt de obicei mai lenti si daia toata lumea cam are boala pe ei, dar ii inteleg ca sunt dezorientati, speriati etc. dar sincer acei soferi care vin de nu stiu unde pana la intrarea in bucuresti si lasa masina ca sa ia taxiul pentru ca nu pot sa conduca prin bucuresti nu se pot intitula conducatori auto(ca sa nu zic soferi) regulie sunt aceleasi si in bucuresti si in new york si in satul x din judetul y difera doar participantii la trafic si mentalitatea lor. @luxxxian vara trecuta mergeam linistit spre mare pe la ora 23 si undeva inainte de fetesti, un renault clio alb cu numere de CJ incepe sa ma depaseasca, ma dau mai in dreapta, ridic piciorul de pe acceleratie, am uitat sa mentionez ca de pe contrasens era o masina..care era departe(putea sa faca depasirea fara nici o problema). Trece in fata mea, dar ramane pe contrasens (ma intrebam ce are de gand) dupa care la ceva timp intra inapoi pe banda, in momentul in care masina respectiva de pe contrasens se apropie de el , acesta face manevra supra-numita "chicken" adica incepe sa ia stanga dreapta de volan in fata respectivului intrand si pe contrasens. Am realizat mai tarziu de ce s-a iritat soferul din clio...masina de pe contrasens ii daduse flashuri pentru ca la vreo 2 km era un post de politie cu niste nenea politisti dar nu erau cu radar sau ceva si el a crezut , probabil, ca ii da flashuri pentru ca se simte incomodat de depasirea lui. Rezultatul, nu si-a dat seama ce viteza avea si a dezechilibrat masina facandu-l sa se roteasca pe sosea de vreo 2-3 ori si iesind intr-un sptiu destinat popasului cred, oricum nu pe camp. Eu am franat extrem de violent si cel de pe contrasens ca sa nu ne interesectam cu el. Am oprit, m-am dat jos sa vad daca a iesit in camp sau daca s-a intamplat ecva sa il ajut si cand am vazut ca ii da scart si o iarasi la goana m-am urcat in masina si mi-am continuat drumul zicand in sinea mea "asta nu moare acasa". La iesirea din fetesti am vazut masina facuta zob si cu urme de sange, pentru ca avusese accident la intersectia aceea de la iesirea din oras cu intrarea/iesirea de pe centura. Cineva de acolo mi-a zis ca erau 3 persoane in clio si ca circula cu viteza mare si ca nu a cedat trecerea unei dube lovind-o in plin. Erau la spital toti 3 in stare grava. Sincer, astfel de oameni sunt un pericol pentru noi toti, si de obicei pe la noi se moare la volan cu dreptatea in mana. Asa ca sa nu generalizam soferii dupa nr de inamtriculare ca daca e sa o luam asa fiecare oras/judet cu uscaciunile ei, mai multi participanti la trafic din acelasi judet=> mai multe uscaciuni |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda. Se pare ca toata lumea de pe forumul asta este FOARTE respectuasa si niciunul de pe aici nu-l catalogheaza pe altul doar dupa numarul de la masina...
Logic, nici nu ma asteptam sa iasa vreunul si sa spuna ca el are boala pe aia cu nr. de B sau de PH sau de "ce vreti voi". Defapt aceste personaje exista. Aici in schimb nu. Aici sunt numai cei super corecti in trafic, aici sunt numai cei ce-si iubesc aproapele de la semafor... ![]() Si cu alte cuvinte, scarba este sentimentul ce-l mai des intalnit in legaturile intra si extra judetene. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(Marius @ 7 Jun 2006, 17:59) Se-mparte warn-uri? Atunci ma bag si eu.. (nu fac referire la nimeni de pe forum, vorbesc la modul general) Mai lxxxxxxlor, mai frustratilor, mai complexatilor Astept reactia moderatorului/moderatorilor! Asa cum a(u) intervenit si ieri si au dat "pauza" la doi co-forum-isti (doar pentru ca unul mai slab de inger s-a simtit ofensat, desi nu era cazul!), sunt curios ce pozitie o sa adopte si la asemenea limbaj! [adaugat de moderator: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=601172 ] |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
stai linistit ca si pe ala din cluj (sunt din cluj la origine) si pe ala din brasov (acolo locuiesc acum) si pe ala din alta parte il injur cu acelasi sarg daca face tampenii in trafic.... zmei sunt destui pe sosea... Veneam odata din cluj spre turda si la curba mor-tii (scris asa ca daca scriu intr-un cuvant imi da cenzurat) de pe feleac ma trezesc cu un dobitoc cu o coaja de dacie sin 1900 toamna (eu aveam 1310 ) cu numar de cluj in fata mea pe contrasens in depasirea unui tir... asta se intampa in curba . noroc ca nu era nimeni pe banda din margine si am apucat sa il feresc... iti dai seama ca i-am salutat toata familia...
Daca esti dobitoc si vrei sa mori si sa faci un accident e problema ta ... dar nu ma omora si pe mine... This post has been edited by Alydor: 8 Jun 2006, 11:26 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
In toate tarile(EUROPENE) femeile au exact acelasi repertoriu la injuraturi ca barbatii,cei din capitale(EUROPENE) cu provincialii se privesc aparte,in toate capitalele(EUROPENE) se circula in draci fata de restul tarii si in toate capitalele(EUROPENE) drumurile sunt mai proaste decat in restul tarii.Bineinteles ca in Portugalia,Spania,Franta,Italia si Romania fenomenul este dublat de sangele latin.In Romania fenomenul mai este dublat inca odata de balcanismul care ne macina.Eu frustrarile mi le consum in CONGO barul ala din Ferentari si a doua zi sunt o primata model pe drumurile capitalei.
This post has been edited by bulan: 8 Jun 2006, 13:00 |
--------------------
a
b
c
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Exemplu : pe 06.06 2006, ora 17 15, loc : str. Emil Racovita (spre spitalul 9), Bucuresti. Coloana care a plecat de la semaforul de la Nitu Vasile, mergea linistita cu 50 - 60 km/h (oamenii veneau de la servici, obositi, strada de cartier cu masini parcate, copii care iti pot sari in fata etc.). Cine depaseste si merge claxonand pe contrasens ? VW Passat cu nr. inmatr. VL - 01 - ..... verde "cameleon". Si a tot mers vreo 6 masini, de era sa se pupe cu troleibuzul 74 care venea pe sensul lui. Al dracului troleibuz, de ce nu o fi zburat un pic sa treaca asta. Asa ca era sa-l plezneasca pe cel caruia i-a taiat fata ca sa se fereasca de troleibuz.
Deci VALCEA> Exemplul 2 : Azi dimineata pe strada Traian, inainte de intersectia cu Pache Protopopescu (07.30 h). O Dacie depaseste coloana si tramvaiul din statie (nu are refugiu) pe contrasens si ia fata celui din dreptul in care ajungea cand venea cate unul din sens opus (regulamentar). Numarul CT - 03 - S.... ... . ASA CA LASATI-I PE BUCURESTENI IN PACE CA NESIMTITI SUNT PESTE TOT, ORASE, TARI, CONTINENTE . |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GIC @ 8 Jun 2006, 09:06) Nu stiu ce sentimente ma incercau...dar in momentul in care am vazut ca se roteste prin fata mea, singuru gand care mi-a trecut prin minte a fost ca o sa se opreasca cu lateralul in vreun pom si ca o sa moara toti din masina aia+ca ma gandeam ca masina mea nu se mai opreste odata....oricum n-aveam timp de sentimente de scarba...dar intr-adevar cand am ajuns la destinatie si am reflectat asupra incidentului, m-au cuprins toate sentimentele de ce vrei tu. Inclusiv ca astfle de soferi omoara oameni nevinovati. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
RDI |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asaaa....si ca sa revenim on-topic (cat de cat). Sunt bucurestean, v-ati prins deja, daca nu, aflati acum. In timp, am devenit impasibil la traficul haotic din acest oras (da' parca, tare m-as muta undeva la Polul Nord
![]() Ieri, ora 18, aglomeratie (ca in fiecare zi, de altfel) pe Kisselef, ma intorceam de la munca. In fata mea o masina de Rebu ce spala soseaua, la ora aia, in aglomeratia aia, de parca asta era tot ce ne mai lipsea. Dar omul isi facea treaba, era in timpul jobului si avea un traseu de respectat. Pana aici nimic nelalocul lui. La un moment dat, tot stand el in coloana i se termina apa din cisterna si inainte de semaforul de la Victoriei, se baga dreapta pe straduta care face legatura intre Kisselef si 1Mai (si care spre rusinea mea nu stiu cum se numeste, cu toate ca o iau zilnic pe acolo), eu in spatele lui. Eeee dar acolo se afla o scoala de copii "jmekeri" mai multe sedii de firme si muuulti cai putere parcati pe dreapta si stanga la modul "cum vrea muschii mei". Si vine un "jmeker" sa-si ridice "puiul de jmeker" de la "scoala de jmekeri". Si parcheaza el ca voinicu al sau Avensis repede, repede ca venea cisterna de Rebu din fata. Da' nu stiu cum se face ca parcheaza jumatate in locul acela ingust si jumatate in strada, fericit ca a gasit solutia, descaleca si da s-o taie. Acum, Rebu nu avea pe unde sa mai treaca, nici el, nici cei din sens opus. Si ce credeti ca-i da prin cap arabului de pe camila cu apa? Asa e, ati ghicit, isi permite sa-i dea un bep cu goarna din dotare maestrului ninja. Atat i-a trebuit lu' ninja calare pe Avensis..."Beep, beep pai ce vrei frate? Unde vrei sa parchez? Ce, nu poti sa astepti 5min sa-mi iau copilu?" Adica si tu si alti 10 fraieri care stateau acum blocati pe ulita aia. Ete ca nu. Si baietu' meu incaleca iara si ce credeti ca face? Iese din grajdul comunal cu spatele (cu fata nu avea unde ![]() Acum, liber fiindu-i traseul, Rebu baga aIa si da-i bice, numai ca in manevrele lui disperate sa iasa din situatia respectiva, se apropiase prea mult de o iapa pur sange (Lada pe numele ei adevarat) priponita regulamentar pe partea dreapta si pana sa apuc eu sa tip la el, o agata cu tevile din spate (alea prin care curge apa si care sunt in afara gabaritului, deh inginerie romaneasca) si ii zmulge juma' de aripa spate ![]() A plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Toata tarasenia a durat 25min, va las pe voi sa trageti concluziile. This post has been edited by RDI: 9 Jun 2006, 06:14 Attached thumbnail(s) 08062006.jpg ( Size: 39.25k ) Number of downloads: 103 |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ok, acum macar sper ca ai luat numerele cisternei si a ladei si fa un pustiu de bine , te descuri tu cum.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, ca au fost 20 de martori, dintre care unul a si surprins momentul sfasierii saracei Lada cu telefonul mobil. Eu l-am surprins pe Banu Manta din mers si nu e prea stralucita poza.
Ce m-a deranjat, a fost faptul ca bivolu' din cauza caruia s-a produs toata tevatura, radea cu gura pana la urechi. Ar fi meritat sa incerce ala cu cisterna sa treaca pe langa el in prima faza, cand isi lasase spatele masinii in strada. Atunci as fi vrut sa-i vad moaca de "jmeker". Din pacate, altul a avut de suferit, pentru nesimtirea lui de a bloca o strada intreaga doar pentru ca avea el treaba acolo. |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Nu va mai inflamati oameni buni atat cu Bucurestiul si "provincia". Eu daca vad un sofer prost care ma calca pe nervi il injur in gand si trec mai departe facand economie de neuroni.
Soferi prosti si ingrozitor de prosti sunt peste tot, nu are nici o importanta orasul in care locuieste sau in care circula respectivul. P.S. Pt "provinciali" - nu mai fiti asa de complexati ca nu are nimeni absolut nimic impotriva voastra doar pentru faptul ca nu ati avut "norocul" sa va nasteti sau sa lociti in Bucuresti. Multi din bucurestenii de astazi provin din mediul rural, multumita regimului care facea legea pana in '89. Pt soferi in general - Faptul ca iti plang copii acasa de foame, a facut infarct strabunica, pisica , sau ai uitat aragazul aprins , nu iti da dreptul sa incepi sa injuri in stanga si in dreapta sau sa te dai jos cu bata la semafor sa-i crapi capul celui care a avut tupeul sa fie pe strada la aceeasi ora la care iesise nebunu' cu masina. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 11:25 |