Problema turometru si frana 1310
![]() ![]() ![]() |
Problema turometru si frana 1310
wolffy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 May 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- IS-01-MLP
|
|||
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu ai problema cu distribuitorul la frana pe spate sau sa nu ai scapari la vreun pistonas. La mine se blocheaza o roata pe spate (stanga) si o ia c*ru masinii intr-o parte. TREBUIE FACUTA, NU E DE JUCAT! Cu turometrul am si eu probleme, si anume: sa vezi ce frumos se duce motorul de 1400 pana in 7.000 de ture de n-are aer. Si asta numai daca ii fac un spritz!
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Ia-ti electronic.
|
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
wolffy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 15 May 06 From: Iasi ![]() |
am rezolvat cu frana.... scapa pe la un cilindru prin spate .. dar f. putin .. cat sa se deregleze ... era conducta nush cum .... putrezita acolo si mai trebuia pus un adaus .. cum ar veni o garnitura ca sa tina si sa nu fie inlocuita complet conducta ... improvizatie na ... oricum nici nu am prea multi bani de bagat in masina ... avand in vedere ca ai mei n-au carnet si eu am masina .. pe ei nici nu ii intereseaza
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989
- IS-01-MLP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:26 |