Cupa Mondiala, - 2006
![]() ![]() ![]() |
Cupa Mondiala, - 2006
13nov |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Si cam ce greseli a facut Franta cand a fost surprinsa pe contraatac? A primit gol? Da a primit un gol, dar din faza fixa... ( vorbesc de cand a ajuns in optimi ).
Experienta jucatorilor Frantei vor face diferenta, ca sa nu mai vorbim de geniul lui Zidane. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 6 Jul 2006, 11:09) Bravo Franta. Au scos un penalti, Zidane l-a executat pe Ricardo fara emotii, iar francezii au stiut ce fac. S-au organizat foarte bine in aparare. In repriza a 2, francezii nu prea au mai contat in atac, dar nu au facut antijoc. Portugalia a avut o ocazie si jumatate in tot meciul ![]() ![]() Am prevazut o finala Franta - Italia, pronostic -Franta. Zidane merita sa se retraga in glorie. Exact cum ma si asteptam Frana a invins Portugalia frumos meci ![]() ![]() Go Faranta go ! ![]() Cu stima si respect, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
de ce nu faceti un sondaj, Fanta sau Italia?
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu sper sa invinga Italia , nu suport francezii!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
mai vad si eu unu' de-al meu. Fara argumente si explicatii, nu-i suport nici eu. Ieri mi-am permis sa ii fac 'vedete' si am fost aprig atacat...
![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Allez les bleus !
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Explicatia infrangerii Braziliei in fata Frantei, la faza primirii golului. Marfaaaaaaa. Cooool. http://www.campionate.ro/index/DE_CE_A_RAT..._CALIFICAR.html
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Marea finala ITALIA - FRANTA.
Favorita este Italia... dar sper sa castige Franta. Balonul de Aur sper sa il castige Zinedine Zidane. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Gest stupid facut de Zidane, un cap in piept. Deocamdata inca 1-1.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Zidane un prost... forbalistu' tot forbalist. Si uite asa a castigat Italia.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Eu inclin sa cred ca Zidane a fost drogat sau dopat..ma rog.
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa-i fi zis ceva nasol in italiana Materazzi (iar Zidane stie .it pt ca a jucat la Juventus cateva sezoane). Insa totusi...e cam instabil omul...ceea ce se stia de mult.
Pacat pentru Franta...o echipa per total MAI BUNA decat Italia. PS pentru cei care tin cu italia: Cine ne-a eliminat pe noi la Euro 2000? Aha! Italia! PT CE gripa aviara tine-ti cu ei fratilor?!?! Chiar nu-mi explic cate persoane sunt fani italia pe la toate terasele pe la care am trecut in ultima vreme...pe parcursul campionatului mondial. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
francezii au jucat prost.. ZIDANE e o persoana labila psihic... bine i-a facut Materazzi.. BRAVO ITALIA.. ramane sa vedem maine sanctiunile pentru scandalul de coruptie.. inclin sa cred ca vom vedea ceva Made in Romania....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pentru cine vrea sa revada prostia lui Zidane
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ma oftic de mor ca a castigat Italia...n-au jucat nimic tot meciu.
Crap de ciuda! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Mama....
![]() ![]() ![]() ![]() Sigur Materazzi i-a zis ceva in Italiana lui Zidane, provocandu-l, trebuia sa ii dea un cap in gura sa il umple de sange. A castigat Italia... de ce oare tin multi cu Italia... ? Nu a jucat nimic Italia. @logic Zidane drogat? Probabil ca esti fan Mutu... ![]() Acum sper ca Zinedine Zidane sa castige Balonul de Aur, ca oricum ceilalti pretendenti la castigarea acestui trofeu nu au facut mai nimic cat timp a fost Zidane eliminat ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce mare fotbal a jucat Franta?
![]() This post has been edited by Marty: 10 Jul 2006, 08:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Oricum, a fost un meci in care miza a fost castigarea cupei si nu oferirea spectacolului. Eu zic ca au meritat sa castige Italia. Penaltiul francezilor a fost inventat.
Si nu am resentimente ca la nu stiu ce campionat mondial ne-au eliminat italienii. Imi pare rau de argentinieni. ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
In repriza a doua italienii n-au iesit din jumatatea lor.
Zidane a luat Balonul de Aur. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Da asa e a luat BALONUL DE AUR. Ma rog, titlul de cel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial Germania 2006.
![]() ![]() In cate-va zile va spune si motivul ce l-a determinat sa faca acel gest. This post has been edited by EUROPE_: 10 Jul 2006, 22:24 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
PS pentru cei care tin cu italia: Cine ne-a eliminat pe noi la Euro 2000? Aha! Italia!
Ne-au eliminat dar nu ne-au facut TIGANI ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 20:09 |