Nu mai exista albastru AZUR ?, De ce nu mai exista culoarea xxxxxx ???
![]() ![]() ![]() |
Nu mai exista albastru AZUR ?, De ce nu mai exista culoarea xxxxxx ???
Nero |
![]()
|
||
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|||
nittro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 5 Joined: 25 June 06 From: Oradea ![]() |
Dacia fabrica in Maroc Logan negru vezi link-ul de mai jos. Au inceput productia acum 1 an si ceva. De ce nu si la noi, nu stiu.
http://www.dacia.ma/showroom/logan/color_panel.html |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 Laureate Where is your Neverland!?
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De asemenea Verde Cameleon nu se mai fabrica. Am primit vestea ieri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
DE CE?! Mie mi se pare ca verde cameleon era una din culorile care prindeau cel mai bine loganul
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(=virus= @ 1 Aug 2006, 17:24) De acord. Dar ieri cand am mers sa imi schimb optiunea, desi nu eram convins ca totusi verde cameleon vreau, tipa de acolo m-a ajutat sa ma hotarasc spunandu-mi ca nu se mai poate comanda verdele, ca din sept se baga alt set de culori......asa ca am ales gri cu perle. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
eu am dat comanda de Logan Laureate Plus Albastru Egee..deci se fabrica in continuare... Initial am vrut Verde Cameloen, dar cica nu se mai primesc comenzi deocamdata.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Deshteptu @ 1 Aug 2006, 17:35) eu am dat comanda de Logan Laureate Plus Albastru Egee..deci se fabrica in continuare... Initial am vrut Verde Cameloen, dar cica nu se mai primesc comenzi deocamdata. Albastru Egee se fabrica, nimeni nu a zis nimic de culoarea asta. Topicul a aparut cu AZURU, iar eu acum am adus in discutie Verdele cameleon. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mi-ar placea sa apara culoarea gri-gri. Nu se vede nici o zgarietura pe ea. Pe Azurul meu cand bate soarele e plin de zgarieturi.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
asa este, nu se mai fabrica verdele, era culoarea pe care o doream...
![]() m-am consolat cu gri perla, este o culoare nepretentioasa...zice lumea. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Pacat ca nu se mai face verde cameleon era culuoare de care nu te plictisesti , dimineatea era verde la pranz albastra si seara neagra
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si la noi o sa se vanda negre din toamna
![]() nu bag mana in foc...asa am auzit... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
=virus= |
![]() ![]()
|
Foarte tare, numai ca nu inteleg logica celor de la dacia-renault : scot albastru azur si verde cameleon, 2 culori care veneau bine pe logan si baga in loc ce? Argintiu, cum sunt 1\3 din masinile din Romania, deci total neinteresant din punctul meu de vedere si negru. Nu va mai zic a ce mi se pare mie ca seamana logan negru deoarece nu vreau sa declansez un razoi pe forum.
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cred ca va arata bine loganul pe negru. Is curios cum ar arata un logan pe rosul-portocaliul existent si pe renault clio 2 hatch.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 4 Aug 2006, 08:58) cred ca va arata bine loganul pe negru. Is curios cum ar arata un logan pe rosul-portocaliul existent si pe renault clio 2 hatch. ![]() Sambure pentru un nou flame. Da bine gri cu perle, dar nu e perfect, nu zic. Dar .... rosu passion? Come on...aphophis...daca asta sta bine pe logan, n-am ce zice. Dar de fapt...nici nu sta...ca de pe unele pica efectiv. ![]() S-a scos verde cameleon, dar tipa de la Dacia mi-a spus ca se baga vopsele noi din septembrie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
salutare ! si cum o veste ne-buna nu vine niciodata singura s-a scos si gris perla..
btw am vazut la dealer un logan negru , as zice ca arata chiar f bine |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(catu @ 11 Aug 2006, 19:47) salutare ! si cum o veste ne-buna nu vine niciodata singura s-a scos si gris perla.. btw am vazut la dealer un logan negru , as zice ca arata chiar f bine CAND? Eu acum o sapt si ceva mi-am comandat gri cu perle... This post has been edited by driverx: 11 Aug 2006, 19:03 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
la configurator, pe site la dacia, mai exista gri perla, deci cred ca e sfat nefondat. Bine ca a scos verde cameleon, poate va creste asa valoarea de revanzare
![]() |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cea mai eleganta Dacie albastru azur ramane SLZ Scala! nu degeaba o vedeti la multi dealeri Dacia din Bucuresti!
Poate au considerat ca e o culoare "imbatranita" avand in vedere ca a prins si ultima tura de Berline... Intamplator si eu detin una, dar stati linistiti, anul asta i-am vopsit o aripa si vopsea se gaseste fara porobleme. Totusi am vazut la Golf si Polo aceeasi culoare, sau nu? |
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
nu, chiar n-am chef de 'sto-uri... gri perla era culoarea pe care mi-as fi comandat-o - vestea e f calda , eram la dealer pe 10 aug si mi-a aratat un consilier de vanzari mail-ul primit de la Dacia cum ca incepand cu luna septembrie dispare si aceasta culoare - eu vb de dealer-ul din IS Caremil , dar presupun ca e valabil pt toata tara , ca n-o fi numai pt moldoveni , nu ? pe site inca apare , e drept , in paletar
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(catu @ 12 Aug 2006, 08:35) nu, chiar n-am chef de 'sto-uri... gri perla era culoarea pe care mi-as fi comandat-o - vestea e f calda , eram la dealer pe 10 aug si mi-a aratat un consilier de vanzari mail-ul primit de la Dacia cum ca incepand cu luna septembrie dispare si aceasta culoare - eu vb de dealer-ul din IS Caremil , dar presupun ca e valabil pt toata tara , ca n-o fi numai pt moldoveni , nu ? pe site inca apare , e drept , in paletar atunci, dintre metalizate, ce culori au mai ramas? doar doua? a mai introdus vreo culoare, ceva? mai multe detalii, pls! |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu intrați în panică!
În Septembrie, odată cu lansarea break-ului, furgonului, 16v și E3-ului vor introduce o nouă paletă de culori. Aveți un pic de răbdare! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
=virus= |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu știu cum îi zice, da' e superbă!
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
E verde cameleon, cum am eu.
![]() |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
DFA |
![]()
|
Poate albastru cameleon...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:59 |