programare alarma DSN, help
![]() ![]() ![]() |
programare alarma DSN, help
cristihbrother |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
1 la mana...daca te uitai pe aici macar la topicul sticky sau un search asa mic, gaseai destula informatie la intrebarea ta...
2 la mana..daca tot tastez... armeaza, asteapta asa un minut sa fii sigur, apoi deschide usa cu cheia...surprise! Merge ok... Mai departe ce si cum e cu alarma asta, cauti pe aici si te lamuresti cu toate detaliile care vrei tu... This post has been edited by dantes: 1 Jun 2006, 11:03 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
cristihbrother |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
da,armez deschid usa cu cheia si alarma nu suna, se apind doar semnalele.Deci ea functioneaza dar nu scoate nici un sunet.
vreau sa stiu cum se programeaza mersi oricum |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca zici ca avariile clipesc, dar alrma nu suna posibil sa se fi stricat sirena...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
cristihbrother |
![]()
|
QUOTE(LaurD @ 2 Jun 2006, 05:59) am verificat,nu e oxidat. am demontat sirena,totul e ok. se poate sa fie arsa,sau sa nu primeasca "impulsul" necesar?Cum sa verific?Am programat din nou alarma si ea functioneaza bine din punct de vedere al..."semnalelor" dar nu scoate nici un zgomot. Astept sfaturi |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
1. Pune alta obișnuită în locul ei. Ai grijă la polaritate. Dacă aia originală e arsă, asta ar trebui să sune tot timpul dacă nu-i o problemă din alarmă.
2. Fă rost de una originală și schimb-o. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristihbrother |
![]()
|
Care e polaritatea?Sirena are 3 mufe, cum pot lega doua fire de la baterie la ea ca sa o testez?
Mersi |
--------------------
dacia
super nova
2002 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:57 |