Instalatia de AC si 'ceata' in masina.., ce sa fie?
![]() ![]() ![]() |
Instalatia de AC si 'ceata' in masina.., ce sa fie?
Daxx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Daxx) abur alb (fum, ceata) Avea si miros ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
am uitat sa precizez..absolut fara miros!..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Era pe recirculare ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Daxx |
![]()
|
Nu. Mereu 'aducea' aer de afara. Eram 5 persoane in masina si daca cuplam pe recirculare, aveam toate geamurile aburite instant.
Povestea nu se intimpla non-stop, ci doar asa, from time to time..printr-un singur aerator, repet, pe care il inchideam pur si simplu..iar la redeschiderea lui, nu mai aveam aburul alb..pina 'data viitoare'.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.733 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Bizar. In privinta lichidului care a cazut pe tine. Probabil e infundata teava de scurgere a condensului facut de A/C.
In privinta "aburului": ai montat cumva un filtru de praf pe gura de aerisire? In mod normal A/C-ul usuca aerul si daca clapeta e pe "aer din exterior" nu trebuie sa ti se abureasca geamurile. Legat de aburire: eu merg cu A/C directionat pe parbriz (nu suport curentul de A/C directionat spre mine) si mi se abureste parbrizul in doua puncte chiar deasupra gurii de aer, dar... pe exterior. Fenomenul l-am mai observat si la masina varului meu, care are o Toyota RAV 4 si merge cu A/C-ul directionat spre parbriz. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mergi in service sa verifice daca nu ai pierderi de freon pe undeva !
Freonul nu are miros ! Lichidul ce iti picura pe pantaloni pare a fi condensul format la actionarea AC-ului sau uleiul din compresor ! Parerea mea este ca ai o fisura undeva ! Cei de la service te vor lamuri ! This post has been edited by alinakes: 26 Jun 2006, 14:32 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(alinakes @ 26 Jun 2006, 15:31) Parerea mea este ca ai o fisura undeva ! Cum să aibă fisură? Păi dacă avea fisură nu fâsâia freonu' ăla până ieșea tot din instalație? Moment în care, evident, nexam frig. Plus ca nu-i mai cupla compresorul. Cred că ai înfundate la greu conductele de evacuare a condensului (de acolo picăturile de apă) și cumva condensul ajunge și pe conductele de încălzire. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Daxx |
![]()
|
Mda..multumesc!..sigur voi merge la service, ca alta varianta nu am. Eram doar curios ce naibii ar putea fi..off
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Daxx |
![]()
|
Daca mai aveti idei, daca vi s-a intimplat si voua..spuneti-mi si mie ce si cum..please!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
blazer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 November 04 From: Bucuresti ![]() |
vaporizatorul ,sau o conducta de ac sparta(mai baga rece?)
|
--------------------
Renault Scenic II
Privilege
2007
- B-32-BIP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Daxx |
![]()
|
Am fost la service si ma gindeam sa va spun si voua rezultatul.."AC functioneaza normal"...amuzant, nu?..dupa toate cele descrise de mine aici.
Cica au curatat conductele, ca erau infundate si probabil ca era condens ceea ce imi picurase mie pe picior..la fel si cu 'ceatza' din habitaclu..era abur, probabil condens...Nu am mai folosit ghilimele, dar aproape tot din ce am scris "e de la ei". Cam asta-i.. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
QUOTE(Daxx @ 10 Jul 2006, 18:06) Am fost la service si ma gindeam sa va spun si voua rezultatul.."AC functioneaza normal"...amuzant, nu?..dupa toate cele descrise de mine aici. Cica au curatat conductele, ca erau infundate si probabil ca era condens ceea ce imi picurase mie pe picior..la fel si cu 'ceatza' din habitaclu..era abur, probabil condens...Nu am mai folosit ghilimele, dar aproape tot din ce am scris "e de la ei". Cam asta-i.. mai iese si la mine acea ceatza din cand in cand la un golf 3 iar legat de legat de condensul pe exteriorul parbrizului cand e ac directionat spre parbriz e normal, am patit la mercedes asa. deci nu sunt probleme. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am patit sa imi curga apa in masina intr-o zi fff calduroasa, undeva de sub aeroterma.......dar atunci a fsot singura data!
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:47 |