În anul 2009 a renunțat cineva la polița casco
![]() ![]() ![]() |
În anul 2009 a renunțat cineva la polița casco
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu am renuntat...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Nu am renuntat dar m-am gandit sa o fac tinand cont ca au aparut din ce in ce mai multe cazuri in care companiile au incercat sa nu plateasca pagubele sau au intraziat plata exagerat de mult.
|
-------------------- |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu am renuntat
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu am renuntat ci nu am mai reinnoit-o la slz ca sta mai mult prin garaj. votez cu da sau nu?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu am renuntat si nici nu cred ca o sa renunt prea curand la polita casco.
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu renunt la Allianz daca nu imi scade suma in septembrie. Si merg la altu. Dar de renuntat nu as face-o si oricum nu ma lasa banca
![]() Copchile pierdut, de ce te bate gandu sa renunti? Nu iti este bine? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De cand am vazut ce poate sa faca un cretin matol la volanul altei masini, m-am indragostit de CASCO.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Azi am stat 2 ore in service la Mitsu. Acolo e si Jeep, Mercedes, Ford, etc, etc, etc.
Nu stiu cati au venit cu bari, faruri si o tipa cu 2 portiere varza. Toate de prin Mall-uri din ce am auzit. Plus 2 nefericiti cu un Mertan (nu ma intrebati de care ca nu ma stiu la mertane) cu cutia blocata in 3 si 4. Ultimul nu tine de CASCO, dar de ce am tinut sa zic asta? Garantie nu mai are covata iar cutia s-a blocat in timp ce boul de la volan facea o depasire. Da, s-a gandit ca e bine sa schimbe treapta in depasire. De ce a ales sa faca asa ceva avand motoroiul ala sub capota, numai el stie (daca stie). Au scapat la limita, dar idea e ca daca se pocneau si mai si scapau, cine mama dracu repara/despagubea masina aia? This post has been edited by driverx: 21 Apr 2009, 13:35 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
NU, iar la ce preturi sunt la reno, e bine venita.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca o sa fie mai greu cu banii anul asta,poate si la anu',parerea mea este ca polita casco este sfinta! Poti sa o platesti 2-3 ani fara sa te folosesti de ea,dar si cand vei avea nevoie.....mai faci un pool si vezi cati prieteni sau cate rude te ajuta cu banii
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
driverx |
![]()
|
Nu prea....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 21 Apr 2009, 21:29) Am ceva cunoscuți cu mașini mult mai răsărite ca a mea care au zis ”pas” la faza cu casco și eram curios să văd cum stau lucrurile la cei cu frigidere autohtone. Probabil incearca sa reduca din costuri. Fudulia e coana mare, cum sa dau ozn-ul si sa-mi iau altceva pentru care-mi pot permite sa platesc casco? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
In general nu e indicat sa schimbi in depasire. O calci pana treci si apoi schimbi. In felul asta te poti concentra asupra manevrei de depasire (care e una dintre cele mai periculoase manevre) si ai si rezerva de putere/cuplu. Daca nu iti calculezi bine miscarile poti sa intri cu ea in limitare in depasire, caz in care evident ca mai bine schimbi decat sa te incapatanezi
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
offtopic:schimbi in depasire????cand ai cea mai mare nevoie de turatie....chiar nu inteleg...e de preferat sa retrogradezi viteza la depasire adica din 5 in 4...ca sa fii iute.
21 Apr 2009, 15:21: la dacie clar nu se mai merita casco.in primul rand toate soc.de asigurari practica fransizele...ce mai mica la primul eveniment este 100 de euroi,si te intrebi daca mai merita????cu 100 de euro la solenza iti iei si faruri si bara...100 eur fransiza + 200(250) casco pe an=300-350 eur,la o solenza cu bai astia te descurci binisor daca patesti ceva mai usor. This post has been edited by ursu_83: 21 Apr 2009, 15:21 |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 21 Apr 2009, 14:29) Am ceva cunoscuți cu mașini mult mai răsărite ca a mea care au zis ”pas” la faza cu casco Pentru ca nu au bani de casco! Evident, daca ii intrebi spun altceva. (cred ca peste 90% din cei care nu isi fac) |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista insa si oameni suficient de bogati incat sa prefere o masina noua decat sa stea la discutii cu inspectorii de daune.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si care stau in garsoniere cu chirie?
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
destui, dar nu suficienti cat sa ii depaseasca cealalta categorie
This post has been edited by IRONICK: 21 Apr 2009, 15:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu am renuntat
![]() This post has been edited by C@talin: 21 Apr 2009, 15:56 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(ursu_83 @ 21 Apr 2009, 16:18) offtopic:schimbi in depasire????cand ai cea mai mare nevoie de turatie....chiar nu inteleg...e de preferat sa retrogradezi viteza la depasire adica din 5 in 4...ca sa fii iute. ..... Da baaaa...dar asta faci INAINTE de depasirea propriuzisa. Sau asa ar trebui sa faci. Gorobet(z)ii cu mertanu au facut-o in TIMPUL depasirii, cand erau fix pe contrasens. This post has been edited by driverx: 21 Apr 2009, 15:53 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate era automatic
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
manuala ma.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am renuntat in 2009 ca mi s-a terminat leasingul si am facut din nou. O sa renunt din nou ca astia de la OMniasig o sa ma rupa de la anu si o sa imi fac la altii..
Deci eu cu cine votez? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
driverx |
![]()
|
Daca tu schimbi CASCO-ul asa des, atunci sosetele le schimbi de 4 ori pe zi?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cam asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(C@talin @ 21 Apr 2009, 23:50) nu am renuntat Dar aveai? ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:31 |