Suntem multi pe aici oare ?
![]() ![]() ![]() |
Suntem multi pe aici oare ?
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
No way !!! Risca e treaba cu aruncatul banului.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
"Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara.." true!
..prezent din '78 |
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
bagam un brifcor?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
am avut proasta curiozitate sa cumpar din carrefour o sticla de cica "brifcor original"
sticla seamana izbitor cu cea de orangina si gustul cu nu stiu ce dar nu cu brifcor ![]() asa ca brifcor mai greu ![]() |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutm82 @ 8 Jun 2006, 17:40) Prezent! Promotia '82 ![]() Ma regasesc perfect in articolul ala si mi-a facut placere sa-mi aduc aminte de acele vremuri. Abia aveai loc sa treci de copii in spatele blocului, acum abia ai loc sa treci de masini. Ar mai fi de adaugat desenele alea animate de la bulgari Mihaela, nozaitzpagadi ![]() ![]() Subscriu, doar ca's promo '81. Nu uitati de East 17, poate chiar si Sandra, Modern Talking.. ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da, e un articol care aduce in prim plan niste nostalgii ale tineretii multora.
Nu trebuie totusi sa ne facem atat rau ca "vai Doamne, ce a fost si ce e in prezent .. pfui !" . Ei bine, asa spuneau si parintii nostri in acele vremuri numai ca nu aveau forumuri din astea la dispozitie ca sa-si exprime regretele. Parerea mea este ca trebuie sa zambim si sa ne aducem aminte cu placere de copilaria noastra DAR, FOARTE IMPORTANT, nu trebuie sa incercam sa modelam prezentul conform trecutului caci nu este posibil. In unele directii exista un progres, in altelel este un regres dar asta inseamna in general evolutia unei societati. Incepe sa se vada "conflictul dintre generatii" la un nivel mai generalist. Eu zic sa lasati nostalgiile si sa va bucurati de ceea ce va poate oferi viata ACUM, caci maine nu se stie ce surprize mai avem ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine zis!
![]() O viata avem (until further notice), si macar pe aia s-o traim pentru noi si pt cei iubiti. De observat insa, cat de mult mai relaxant este sa vorbesti cu cineva despre trecut si despre amintiri decat despre prezent si ce se intampla acum (stres,job,responsabilitati,datorii). Ce usor era cand n-aveai alta grija, decat daca sa schimbi sau nu surpriza turbo x cu cea y a vecinului. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 00:08 |