Renovare Dacia 1310 Break
![]() ![]() ![]() |
Renovare Dacia 1310 Break
ixu99 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
Break
- b-33-pgp
|
|||
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Salut, vad ca esti nou. Daca ne spui de unde esti, poate te putem ajuta.
Dar renovare inseamna mai mult decat unghiul de fuga si un carburator stricat, inseamna dezmembrarea masinii si repararea tuturor defectelor, astfel incat masina sa fie ca noua la sfarsit. Ceea ce vrei tu sa faci poti sa le faci oriunde, la orice service fara pretentii, nu sunt operatiuni scumpe. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
- MBM
Ambition War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Daca masina e obosita, asa cum zici tu, in ea va trebui sa bagi ceva bani. Si a mea e din '95, e 1410, si am bagat si mai trebuyie sa bag.
Oricum, la partea mecanica, daca vrei sa o faci ca lumea(presupunand ca este destul de uzata), fara vreo 6-7 milioane nu scapi. Dar pretul poate creste, la fel de usor cum poate scade, depinzand de starea masinii... This post has been edited by mircea-daniel: 22 May 2006, 19:19 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
o renovare cu vopsit si cu reparat motor si frane si directie costa mult;) cam, 30-40 mil
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Eu m-am gandit la o varianta mai optimista...Cu 1000 de euro, eu acum sincer mi-as face un leasing.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:50 |