eram la munte..si am inchis cheile in portbagaj!, ups..ce fac?
![]() ![]() ![]() |
eram la munte..si am inchis cheile in portbagaj!, ups..ce fac?
mihailogan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Asa si? sa fii sanatos si alta data ai grija pe unde le pui.
Vad ca esti nou printre noi, Bine Ai Venit !!! |
--------------------
.
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Și nu era mai ușor să desfaci 2 șuruburi?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ms , bine v-am gasit.. pai cu ce sa desfac suruburile? daca nu aveam nici o cheie nimic...
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E bine venita dechiderea electrica a portbagajului - ori din telecomanda alarmei ori cu un buton in interiorul masinii.
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Si cu ce te ajuta daca ai deschidere de portbagaj din telecomanda si cheile sunt incuiate in portbagaj (evident impreuna cu telecomanda) ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate...trebuia sa scriu deschidere electronica portbagaj din interiorul masinii + eventual alarma.
SPOR! This post has been edited by cristyyy2003: 17 Jun 2006, 10:25 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Am patit si eu!
Se poate si mai simplu, bagi o surubelnita in incuietoare si rasucesti usor, se deschide datotita flexibilitatii componentelor si tolerantelor imbinarilor. Nu se strica nimic, in cel mai rau caz tablita aia care acopera butucul nu mai revine la loc. Aviz posesorilor, nu tineti nimic de valoare. |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Da, asta daca ai o surubelnita, dar daca surubelnita e incuiata in portbagaj...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Bun, deci, ce-am inteles ? Ca daca raman usile deschise, mai ai o sansa ! Daca sunt si usile inchise ... bai, dar nu avem inchidere centralizata ? totusi o inchidere centralizata nu e mult ... si combinata cu alarma nu prea ai cum sa ramai cu usile inchise ...
Deci merge tras de tablia aia de la hayon fara ca ea sa pateasca nimic ? Daca-i asa, m-am linistit ... si mi-am mai contorizat un post ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mihailogan |
![]()
|
faza este ca nu aveam nici macar o scobitoare la indemana.. dar o surubelnita... mai bine de o ora...m-am chinuit si am luat toti sfintii la rand... de la mine pana la...dacia logan... si portbagajul ei.... mai faceam pauze , ma mai linisteam putin..iar bagam mana pe acolo... dabea dabea le-am gasit...era bezna in portbagaj.. greu greu de tot..
![]() This post has been edited by mihailogan: 17 Jun 2006, 14:17 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
mihailogan |
![]()
|
dar lasa...in portbagaj ca in portbagaj..macar stii ca le ai acolo....la adapost
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eram in Olanda pe un 27 decembrie seara pe la ora 18 si incarcam usturoi pentru Romania si dupa ce termin eu de asigurat marfa si de inchis prelata cand bag mana in buzunar constat ca nu mai am cheile de la camion.Apucate si cauta dau in disperare ma consum si caut cheile si nu le gasesc.Portofelul cu bani,carduri in cabina pe bord eu dau sa vad cum pot sa fortez o usa si nu pot sa deschid sa sparg sa rup.Ma duc la gara sa dorm pana dimineata si dupa vad eu dar la gara era doar un peron curat si un automat de bilete.Asa ca iau in mana o piatra de cale ferata si inapoi la camion sa sparg un geam ca de era iarna si eu imbracat lejer cu o bluza de salopeta.Sparg geamul mananc ma culc si dimineata la service DAF ma duc pe jos 5km si inapoi cu depanarea si i-mi sparge contactul contra 256,50EU cu tva inclus si ajung in tara la garaj pe 30 decembrie seara si seful zice lasa bai BULAN ca punem un contact turcesc ca e mai ieftin decat ala original de DAF si costa doar 280EU iar geamul i-l pun baietii ca avem in magazie.Si uite asa am pus-o de536,50EU in prag de revelion.Asa e in viata ustura si trece!
|
--------------------
a
b
c
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si cine a platit?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mihailogan |
![]()
|
ups..nasoala treaba
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Pai mihailogan decât să te chinui o oră nu era mai ușor să ceri cuiva una bucata cheie 13 ? sau cu un pic de efort cred că te descurcai și cu un patent
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E, de-aia e buna (printre altele) deschiderea portbagajului din interiorul masinii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tonicelli |
![]()
|
foarte de acord cu deschiderea că și eu aștept meseriașul pe săptămâna viitoare dar încă mă gândesc la questia cu garanția
![]() Și din nou mulțumiri celor de la Pitești că nu au pus-o nici măcar la opționale ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
mihailogan |
![]()
|
fratilor nu aveam nimic la indemana...eu ce spuneam.... si cui sa cer in pustietate...cheie de 13? cam tot o ora asteptam pana trecea o masina...si aia vai de soarta ei neechipata
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
"ups..ce fac" -partea asta nu o inteleg
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mihailogan |
![]()
|
pai adica "ups" = am dat-o dracu... ce e de facut? cum o scot? daca sigur sigur este acolo.. sa nu caut degeaba etc..
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Eu am pațit-o și mai urât. Acu vreo două luni eram la iarbă verde, de Sf. Gheorghe, împreună cu o grădiniță de copii, nepoții mei. Se jucau ei pe lângă mașină. Ghiaurii, au învățat cum să deschidă portbagajul și să intre pe acolo în mașină. Ca să nu-mi facă vreo bucurie, am închis portbagajul cu cheia. I-am lăsat pe la volan, în fine, știți cum sunt ăștia mici ... La un moment dat îmi spune unu: "Nanu, nu se mai deschid ușile!". Când mă uit, să mă apuce damblaua: cum se jucaseră ei, pe acolo, ridicaseră geamurile iar juniorul meu (3 ani), înăuntru, apăsase pe butonul de închidere centralizată. Așa că era blocat acolo, cheile în contact, pentru casetofon, de , ca la iarbă verde. Urlete, plânsete, disperare ... Am pus mâna pe cuțitul meu de vânătoare, am forțat puțin geamul, cât să bag o creangă și să apăs din nou butonul.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Stiu, dar tu ai rezolvat deja problema si nu cred ca e tutorial.. Adica "eram la munte..si am inchis cheile in portbagaj" -timpul trecut, faptul ca postezi sugereaza ca ai rezolvat problema deja, lucru confirmat de primul post. "ups..ce fac"-prezent, intru in confuzie, deci ce fac dupa ce am rezolvat
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am incuiat cheile in portbagaj la Solenza. Noroc ca erau usile deschise.
M-am chinuit vreo 15 minute - din fericire planseta aia din plastic (nu stiu cum sa-i zic) dintre scaunul din spate si haion se poate da usor la o parte, si am avut acces la chei. De atunci m-am invatat minte si cind plec la munte cu cineva ii dau intotdeauna cealalta pereche de chei.. sa fie o sansa in plus in caz de ceva! |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
SYL |
![]()
|
QUOTE(mihailogan @ 17 Jun 2006, 15:20) dar lasa...in portbagaj ca in portbagaj..macar stii ca le ai acolo....la adapost ![]() ![]() Dar daca ai cheile in buzunar, dar it cade un bolovan pe masina ce te faci ? ![]() Vlade, vezi sa nu patesti ca un coleg de al meu, cu Matiz: tipul avea "obiceiul" sa isi incuie masina cu cheile inauntru, si treaba asta i se intampla destul de des. Odata era plecat din oras, si luase si cheile de rezerva, si cand si-a inchis masina din greseala, erau ambele chei in masina (cheia de rezerva tot in masina era)... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
@pastrama: daca tot ai provocat mircu', iti dau o veste proasta
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:17 |