Si incepe campania electorala
![]() ![]() ![]() |
Si incepe campania electorala
litza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|||
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
si ce te asteptai sa gasesti, o bancnota cu caragiale
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine era una azi dimineata...(sector 6).
P'asta o sa le-o bag in urna ^$^#$^ la toamna |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
litza |
![]()
|
NUUU ! Sa nu faci asta ! Ca sunt in stare sa o numere la voturi! :shock:
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
si-o sa iasa Iisus presedinte
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
litza |
![]()
|
Asta n-ar fi rau, dar El nu se implica in treburi lumesti!
Mie mi-e frica ca o intorc pe spate unde scrie Adrian Nastase si adauga la voturile lor. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca n-a fost cu Bombonel pe fata ...........
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
PNG-Gigi
Singurii care sunt in stare sa ne bage acolo unde ne este locul !!! |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
MoGas |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i spuna cineva ateului bombonel ca urarea "Hristos A Inviat" se face incepand cu slujba de inviere, nu inainte. Urati-i si voi lui "PASTE FERICIT" (iarba).
|
-------------------- |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am primit si eu asa ceva in posta, are acoperire nationala
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
> Sa-i spuna cineva ateului bombonel ca urarea "Hristos A Inviat" se
> face incepand cu slujba de inviere, nu inainte. Eu nu tin cu PSD, si chiar il urasc pe Bombonel, dar la chestia asta, nu stiu daca e chiar asa. E adevarat - urarea cu pricina se face incepind cu slujba de inviere. Totusi, este greu sa sincronizezi trimiterea prin posta cu slujba. Daca trimiti chiar de Pasti, probabil ca Posta nu lucreaza, si felicitarea ajunge mult mai tirziu. Asa ca si eu am trimis-o inainte de Pasti, ca Bombonel. ![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
cristig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
stiti cate felicitari d-astea au fost tiparite?? va spun eu. 5 milioane de bucati. din banii cui credeti?! mi-e o sila de ei...va dati seama au tiparit pentru un sfert din populatia Romaniei
|
-------------------- |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu votez partidul national taranesc pesedist liberal de stanga umanist social democrat de romania mare cu al sau candidat la presedentie papa de la roma, rasputin I, si asta pentru ca nu-l suport pe domnu' contracandidat alexandru cel mare candidat din partea """mendrelor concretului"""
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Dar daca va spun ca in Calarasi astea s-au dat si in biserica de catre preoti ce parere va faceti?
Parerea mea e ca e oarecum o blasfemie sa te folosesti de lucruri sacre in scopuri electorale... |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Partiduuuullll.....Ceausescuuuuuuuuuuuuuuuuuu....Romani...iiii...iiii...iii....aaaaaa
|
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
litza |
![]()
|
"Made in Romania" partea a doua: "Made in Timis county"
PS: Partea cu "increderea" din mesaj sa aibe ceva cu mesajele subliminale si faptul ca urmeaza alegerile?! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
litza |
![]()
|
Eu va doresc un Paste Fericit! Si sa nu lasam nimic sa strice semnificatia acestei sarbatori.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
toti ati primit, numai eu n-am primit; si doar am si eu drept de vot!
P.S. citisem sau aflasem de undeva cum ca, pana la inviere, numele Mantuitorului este (era) Isus si dupa inviere Cristos. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si daca va uitati la "felicitarea" de la bombonel, e semnata de unu "STROE"
O fi Stroe de la Dacia sau am devenit eu paranoic....(nu ca nu as fi...) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Din acelasi registru: cica elevilor si studentilor cu venit brut pe membru de familie mai mic de 1,2 mil lei (corectati-ma daca gresesc!) vor primi 200 euro sponsorizare sa-si ia un calculator. Acum inteleg ce inseamna sa-ti mananci calculatorul...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:05 |