Conducta alimentare fisurata
![]() ![]() ![]() |
Conducta alimentare fisurata
tabek |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Normal se schimba, dar practic, depinzand de fisura, poti sa o lipesti/cositoresti/alamesti..nustiu procedeul exact.
Oare poxilina ar tine la benzina? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mihait |
![]()
|
![]() Idei putine si fixe ! Group: Members Posts: 81 Joined: 27 October 05 From: Bucharest ![]() |
Poti sa bagi un furtun peste respectiva sectiune pe care-l strangi cu coliere la ambele capete.
|
--------------------
Dacia
BK
1996
- Nan ---
N/A |
|
mike2madalin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 17 September 05 ![]() |
mai bine schimbale nu improviza, cand e vorba de siguranta mai bine alege varianta ce`a mai buna adica sa schimbi, nu stii niciodata ce se poate intampla.
|
--------------------
Dacia 1310
Lada 1200
1989 1989
- BH 05 CHS
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
mihait, cu furtunul am incercat dar nu tine. Cred ca o sa-l schimb, stie cineva cat costa aprox.? Ca daca-i prea scump va trebui sa gasesc alta solutie (bicicleta, autobuz, etc.)...buget redus...
![]() |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
dd gheorghe |
![]()
|
![]() membru... de membru nu alta! Group: Members Posts: 51 Joined: 13 April 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(tabek @ 10 Jul 2006, 12:35) mihait, cu furtunul am incercat dar nu tine. Cred ca o sa-l schimb, stie cineva cat costa aprox.? Ca daca-i prea scump va trebui sa gasesc alta solutie (bicicleta, autobuz, etc.)...buget redus... ![]() E vorba de o teava de cupru de vreo 5 m lungime.Eu am patit cu returul aceeasi poveste,undeva in zona puntii spate acum vreo 2 ani.Am cumparat-o noua,aproximatix250 mii lei vechi. Pe un elevator se monteaza usor,fiind maleabila.Atentie cand o scoti pe cea veche trage cu grija si tine fixate clemele vechi pe caroserie,ca-s coapte.Oricum e bine sa-ti cumperi vreo 4-5 cleme noi.Sunt 3 mii bucata. Bafta tie! |
--------------------
Dacia
1310
1989 -MLS
- CT 04 STC |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Grija, ca nu e chair asa de maleabila, se stranguleaza usor si poti sa o arunci. Indoiturile se dau la cald, din cate stiu eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mihait |
![]()
|
![]() Idei putine si fixe ! Group: Members Posts: 81 Joined: 27 October 05 From: Bucharest ![]() |
La masina mea este turul dus , pe undeva prin dreptul planetarei ( asa este de cand am luat masina ...). Peste teava este pus un furtun rosu si prins in coliere ( masina am luat-o prin '99 ) si nu am avut nici o probema pana acum ( sper sa nu am nici pe viitor ).
|
--------------------
Dacia
BK
1996
- Nan ---
N/A |
|
dd gheorghe |
![]()
|
![]() membru... de membru nu alta! Group: Members Posts: 51 Joined: 13 April 06 From: Constanta ![]() |
Daca se recurge la varianta cu pus furtun prins in coliere se va taia conducta nu se va pune peste. Merge si asa provizoriu,ca nu te joci cu benzina...
Argon,conductele noi sunt de cupru,maleabile se pot mula cu grija si fara coturi bruste, mai in lung.Nu trebuiesc incalzite.Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310
1989 -MLS
- CT 04 STC |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:26 |