Aveti ticuri la volan?, ...pe care nu le aveti in general?
![]() ![]() ![]() |
Aveti ticuri la volan?, ...pe care nu le aveti in general?
Mario_b |
![]()
|
||
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|||
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
nu stiu daca se poate numi tic... Cand conduc si vorbesc cu cineva, nu ma uit la acea persoana....in general stau fata in fata cand discut cu cineva
![]() This post has been edited by Mirciulik: 10 Jun 2006, 17:29 |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mario_b) Prin ticuri ma refer la chestii de genul urmator: volumul la casetofon trebuie sa fie un numar impar sau par, sau sa nu dai volumul pe 13, desi e o tampenie asta, dar in cazul meu nu stiu cum dar am devenit incet obsedat sa nu stea volumul la 13! Astea-s superstitii! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Mirciulik ..ar fi si culmea sa te uiti la pers respectiva....
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Da, cand ma plictisesc ma joc cu butonul de la frana de mana (noroc ca nu tine prea bine ca la o groapa ......
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu la semafor am ticul sa imi frec talpa piciorului de ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io am ticul sa semnalizez inainte de a schimba directia.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Mda, si eu am acest "tic", pacat ca max 5% dintre soferii din RO au acest obicei mereu.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Si eu am faza cu volumul, nu imi place sa stea la 13
![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am tic-ul cu schimbarea vitezelor , cand se tureaza motorul schimb si tot asa .
![]() Am votat NU ! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
tic ciudat observat de un amic : imi trec degetele prin barba dupa ce schimb viteza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
1. ori tin mana pe frana de mana , ori tin mana si ma joc cu butonul acela ( atunci e clar ca nu mai am chef de condus )
2. ma scarpin pe nas , barba 3. nu stiu daca e tic , dar cateodata ma apuca sa ma joc cu geamurile ![]() 4. tot cand sunt plictisit , schimb posturile de radio ( trec de vreo 3-4 ori prin tot fm`ul si il inchid ![]() cred ca scosul limbii la manevrele mai dificile e la toti ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
da da da asa e si eu tin mana pe frana de mana mai mereu...si ma joc cu butonasul de la oglinzile electrice...ba stanga ba dreapta....mai mut oglinzile din greseala....asta e...plictiseala
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Climatronicul intotdeauna sa stea la numar par .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
De unde climatronic ma? Te crezi in bemveu?
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
1. Ma mai joc cu geamurile electrice (dar asta mai ales daca sunt pasager, nu la volan)
2. Tin mana pe maneta franei de mana cand sunt oprit (la semafor, in ambuteiaje, pe marginea carosabilului) - de unde am capatat ticul asta, nu stiu... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nu știu de ce mă tot uit în oglinzile alea din stânga, dreapta și din centru; vreau să-mi fac într-una freza, nu știu ce am.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ticul sa ma uit la acul de benzina, intr-una. Si e pe bune tic, nu-s obisnuit sa intre pe rosu, ca de obicei merg cu <4 litri si nici macar pe rosu nu intra
![]() ![]() ![]() Oricum cred ca sunt multi cu ticul asta ![]() Viata de caine de lux © Parazitii |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
@mario_b .
Da , la masina am climatronic . Pe dacie nu am nici un tic . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nu stiu daca sunt chiar ticuri dar...sunt chestii pe care le mai fac oarecum involuntar
1. cand plec dimineata de acasa, pun contactul, se aprinde becul rosu si incerc sa-mi pun centura pana se stinge. Cateodata chiar castigam intrecerea asta ![]() 2. bat in "lemn", adica in nuca schimbatorului cand vad accident sau masina lovita, cu capota ridicata, etc. 3. ma mai scobesc in nas la stopuri ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Mi-a atras un prieten atentia...ca eu nu observam...
Cateodata apuc schimbatorul de viteze ca pe o cupa de sampanie....finut..de jos in sus... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
ce ticuri
![]() ![]() ![]() ![]() am votat nu! ca m`am gandit ca uitatul dupa gagici intr`una si in toate directiile nu se pune |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
1.incerc sa las masina in asa fel incit a doua zi sa nu trebuiasca sa dau cu spatele.
2.lucrez pe un autocar la care plecarea se face cu tr.2.De fiecare data cand plec in cursa plec totusi cu tr.1. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
florentin_n |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 11 April 05 ![]() |
De fiecare data cand trec pe langa un animal mort, cu mana libera imi apuc un scoc de par si zic: "Parul meu sa creasca si al tau sa putrezeasca" de trei ori. Nevasta-mea se prapadeste de ras de fiecare data cand ma vede...eu fac asta de cand ma stiu.
|
--------------------
Dacia
Logan Easy
2007
- BRxx yyy
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
La semafor, mai tot timpul incerc sa-mi gasesc o pozitie cat mai comoda in scaun ... si tot nu sunt multumit.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am eu un tic:sa injur soferii care asculta un gen de muzica cu volumul la maxim:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ticuri ?!... nu am ....... ca nu am probleme
![]() This post has been edited by amc: 16 Jun 2006, 19:58 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
dd gheorghe |
![]()
|
![]() membru... de membru nu alta! Group: Members Posts: 51 Joined: 13 April 06 From: Constanta ![]() |
Faza cu ochii pe acul de combustibil il am si eu.Ii fac plinul si nu merg decat pana la jumate, apoi iar la pompa. Ma simt mai linistit cand nu imi clipeste lumina portocalie in ochi.
Si ii mai injur ( cu voce tare) pe cei carenu semnalizeaza schimbarea directiei de mers,ori merg prea incet( 40 km/h). |
--------------------
Dacia
1310
1989 -MLS
- CT 04 STC |
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Am o apucătură tembelă tare: înainte să apăs pe frână, apăs ambreiajul.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ma scarpin in par, las capu sa imi atarne la semafor, dansez uneori
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:47 |