Presiune in rezervor benzina, garnitura de etansare buson
![]() ![]() ![]() |
Presiune in rezervor benzina, garnitura de etansare buson
decembrie123 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
2004 CLi
- B06TAO
|
|||
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
daca ai bucsonul original de dacia n-ar trebui da se intample asa ceva..dar poti sa dai gaura in el (2mm) si cred ca o sa se rezolve....la mine nu s-a rezolvat pana nu am schimbat rezervoru...dupa aia a mers bine si merge si acu.
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Canistra cu carbon ai si este in compartimentul motor pe contraaripa dreapta langa unitatea de injectie (spre bord).
Si eu am patit asa la inceput, dar dupa o perioada a inceput sa se auda un "muget" dinspre rezervor ceea ce ducea la scaderea pesiunii. Am inteles ca este o supapa de suprapresiune (nu stiu unde este). Au mai fost discutii si pe seama acestui muget (poti da o cautare). Presiune mai mare se face doar cand este cald si cand este benzina mai putina in rezervor (acesta nu are dispozitive antival si benzina se cam plimba la liber in interior). Si eu m-am obisnuit sa deschid busonul inainte de a pleca sau dupa ce am ajuns la destinatie. Garnitura am lasat-o intacta. |
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:11 |