Galateni, postati aici!, pentru o eventuala intalnire...
![]() ![]() ![]() |
Galateni, postati aici!, pentru o eventuala intalnire...
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Greu dom'le greu...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Oameni buni, dar o dată nu propune nimeni?
24 cum vă sună? Avem un pretext să ieșim în oraș, chipurile după cadouri. Iar ca loc de întâlnire, ... parcarea combinatului e mare, cât să întorci o divizie de tiruri. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
E duminica si cred ca pot sa vin si eu, dar in combinat bre......
73!!! |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
In sfarsit mai vad si eu miscare in acest topic.Pe 24 dec as veni si eu dar cred ca marea majoritate,cu toate ca suntem putini in zilele alea au de omorat pe cineva
![]() Numai bine. This post has been edited by didosdoru: 16 Dec 2006, 08:14 |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
l@u |
![]()
|
Nu conteaza cati de putini o sa fim toate au un inceput ...deci pe 24 acum hai sa stabilim si o ora.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Ora 10 la parcarea combinatului? Poate găsim deschisă si "cafeneaua" de la poartă. Dacă are cineva o propunere mai bună, o locație mai bună, sunt de acord.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
l@u |
![]()
|
OK 10 sa fie acum asteptam participantii.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Da nu aveti dom`le o harta, ca eu nu am ajuns decat de 2 ori in combinat si parca erau mai multe parcari pe acolo
![]() Nu se ia nimeni de noi daca stam acolo? |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
l@u |
![]()
|
De la Intersectie mergi inainte treci Viaductu' si la sensu' giratoriu faci stanga si ia sa vezi pe dreapta parcarea.Cine sa se ia de noi ca nu facem liniute drifturi sau alte prostii pur si simplu discutam .........
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
nu ar fi o idee mai buna sa ne intalnim la zid pe faleza !? si asa nu suntem prea multi ... n ude alta dar o sa ne pierdem in ditamai parcarea combinatului !
ramane pe 24 dec la zid !? pe lg hotel vega ... sau cum va vine mai bine !? numa bine ! |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
l@u |
![]()
|
Putem sa ne intalnim si acolo, problema e cu locurile de parcare
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
YO4RLP |
![]()
|
Locuri de parcare in oras, câte poftești: la Patinoar, la Eternitatea, la parcul Rizer, la Teatrul Muzical, pe Cuza (în spatele primăriei, cred ca pe acolo e si facultatea de medicină), pe Ana Ipătescu (puțin mai încolo de Autogară, vreo 100 m) ...
M-am gândit la parcarea combinatului pentru că acolo e o plancardă mare: Piața Agroalimentară, rămasă din vremuri. Ar fi un excelent punct de reper. De acolo nu ne goneste nimeni, nici dacă vine Mittal cu "eliciopteru". This post has been edited by YO4RLP: 16 Dec 2006, 16:18 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ma bag si eu la intalnire. Eu as prefera la combinat. E mai mult loc.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
l@u |
![]()
|
OK sunt de acord cine mai vine pe 24/12/2006 la ora 10 in parcarea CSG unde este o plancardă mare: Piața Agroalimentară????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
Chiar nu vrea sa vina nimeni???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
nui ca nu vrem sa venim ...
dar se spunea ca suntem putini ... nu este loc pe faleza !? knd mergeam al liniutze pe aviasan ne dadeam intalnire pe faleza si aveam loc ! si io zis ca eram destui ! acum no sa avem loc !? |
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
l@u |
![]()
|
E bine si asa dar hai sa ne hotaram mai vrea cineva pe Faleza 24/12/2006 la ora 10 am.??
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
YO4RLP |
![]()
|
Faleza e un loc excelent. Problema ar fi că fiecare își găsește un loc de parcare acolo unde îi vine lui bine. Pe urmă, ne căutăm prin zonă
![]() Ideea mea era să găsim un loc în care să ne putem recunoaște ușor, de la distanță. Chiar nu-mi dă nimeni o replică concretă? |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
uff ... putem parca de jur imprejurul " scuarului " ... si pe toata partea drapta cum cobori dinspre Spider spre zid ... e loc de parcare pe cel putin II randuri paralele ... si sincer ... chiar o sa fim mai multi de 20 .. dc nu avem deajuns loc si nici no sa ne impreastiem sa ne vina vreu sa ne gasim ! io zic ca este loc ... numai sa vrem !
ioi ridic II degete pt o intrunire .. oriunde ar fi ea ... combinatul mi se pare un loc care nu are nici o leg cu intrunirea noastra ... iar parcul rizer este un loc izolat si nici nu avem unde sa bem " cafelutza " ... votati ! numa bine ! PS: are cineva din voi in portbagaj un tun de bass de la JBL ... un GTO 1204BR !? |
--------------------
dacia
logan
|
YO4RLP |
![]()
|
Nu mai votați, că rămânem fără loc de întânire. De acord cu faleza. 24 decembrie, ora 10, pe partea dreaptă, acolo unde trag pompierii și salvarea, la concerte.
Confirmați? |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
l@u |
![]()
|
OK .
Asteptam si alte confirmari ![]() ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 17 Dec 2006, 22:16 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Hmm. Locul e bun si nu prea. Numai eu am vazut vreo 5 masini cu caracatitele pe roti.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
l@u |
![]()
|
Pai atunci hai sa ne adunam mai multi ca doar nu o sa aibe caracatite ptr. toti.....Cum sa-ti puna daca stai pe langa masina???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
OK. 24 dec, ora 10 .
Faleza e intr-adevar problematica , asta vara am fost 4 masini si abia am avut loc de parcare dar ramane principala optiune. Stie cineva daca mai sunt active barurile de la "Valuri" ? (ca am inteles ca se doreste si o cafea, ceva) ar fi si o parcare acolo. p.s. mai are cineva autocolante cu Daciaclub ? |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
l@u |
![]()
|
Daca sunt mai multi care doresc autocolante vorbim cu semit si poate ne trimite el.iar parcari mai sunt la Palatul Navigatiei si in stanga si in dreapta si mai incolo la Oltul nou deci nu cred ca asta este problema .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
YO4RLP |
![]()
|
Dacă nu mă înșeală memoria, nu e o parcare la vreo 50 m după trecerea de pietoni, spre Palatul Navigației?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate facem la anu o intilnire comuna, Constanteni cu Galateni ce ziceti? sau voi nu reusiti sa va stringeti voi, dar sa va mai intilniti si cu altii? noi anul acesta am luat vacanta.Poate la anu?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DANYZAKILLER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 28 June 05 ![]() |
Salut. Daca ramane pe 24 la ora 10 atunci vin si eu.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-85-DNY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:55 |