Masina este lipicioasa
![]() ![]() ![]() |
Masina este lipicioasa
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai e caz de vandalism
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Si eu am problema asemanatoare am locul de parcare sub un tei si o gasesc mereu lipicioasa , am tinut masinuta 2 saptamani fara sa o spal si nu are nimic vopseaua mai e si verde cameleon
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Zicea cineva ca nu e seva de la tei ci diareea de la ceva paduchi.O sa incerc sa pun pe frunze niste Saprosan poate ia strange pe aia la burta
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
muta locul de parcare!dar nu sub liniile de trolebuz.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Azi am spalat masina fratelui meu , care e parcata sub un nuc si a fost superlipicioasa , am crezut ca nu mai iese lipiciul din ea .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Baga niste manele si nu mai sta nici lipiciul pe ea!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu cred ca e kktsel de larve. Pt ca am gasit un mic viermisor pe parbriz.
Totusi, am dezgropat topicul pt ca inca n-am inteles... Este sau nu coroziva glazura de pe masina mea?!? ![]() Edit: cenzuratsel imi aparuse de prima data ![]() This post has been edited by Muttley: 11 May 2007, 14:45 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din contra, cred ca e anticoroziva, tine apa la distanta, dar e cam inestetica.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Same problem here.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Apa... rahatsel de ganganii... Hmmm, greu de spus.
Vreau sa stiu siiiigur ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
Bah tu esti sigur???
C-am citit mai sus de saprosan sau nu stiu ce panarama. Ma duc sa le dau laxative!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Offff... N-ai inteles nimic. Eu eram intr-al 9-lea cer ca ceea ce percep eu ca o mizerie infecta pe masina mea este de fapt un lac de cea mai buna calitate.
Serios acum, intr-o juma' de zi se face la loc. Nu-i fac baita-n fiecare zi ca e scump samponul. ![]() Ma intereseaza daca nu ma trezesc intr-o luna cu vopseaua sau tabla flenduri... This post has been edited by Muttley: 11 May 2007, 15:16 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
Haha...stiu ma. Wishful thinking.
![]() Hai ma....chiar asa stresat esti de te gandesti ca ai putea ajunge chiar si cu tabla flenduri? Cine stie, poate o galvanizeaza..... This post has been edited by driverx: 11 May 2007, 15:18 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
Hai mai, n-avem un chimist pe aici, sa il lamurim pe Muttley.
Desi, daca Muttley zice ca bait(z)ele is scumpe, atunci oricum ramane cu lacul asta natural si protector. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine e si mai tare faza, in toata parcarea sunt numai tei si doar 2 pomisori de alta natura sub care masina teoretic nu pateste nimic acum problema e ca daca o pun sub tei se umple de substanta aia in 2-3 zile iar daca o pun sub pomii aia 2 se umple de caca de pasarel
![]() |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 07:38 |