Carburator
![]() ![]() ![]() |
Carburator
tinere22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|||
KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- KYD mai devreme sau mai tarziu...totul se intoarce
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
baga un carburator de golf 2 dublu de 1800cmc.ai si soc automat si daca ai noroc poate l poti pune pe o galerie de papuc sau nova
|
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
tinere22 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tinere22 @ 19 Aug 2006, 22:55) ![]() ![]() ![]() crezi ca ai putea sa ma ajuti cu treaba asta? ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
tinere22 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
KYD |
![]()
|
QUOTE(tinere22 @ 20 Aug 2006, 10:17) ![]() ![]() munca?...fac orice pt "copilul"meu ![]() ![]() P.S:sunt bun de cinste ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
is89ckd |
![]()
|
![]() membru ofticos Group: Members Posts: 25 Joined: 20 April 05 From: Iasi ![]() |
Si cam ce modele de carburatoare s-ar potrivi pe 1310 fara adaptoare speciale, flanse sau mai stiu eu ce eforturi mari, stie cineva? Si daca merita adica se poate obtine macar 10 -15 CP in plus, asta daca nu cumva visez eu CP verzi pe pereti?
|
--------------------
dacia
logan
2007
- provizoriu ...liber profesionist...
|
|
KYD |
![]()
|
acum depinde de care vrei....simplu corp sau dublucorp....la simplu corp merge pus cel de golf cu soc automat....la dublu corp parerea mea este ca ti trebuie ori galerie ori flansa (sper sa nu gresesc)
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(is89ckd @ 25 Aug 2006, 15:07) Si daca merita adica se poate obtine macar 10 -15 CP in plus, asta daca nu cumva visez eu CP verzi pe pereti? Nu mai va imbatati cu apa rece, nu obtii mai mult de 3-6 cai doar cu schimbarea carburatorului, poti sa pui si tata carburatoarelor, efectele sunt psihologice mai mult. Ca mai iei din chiulasa, schimbi arborele cu came, poate ii adaugi 10-15 cai dar numai cu carburatorul in nici un caz. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asa e,dar cu un carb mai performant ai o acceleratie mai buna ,dar la u carb luat de la dezmembrari cel mai bun lucru ar fi sa-l demontati si sa-l curatati si un kit de reparatie ca sa nu fie pb cu el pe unde ai mai multe nevoie de el
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(KYD @ 25 Aug 2006, 19:42) [...]...la simplu corp merge pus cel de golf cu soc automat....[...] Solex monocamera Golf= are filet in corp si prezoanele trec prin galerie, cu prindere in partea opusa cu piulite; deci nu se potriveste fara probleme ci cu flansa adaptoare dubla(cam ca un mosor) (Solex 31 PIC(T)5); in plus, cel de Golf e pt motor transversal, atentie la pozitionare si la adaptarea comenzii. Si, pentru ca am avut, "dieselizeaza"...motor mai puturos. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
mcm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 06 From: TM ![]() |
gasit Weber 32 DIR 98 ... 23 - 24 . Renault 18 . Are cineva schema de asamblare ? in afara de aia clasica cu partile componente. Eventual de unde iau un repair-kit ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
- AR-04-MHS
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Are cineva idee ce carburator are un Renault 9 motor 1.4 (transversal).
Stiu doar ca e monocorp. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Salutare,
de vreo 2 sptamani incoace, mai in toate magazinele de piese auto am vazut de vanzare carburatoare Bourget, la incredibilul pret de 1,5 milioane lei. Vanzatorul mi-a spus ca sunt pentru motoare de 1400, iar Carfil se mai fabrica doar pentru motoarele de 1300cmc. ![]() M-am uitat si pe site-ul Carfil Brasov (www.carfil.ro), unde apare doar modelul IRM, care din cate stiu e pentru 1300. Insa, la specificatii scrie "diametru difuzor=27mm", asta ar insemna carb. pt. 1400cmc... A mai vazut cineva "supercarburatoarele" Bourget? si care-i adevarul legat de carburatoarele Carfil? nu se mai fabrica doar un singur model? |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
manson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 January 07 ![]() |
mey pe dacie poti pune fara nici o modificare un carburator de renault 5 care dealtfel este un carburator de turbo mai poti pune dar cu mici modificari un dublu corp de oltcit si te asigur ca vei fii mai multumit decat cu carburatorul de dacie.eu acum pe dacia mea as vrea sa pun o injectie muti punct de solentza dar sunt inca in faza de studiu.cea monopunct bosh pe care o am acum nu imi place vreau putin mai multa putere daca cineva a poate ajuta la subictul asta va rog....
|
--------------------
dacia
1310
1999 zambetul lui iliescu
- B 99 NCH
|
|
aly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
Am facut rost de un Solex 34PIC(T)5 de pe un Golf de 1550cmc.
Am si flansa deci sunt aproape de al monta pe Dacie dar am cateva nelamuriri: -are soc automat(un soi de arc+membrana actionata de vacuum), dar nu prea am incredere in acest tip de soc si nici nu stiu cum e actionat, electric(nu are nici un fir) sau preia caldura de la motor ![]() Intrebare : daca il transform in soc manual e vreo problema? -in electrovalva vin doua fire (pe acelasi papuc). Banuiesc ca pe unul dintre ele se pune plus dupa contact iar celalalt traverseaza carburatorul(peste cnc) si e conectat la un fel de butoias in varful caruia se afla un arc iar peste arc e o bucata de metal prinsa cu un surub de corpul carburatorului(promit poze in curand) Intrebare: ce rol are electrovalva si acel arc? -clapeta de acceleratie are data in ea o gaurica de vreo 2-3 mm. Intrebare: se poate folosi asa sau se inlocuieste? -are 3 stuturi de vacuum -unul deasupra clapetei unul dedesupt si unul care deserveste membrana socului(acesta din urma este infundat dar nu cred ca e cu mizerie ci mai degraba din fabrica -sau poate s-a intarit pe acolo ceva desi cand am bagat o sarma mi s-a parut a fi ceva metalic pe canal) Intrebare: la care din cele doua stuturi(cel de deasupra sau cel de dedesuptul clapetei) sa montez furtunul de avans vacumatic? Multumesc. |
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by Adrianno: 24 Apr 2007, 16:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit doua SOLEX-uri de pe dacii 1300 vechi, unul de pe Audi 80 si unul de 1100 la un mester pe langa Fabrica de Oxigen in Buc. Omul le avea la vanzare, nu m-a interesat prea tare sa le iau pentru ca raspunsul lui a fost "potoleste-te, trai-ti-ar familia, ca iti faci de lucru aiurea". Nu stiu care ar fi fost avantajul daca le luam pe alea si care ar fi fost dezavantajele. Probabil ca nu se gasesc jicloare pentru ele si nu cred ca sunt multi care sa stie sa le regleze.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:08 |