Pastrarea semnelor distinctive pe masina -lamâile-, 1 an, bine, sau mai bine nu?
![]() ![]() ![]() |
Pastrarea semnelor distinctive pe masina -lamâile-, 1 an, bine, sau mai bine nu?
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Steffyx, stii ce poti sa faci, am vazut azi la unu.
Pe luneta avea scris cu rosu pe o dung alba "Cine nu poarta ![]() ![]() ![]() ![]() Cand o sa-l mai vad pe tip, sper sa am aparatu' cu mine sa-i fac o poza |
--------------------
.
.
.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Abia astept sa termine sotia scoala de soferi si sa-i cumpar o masinuta gen Tico pe care sa o conduc si eu cat are "lamaile".
![]() O sa rad nitel de "meseriasii" din urbea noastra... This post has been edited by vyrus: 27 Jun 2006, 17:18 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Din pacate pe la noi semnul de incepator in loc sa te protejeze si sa atraga toleranta participantilor la trafic, are efect invers, am patit-o si eu cu ani in urma si vad aproape in fiecare zi tot felul de vorbe "de bine" la adresa incepatorilor. Toti sunt "meseriasi" dupa ce dau lamaia jos, vai de capul femeilor-sofer care au si lamaie in geam...
![]() Tara "cilivizata" domle'.... |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:03 |