Intrebare, intrebatoare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, intrebatoare
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
pe cablu ca la old dacia
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
daca te intereseaza ... am inteles ca turometrul este pe senzor ... Poate o sa ai nevoie pe viitor de informatia asta ...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
iza_alex |
![]()
|
![]() Sw0rdfish Group: Members Posts: 41 Joined: 25 October 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Bejenaru Ionut @ 11 Jun 2006, 19:40) Salutare dragi tovarasi de suferinta.Sunt proaspatul posesor al unui autoturism dacia supernova rapsodie.Deocamdata nu am avut nici un fel de probleme cu ea si sper nici sa nu am, insa am si eu o intrebare: kilometrajul la DSN este electronic sau pe cablu ca la old dacia?Scuze daca nu am postat unde trebe dar sincer sa fiu nici nu stiu unde trebuia.Multumesc. Este pe cablu kilometrajul, iar turometrul este digital ... pana la un anumit punct. S-o stapanesti sanatos. Apropo cati km are ? si cat ai dat pe ea ? si in ce oras ? |
--------------------
renault
megane 1
2000, 1.4 16v
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:43 |