DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cutia bat-o vina, Cutie de nova

petrini-nova
post 14 Jun 2006, 16:40
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare la toata lumea.

Am facut si io pasul (o fi bine??)..si mi-am luat o Nova din '96 de la un mosh sugubatz.M-am bucurat ca are putini km (vreo 24000) si am luat-o fara sa o mai urc pe rampa sau ceva de genu.Si surpriza nu s-a lasat asteptata ....are cutia lovita zdrava pe dedesubt si lipita cu ceva care seamana a Poxipol...si normal pierde .are cineva idee daca se poate lipi cu altceva ca nu stau in drum sa iau alta cutie si am inteles ca oricum nu prea se gasesc.bafta sa fie

--------------------
dacia nova 1996 l 1.6
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madcos
post 14 Jun 2006, 21:25
Post #2

Membru autentic

From: CONSTANTA

vezi ca exista solutii puternice ce se fac ciment.se lipesc blocuri motor.daca angrenajele nu sunt lovite,sau vreun suport,nu dispera.

--------------------
NOVA GT NOVA GT - CT 06 UDH
+
petrini-nova
post 15 Jun 2006, 16:49
Post #3

Membru incepator

QUOTE(madcos @ 14 Jun 2006, 22:25)
vezi ca exista solutii puternice ce se fac ciment.se lipesc blocuri motor.daca angrenajele nu sunt lovite,sau vreun suport,nu dispera.
*

nu cred ca e stricat ceva in ea pt ca mere destul de bine,atita doar ca pierde..stii cumva care sint solutiile ela si unde le gasesc?

--------------------
dacia nova 1996 l 1.6
+
didosdoru
post 15 Jun 2006, 18:38
Post #4

Membru autentic

Se mai poate suda.Dar o sa gasesti destul de greu pe cineva care sa-ti sudeze bine.Se sudeaza ori cu electrod invelit sau in mediu protector de argon TIG (WIG).Daca gasesti vre-o undeva sa o sudezi TIG (WIG) ar trebui sa nu mai ai niciodata probleme cu pierderile de ulei din zona cu pricina.Incearca la un atelier care repara jenti din aluminiu.

--------------------
Dacia/Opel Pick-Up/Logan MCV/Astra G 2003/2009/2000 - GL O6 HKV / 53 DGD
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 01:09
Forum Renault