reduce consum de benzina !!!
![]() ![]() ![]() |
reduce consum de benzina !!!
rogilg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|||
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat. Concluzia : TEAPA. :vmad: Da o cautare si ai sa te convingi.
|
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Am mers si eu pe ideea lui superfuel max ala, cu niste magneti de hardisk, care sunt tare puternici, insa daca ar fi dupa ce zic aia si daca mai adaug si alte mici modificari facute de mine ar trebui sa scot benzina din rezervor si sa o impart la saraci ca oricum la mine ar cam sta degeaba.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
jhr are asa ceva pus pe SLZ (nu stiu daca SuperFuelMax sau alt brand dar ideea e aceeasi). Se pare ca masina lui consuma mai mult ca a mea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:33 |