consola centrala, modificare aspect
![]() ![]() ![]() |
consola centrala, modificare aspect
lapescuit |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|||
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
am incercat eu sa pun carbon virtual
![]() ![]() Attached thumbnail(s) p1carbon.jpg ( Size: 43.39k ) Number of downloads: 4659 p2carbom.jpg ( Size: 41.97k ) Number of downloads: 4790 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Uitati aici ceva relativ ieftin, mie nu imi plac, dar gusturile nu se discuta
http://www.autoaccesorii.ro/category.php?parent=59 |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
andrey2003 - colant da ? Sau chestie d-aia din Carrefour cum zicea cineva mai sus ?
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt pozele de la bordul meu de pe pagina anterioara si modificate intr-un program de editare grafica.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Arata super
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
crib |
![]()
|
![]() Merg - deci exist Group: Members Posts: 23 Joined: 8 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andrey2003 @ 20 Jun 2006, 14:46) Chiar arata bine - chiar si virtual Eu unul am Logan Ambition 1.6 Albastru Egee - am vopsit cercurile de la aeratoare si plansa de bord (argintie) - in culoarea masinii si mie unul mi-a placut cum a iesit. PS: Spuneti-mi si mie cum sa fac pt a pune poze!!! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 - Ambition
- B 21 CMB
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
te duci pe www.imageshack.us dai upload, si dup-aia iti da mai multe link-uri... iti trebuie thumbnail for forums 1 sau 2 daca nu ma insel... ia si tu pe incercate, ideal o sa apara in postul tau o poza mica si cand dai click pe ea o face mare.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cel mai bine este Thumbnail for forums (1)
This post has been edited by IRONICK: 23 Jun 2006, 23:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Din punctul meu de vedere consola gri se potriveste la logan si nu vad dece ar trebui schimbata ( parere personala )... daca se mai vopsesc si aeratoarele tot gri si daca ai o varianta gen laureate sau amibition sa aiba si cadranele de la ceasuri gri.. mi se pare ok.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am facut rost de niste cascaval zilele trecute si, neavand ce face, mi-am luat ornamentul minune din Selgros, desi m-am manifestat clar impotriva unei asemenea investitii in alt topic. 240 RON. Am luat varianta Titanium (parca asa ii zice), este ca mahonul dar cu gri in loc de maron. Mai se dau doua bucati care se lipesc pe colturile ceasurilor de bord. Arata foarte fain, dar a fost totusi prea scump, oricum, principalul este ca imi place.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus si eu autocolant din Selgros,modelul fibra de carbon. Arata bine zic eu.Vreau sa vad daca reusesc sa imbrac si inelele de la aeratoare in ceva asemanator... Daca iese misto, pun si poze.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Respectivele plastice (imitatie lemn si carbon) le-am vazut in Pitesti la 450.000, nu peste 2 milioane.........oricum, ORIBILE.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am facut poze cu consola
Sa vedem : http://img124.imageshack.us/img124/8404/p1000030wd7.png This post has been edited by prody: 15 Jul 2006, 23:53 Attached thumbnail(s) p1000030wd7.jpg ( Size: 74.25k ) Number of downloads: 5158 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
prody |
![]()
|
In stanga, langa aparatele de bord se vede una dintre cele doua piese ce se dau la set cu consola centrala. Ce ziceti, va place ce a iesit?
http://img115.imageshack.us/img115/4532/p1000029vc2.png This post has been edited by prody: 15 Jul 2006, 23:55 Attached thumbnail(s) p1000029vc2.jpg ( Size: 80.71k ) Number of downloads: 4976 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
mie unu mi se par oribile zici ca e blatul de la ghiuveta de la bucatarie:)
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
prody |
![]()
|
Toti care le-au vazut, au zis ca arata super. Oricum, si asa cheala cum vine din fabrica nu e nimic spectaculos la ea.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
urate rau.zici ca sunt de la o masina funerara
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
prody |
![]()
|
Ce sa ziceti si voi, daca tot nu vi le puteti permite, macar sa le discreditati.
Am vazut ornamente din astea si pe masini adevarate, gen BMW S5, erau set complet,cu niste benzi care se aplica pe capitonaje, erau mahon si aratau super. Este foarte placuta la atingere, doar nu e o bucata de gresie, asa cum sugereaza unii. Mie alea tip sport nu mi-au placut, astea sunt mai clasice si chiar se incadreaza bine in design-ul interior. Nu-mi vine sa cred ca sunteti asa de carcotasi, v-am spus ca le-am aratat la o gramada de insi, si toti au zis ca sunt foarte frumoase. Poate arata mai bine in realitate. ![]() This post has been edited by prody: 16 Jul 2006, 13:02 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca daca iti place tie e obligatoriu sa placa si la altii??Se potrivesc ca nuca in perete!Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu ni le putem permite......
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
prody |
![]()
|
Oricine si le permite, nu oricui ii convine sa dea 240 ron, asta era ideea. Ti-ai permis o masina de sute de milioane si nu iti permiti sa dai 240 ron pe un ornament?
Ca nuca in perete mi se par alea de mahon, gri si negru sunt culori care se regasesc in toata plansa de bord. Ma rog, e o chestie de gust, mie chiar imi plac, altfel nu le cumparam, ca doar nu stau pe bani. Vezi la sectiunea cu design interior, am pus o poza cu volanul imbracat in piele, se vede o imagine mai de ansamblu, cu tot cu consola, poate ti se pare mai frumoasa acolo. ![]() This post has been edited by prody: 16 Jul 2006, 14:22 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de exemplu, cu 240 roni mi-as putea cumpara un set de senzori de parcare cu afisaj pe oglinda, sau un set de bare de pavilion care sunt foarte utile in calatoriile de vara, si exemple ar mai fi...
dar nu poti sa te k.ci in gusturile omului... ramine de vazut cit de bine rezista ornamentele alea la soare si la frig. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea este ca nu-mi plac , nu se potrivesc... puteai sa faci altceva cu banii . ... daca tot ii aveai.. ( repet.. parerea mea ).
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Dsign @ 16 Jul 2006, 15:36) de exemplu, cu 240 roni mi-as putea cumpara un set de senzori de parcare cu afisaj pe oglinda, sau un set de bare de pavilion care sunt foarte utile in calatoriile de vara, si exemple ar mai fi... dar nu poti sa te k.ci in gusturile omului... ramine de vazut cit de bine rezista ornamentele alea la soare si la frig. Are senzori de parcare. Se vede afisajul in stanga volanului. Sincer, cred ca consola arata cel mai bine cum e din fabrica |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dragosmanea |
![]()
|
Nici mie nu imi place ce a facut prody. Dar deh, mie imi place negru mat, daca as putea as face tot interiorul negru. Lui Amadeus ii place gri.
Deci fiecare cu gusturile lui. Important e sa-i placa posesorului masinii. Daca ii place lui prody, foarte bine, bravo lui, singurul lucru care il am de obiectat este pretul, cam maricel. Sper insa sa se bucure de o calitate buna daca tot a dat atati bani. |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
prody |
![]()
|
Sunt foarte durabile si rezistente. Cum v-am zis eu ma ocup cu dezmembrari auto, am avut un BMW S5 din 92, cu ornamente din alea de mahon, aratau super bine, i-am taiat plafonul si i l-am vandut unuia care s-a rasturnat cu masina, a nins si plouat, a batut soarele pe capitonaje si plansa bord si tot la fel arata. Deci, chiar sunt durabile.
Repet : arata mai bine in realitate si sunt chiar placute la atingere. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
QUOTE(dragosmanea @ 16 Jul 2006, 19:03) Asta include si fetele de usi?Am mers cu logan adus din ungaria varianta de-aia cheala si fetele de la usi erau negre.Asa ca fapt divers aratau ca pasta!Dar deh...gusturi si gusturi..cel mai important este ca atunci cand te sui in masinuta ta sa te simti bine ca e asa cum o vrei tu, nu?Uite..de exemplu lui taica-miu ii place interiorul cu mult praf pe consola centrala... ![]() |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
QUOTE(prody @ 16 Jul 2006, 14:02) Ce sa ziceti si voi, daca tot nu vi le puteti permite, macar sa le discreditati. Am vazut ornamente din astea si pe masini adevarate, gen BMW S5, erau set complet,cu niste benzi care se aplica pe capitonaje, erau mahon si aratau super. Este foarte placuta la atingere, doar nu e o bucata de gresie, asa cum sugereaza unii. Mie alea tip sport nu mi-au placut, astea sunt mai clasice si chiar se incadreaza bine in design-ul interior. Nu-mi vine sa cred ca sunteti asa de carcotasi, v-am spus ca le-am aratat la o gramada de insi, si toti au zis ca sunt foarte frumoase. Poate arata mai bine in realitate. ![]() tu compari cotetul nostru de logan cu BMW si alte masini care vin din fabrica majoritatea nu cu imitatii .......... e o investitie proasta;) hai ca cea de carbon mai e cum mai e dar aia care imita gresia............. gusturile nu se dicuta doar imi spuneam parerea ![]() This post has been edited by Alecs_TGA: 17 Jul 2006, 17:09 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
dragosmanea |
![]()
|
Da, include si fetele de usi, si plafonul, si stalpii!
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:58 |