Carpatica Asig - NU!, Nemultumiri fata de asiguratori RCA
![]() ![]() ![]() |
Carpatica Asig - NU!, Nemultumiri fata de asiguratori RCA
moggie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
decembrie 2006/versiunea standard
|
|||
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Decembrie 2010, proces verbal la Politie- recomand
Luat de la cel care mi a lovit masina , o suma pentru daune si indisponi bilizare, timp, drumuri etc, sub amenintarea procesului, apoi mers si la politie pt ca oricum era sambata si fapta grava, scuze ioc. Constatare Adrese la CSA, nemultumiri procedura de constatare etc Reparat pe banii mei la service tert, pt ca berbecii nu dau OK ul pe loc, sa mergi la service colaborator, piese si reparatie facturate, peste 5000 lei Piese la cel mai mic pret de pe piata, identice cu cele de la reprezentanta, acestea din urma de 2-3 ori mai scumpe. Negociat la service, obtinut pret f bun. Dupa depunerea facturilor, din nou adresa la CSA Primit la cateva zile de la depunerea facturilor, cam 6 sapt de la accident, cam 80 % din bani in cont, nu stiu exact, precum si raspuns de la CSA, care s-a implicat direct, pt restul am facut revenire la CSA, urmeaza sa depun si adresa la Carpatica, Unirii 72. Pentru suma nedecontata, vrajeli caracteristice cu dinamica accidentului, de parca ar fi fost ei acolo. E clar ca asa zisele reconstituiri ulterioare efectuate de asigurator conform Ordin CSA nr 5/2010, sunt facaturi subiective ca sa nu iti dea toti banii. Oricum, daca esti f incisiv, reusesti fara proces, probabil si-au dat seama ca se autofalimenteaza si si au schimbat partial politica This post has been edited by f.marinescu: 29 Jan 2011, 21:41 |
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ilie Carabulea, sibianul principal propitar al Carpatica, tocmai s-a lipit de un an juma inchisoare cu executare, sentinta definitiva.
http://www.realitatea.net/milionarul-atlas...are_936610.html Mai are si o alta condamnare de 3 ani, nedefinitiva, acu se judeca in ultima instanta... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
adrian_mirea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Sunt unul dintre probabil cei multi dezamagiti de serviciile oferite de asigurarile RCA Carpatica. Sunt neseriosi, pun bete in roate celui pagubit, te cheama la ei la sediu pentru declaratii de mai multe ori, iar apoi uneori, cum a fost si cazul meu, sa zica ca vor face "propria investigatie cu privire la imprejurarile producerii evenimentului rutier". Deci, cand e vorba de luat bani de la toata lumea, iau cu cea mai mare placere, iar cand e vorba sa dea, demareaza "propria investigatie".
Nu va faceti asigurare la Carpatica! Nu repetati greseala facuta de mine. Este cea mai ieftina, dar nu merita sa ai de-a face cu ei doar in ideea ca economisesti cateva sute de mii, un milion pe an; drumurile pana la ei, nervii, timpul pierdut, cu siguranta compenseaza acel mic avantaj aparent al pretului. Faceti asigurare oriunde, numai la Carpatica nu. ![]() Am inteles, mai greu dar am inteles, ca din respect pentru ceilalti participanti la trafic, mentalitatea "fa-ti RCA unde-i cel mai ieftin" e complet gresita. Si in plus se poate intoarce si impotriva ta, sunt destui prin procese cu firmele de asigurari... |
--------------------
-
-
-
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
azi (01-06-2012) am avut nefericita zi ca sa ma loveasca unu care are asigurare la carpatica .din cate am citit ,informat pe la service ,prietenii etc cei de la carpatica nu platesc daunele si multe service uri refuza sa lucreze cu ei.
prob se pune in felul urmator sotia si copilul care erau in masina in care sa produs acidentul au suferit mici lovituri la cap ,maini etc am chemat politia ,smurdul ,au venit, am refuzat internarea mai ales ca , copilul era traumatizat speriat si am dat semnatura ca ma voi prezenta la un spital adica pt sotie Spitalul Municipal si pt copil Budimex sau Grigore Alexandrescu pt control mai amanuntit mai tarziu dupa ce copilul se va mai linisti .toate ''bune si frumoase'' am fost la spital ,la vestita Udriste pt constatari si acte si ce mai trebuie .respectivul a ramas fara permis asta nu ma incalzeste cu nimic ,ideea e asa eu tre sa ajung la constatari la CARPATICA la ei ,masina mea are ambele roti fata (jante) strambe abia am ajuns de pe bdl timisoara pana acasa ,locuiesc la 300 m de locul acidentului .cine plateste daca eu tre sa repar jantele ?? ca sa pot ajunge pana la CARPATICA .ce fac in situatia in care CARPATICA NU PLATESTE DAUNELE ??? AI DAU PE EI (CARPATICA ) IN JUDECATA ?? SAU PE SOFERUL CARE A PRODUS ACIDENTUL ??CE CASTIG DE CAUZA POT AVEA ?? SAU MA TARASC PRIN TRIBUNALE MULT SI BINE .APROPO SOFERUL CARE A PRODUS ACIDENTUL NU ARE SERVICI!!! EL A DECLARAT CA E CASNIC !!!! DECI BANII PT REPARATIA MASINI CAT DE CURAND ,IMI IAU GANDUL DE LA ASA CEVA .RAMANE SA VAND MASINA PT PIESE SAU ASTEPT SA DEA OK PT REPARATIE CEI DE LA CARPATICA ?? VA ROG MULT SA MA AJUTATI ,MACAR CU UN SFAT ,IDEE ORICE . MASINA ARE URMATOARE AVARII VIZIBILE- HAION SPATE INDOIT (ABIA AM SCOS REZERVA DIN PORTBAGAJ) BARA SPATE SPARTA ARIPA FATA STRAMBA JANTE (AMBELE ) STRAMBE RAU CURGEA ULEI AZI DE PE UNDEVA DE SUB EA BARA FATA SPARTA ZGARIATA PE PARTEA DIN SPATE STANGA CAPACE ROTI SPARTE STOPURI SPATE SPARTE LAMPA CEATA (SPARTA ) LAMPA MARSALIER (SPARTA ) NU STIU DACA E MARE PAGUBA SAU NU ,CINEVA ZICEA SA NU FIE SI PUNTEA SPATE INDOITA ETC .AM SA REVIN MAINE CU NISTE POZE masina a fost aruncata de pe banda 3 pe sensul celalat de mers al tramvaiului 35 de pe bdl timisoara |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:41 |