Internetul ..., Mulțumiți?
![]() ![]() ![]() |
Internetul ..., Mulțumiți?
Angelescu Cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
rds, sarma cu modem=execrabil.
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
RDS CableLink - 19$
E ok ptr mine, foarte rar a picat netul. Ce ma enerveaza e ca trebuie resetat modemul o data la 2-3 zile ( modem WebStar) |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
X-Chip, Cablu, 512kbps, 40 RON.
Vreau sa trec la Atlas Telecom care ofera telefonie si net wireless, ceea ce inseamna mobilitate peste tot in reteaua lor care acopera Timisoara. Mai are cindeva la Atlas? Cum sunt serviciile, sunteti multumiti? |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a soptit o pasarea ca la RDS se va upgrada iar banda la cablu. Nu stiu insa cu cat. Ssssst, nu stiti de la mine.
PS: NU, nu lucrez si nici n-am lucrat vreodata la RDS ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da...de la Cable Link te trece pe Fiber Link...la Sf Asteapta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai citit cu atentie. Se pare ca se upgradeaza banda LA CABLU. Adica ai mai multa banda. LA CABLU. Adica nu la fibra, ca nu ai fibra. Ai cablu. Cu banda mai mare. PE CABLU.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
gn_castravete |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 March 07 ![]() |
1MB/s prin adsl. No problem.... totul mere super, si de cand mi-au schimbat firele nici nu mai cade
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Din ce in ce mai nemultumit de UPC...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
retea locala aprox tot bulevardul
extern 512 / 1024 Metro nelimitat torrentu merge cel mai bine minim 5 mb maxim 12 ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Chiar azi mi-au trimis email de la RDS ca-mi dubleaza banda la firma, pe gratis. Cablu 2 MB shared o sa devina 4 MB shared. Pasarica n-a mintit, sa vedem cand ajung si la utilizatorii CableLink.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
Tot eu revin: acasa am acum pe cablu RDS 4 MBit down, 1 MBit up. Mi-am dat seama din greseala, mi s-a parut ca s-a downloadat ceva prea repede si m-am uitat in statusul modem-ului.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Rds Fiberlink 9$ = super
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
V a L y O |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
partial multumit
merge excelent am clicknet express de 1mbs dar pretul e usor exagerat costa 19 euro lunar eu platesc 14 fara tva pentru ca l-am luat la promotie acum am inteles ca a ajuns la 9,5 euro fara tva dar numai pentru noii abonati ( ce porcarie) din noiembrie trec la rds direct pe fiber link, desi am auzit ca nu merge grozav ma tenteaza pachetul Tv(pachet extra), tel (cu mii de minute)si net (2 mbs) la vreo 60 ron |
--------------------
/
/
/
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
in general sunt multumit,cu toate ca in ultimele 2 zile cand merge cand nu-conflict de ipuri
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ovidiusoft |
![]()
|
Ah, v-am zis ca mi-au micsorat abonamentul de la 19 la 15 dolari?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, eu vad niste viteze aici...
![]() Cu ce viteza dowlaodati voi de pe dc++/odc/strong etc..?? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
155-170 kbps
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
noi nu dowloadam de pe dcc+ pentru ca e ilegal
![]() le: cu vreo 110 kbs This post has been edited by daciafan: 26 Jun 2007, 09:57 |
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:16 |