nova gt, o fi adevarat?
![]() ![]() ![]() |
nova gt, o fi adevarat?
dachian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia nova
gt
- b21anv
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Toata lumea iti confirma asta, exceptand cativa fanatici posesori de Nova,care nu au avut probleme cu cutia, dar ei "stiu" din oficiu ca se gasesc piese..
un coleg a gasit nustiu ce pinion/sincron(nu am retinut ca nu ma interesat) tocmai la Constanta, a fost cu trenul dupa el...si el sta in Deva ! This post has been edited by argon: 27 May 2006, 19:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Chiar asa??? Si tocmai as fi vrut sa imi cumpar Nova... . Nu se mai gasesc cutii de Nova? De ce?
This post has been edited by EUROPE_: 27 May 2006, 19:41 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Din acelasi motiv pentru care nu se mai gasesc piese de Oltcit, Lastun, etc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
pinionul de a 5-a nu se mai gaseste chiar la orice magazin.
s-au cam scos de pe piata ca punea lumea la berline. oricum, daca cauti...gasesti.mai rar dar gasesti! |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE s-au cam scos de pe piata ca punea lumea la berline Esti sigur ca deaia s-a scos? nu punea lumea la berline, ca se gasea peste tot si special de berlina. SI oricum in cutie nu sunt numai pinioane. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
ala e pinionul de a 5-a de fuga.
explicatia asta mi-au dat-o mai multi vanzatori de la pise auto. |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
argon |
![]()
|
Pai ceri la magazin pinion de fuga pentru belina, si oricum e absurd sa se scoata de pe piata ca se cumpara..nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
in TM se gasesc cat de cat piese pt cutia de nova. si care e problema daca nu se mai gasesc piese pt cutiile de nova? se schimba cutia cu una de reno si gata! restul pieselor se gasesc, solnita si SN fiind nove cu mici modificari.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
QUOTE(anndi @ 28 May 2006, 18:37) in TM se gasesc cat de cat piese pt cutia de nova. si care e problema daca nu se mai gasesc piese pt cutiile de nova? se schimba cutia cu una de reno si gata! restul pieselor se gasesc, solnita si SN fiind nove cu mici modificari. Eu unu nu stiu daca se potriveste cutie de renault pe motor de dacie. Si apropo, Dacia Super Nova are motor de renault ( nu toate ![]() QUOTE solnita si SN fiind nove cu mici modificari. Care sunt modificarile ![]() ![]() This post has been edited by EUROPE_: 28 May 2006, 18:37 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
se poate pune cutie de super nova...dar cu ajutorul unei flanse.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
marianb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 September 05 ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 28 May 2006, 19:35) Eu unu nu stiu daca se potriveste cutie de renault pe motor de dacie. Si apropo, Dacia Super Nova are motor de renault ( nu toate ![]() ![]() ![]() eu am pus...de renault 19... ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
- dj-99-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:41 |