Cu ce vad porturile deschise?
![]() ![]() ![]() |
Cu ce vad porturile deschise?
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
TDi 131CP/2002 Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Linux: nmap
Windows: exista pe net portscannere. Poti sa vezi in principiu ce porturi ai deschise folosind 'netstat' |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
2003 Full Options Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Pentru computerul tau local:
netstat -a Daca vrei un test din Internet, incearca cu un browser la http://grc.com Acolo (nu mia stiu exact cum se ajunge, ca le tot schimba) cauta ShieldsUp, apoi "Test My Shields" |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am nevoie sa vad porturile prin care as putea iesi cu un tunnel, 80 mi l-au inchis baietii, acum ies prin 443 dar merge ca naiba...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
E in functie de viteza conexiunii pe care o ai pana in partea cealalta. Plus ca orice tunel are comunicarea prin el mai lenta (are si tunelul un overhead propriu). Dar daca iti merge pe 445...nu vad de ce nu ti-ar merge in continuare, chiar daca mai lent.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
|
|
dragOn |
![]()
|
prin 80 îmi mergea 64kbps, prin 443 imi merge 35kpps... foarte puțin
443 este pt https (nu știu ce e asta)... dar în cenzuratând e posibil să rămân și fără acest port... ce porturi aș mai putea încerca?? (fără 8080, 1080, 21 care deja nu mai merg) |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
zamolxes |
![]()
|
Eu as mai incerca:
22 - Exista sanse ca vre-unul din ei sa aiba un linux pe undeva si sa lase portul deschis. 25 - Port de smtp, in principiu nu ti-l taie. 53 - Port DNS, iar nu prea se taie. |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
EU le vad din Firewall (Kasperski Anti-Haker)
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zamolxes |
![]()
|
Argon, nu doreste sa vada porturile deschise pe calculatorul lui (banuiesc), ci cele care sunt permise din router/fw pentru extern. Altfel n-are sens sa spuna ca doreste sa faca tunel...
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
|
|
dragOn |
![]()
|
exact, cele pentru extern...
am ramas si fara 443... si nu am gasit inlocuitor... pls help... |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
zamolxes |
![]()
|
dragOn, spune mai intai ce ti se permite sa faci pe net si apoi ne gandim si noi la o varianta....
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
- B-77-BLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:42 |